Herseye ulaşıp amaçsız kalmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni yerler de görüp istediğimiz yeri geziyoruz ulke içinde yeni seylere de açığız tek tek herseyi yazmam mi lazım insanlar evlenip mutsuz oluyor psikolojik şiddet görüyor ve daha niceleri yani mutlu evlilik yapmak da başarıdir

Başarı olabilir.
Ama hayatındaki amaçları sadece mutlu evlilik yapmakla bitiyorsa bana uymaz.

İyi sevindik zorlanmadiginiza ama sizin zorlanmadiginiz konuda baskasi zorlanıyor olabilir mesleginizi niye yazmıyorsunuz babadan büyük sirket kalmadiysa cok zengin değilseniz zaten uc noktalarda yasamaniz cok zor insanlar bie ev almak icin bir ömür veriyor
Yok ben daha iki sene önce aldım evimi, hedefimiz ev almak değildi evlendiğimizde. Rahat ödeyebileceğimiz aşamaya gelince ev aldık.

Burda herkes biliyor mesleğimi zaten, sakladığım bir şey değil ki. Öğretmenim. Babam memurdu ondan bir şey kalmadı. Sağolsun okuttu meslek sahibi yaptı hepimizi, o yeter.

Yok ben daha iki sene önce aldım evimi, hedefimiz ev almak değildi evlendiğimizde. Rahat ödeyebileceğimiz aşamaya gelince evlendik.

Burda herkes biliyor mesleğimi zaten, sakladığım bir şey değil ki. Öğretmenim. Babam memurdu ondan bir şey kalmadı. Sağolsun okuttu meslek sahibi yaptı hepimizi, o yeter.
İyi öğretmen maasiyla tum dunyayi gezebildiysen ne mutlu sana

Başarı olabilir.
Ama hayatındaki amaçları sadece mutlu evlilik yapmakla bitiyorsa bana uymaz.
Amacim sadece mutlu bir evlilik degildi tabi ki senelerce kendi ayaklarımın üzerinde durdum yaz tatillerinde bile çalıştım belirli birikim yapip turkiyeyi gezdim sadece hayatimda evlilik yapmış gibi konusulmasi da ayrıca sacma

Amacim sadece mutlu bir evlilik degildi tabi ki senelerce kendi ayaklarımın üzerinde durdum yaz tatillerinde bile çalıştım belirli birikim yapip turkiyeyi gezdim sadece hayatimda evlilik yapmış gibi konusulmasi da ayrıca sacma

Tamam da dünya uçsuz bucaksız amaçlar cenneti.
Burayı gezersin şurası kalır. Bunu alırsın şu aklında kalır. Bunu öğrenirsin başka bir şey çıkar. Yani amacım bitti demek için çok çok zengin olacaksın ne istersen ayağına gelecek falan bana göre.

Bekarken, aile evinde yaşarken geziliyor. O zaman öğretmen değildim zaten, sonradan kariyer değiştirdim. Evlenince eve iki maaş giriyor. Eşimin kariyeri benimkinden iyi. Olay yine niye bana döndü ya 😂 mal varlığımı da açıklayayım mı?

Tamam da dünya uçsuz bucaksız amaçlar cenneti.
Burayı gezersin şurası kalır. Bunu alırsın şu aklında kalır. Bunu öğrenirsin başka bir şey çıkar. Yani amacım bitti demek için çok çok zengin olacaksın ne istersen ayağına gelecek falan bana göre.
Şuan hamileyim boşluktayım isten ayrildigim icin çünkü calismaya alışmış biriyim anlatmak istediğim seyi anlatamadim ama burada ki insanların üslubu vs hiç hos değildi

bakın atlamayayım atlamayayım diyorum ki burada ego kasmaktan bahsediyorsunuz size yazanlara siz şu mesajınızla ne kadar yanlış bir cümle kurduğunuzun farkında mısınız? Siz ev alırken o kişi gezmeyi tercih etmiş. Burada biri size operatör maasıyla iyi ev almışsınız dese ne düşünürsünüz? Hem de öğretmenlik gibi kutsal bir mesleği hor goruyorsunuz. Siz insanlara yukarıdan bakmayı bırakın. unutmayın sizin de hamile oldugunuz çocuğu bir öğretmen yetiştirecek. Ben isterim ki benim çocuğumu yetiştiren öğretmen de gezsin ufku geniş olsun aydın olsun yönlendirsin çocuğumu. Tabii siz çocuğunuzun mutlu evliliğini ön planda tutacağınız için bu pencereden bakamazsınız. Mutsuzlugunuz sebebi insanlara yukarıdan bakmak bence.

Bekarken, aile evinde yaşarken geziliyor. O zaman öğretmen değildim zaten, sonradan kariyer değiştirdim. Evlenince eve iki maaş giriyor. Eşimin kariyeri benimkinden iyi. Olay yine niye bana döndü ya 😂 mal varlığımı da açıklayayım mı?

Kadınlar Kulübü Belediye Başkanı Adayı KudrAlobar mal bildiriminde bulunmayı unutmuşsunuz lütfen ama :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X