- 1 Ekim 2010
- 21.739
- 53.880
- 798
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 826393" data-quote="Kibritci kiz" data-source="post: 51487325"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=51487325"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-51487325">Kibritci kiz .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Bazen farkinda olmadan yasadigimiz kucuk kucuk seylwrin birikip çığ gibi buyumesi gibi bi durum bebce yasadiginiz sey<br />
<br />
Onceliginiz psikolojik destek oksun taniki ama bence hic tanimadiginiz insanlara kucuk iyiliklerle baslayabilirsiniz<br />
<br />
Mesela bi yere giderken kapiyi arkanizdan gelecek insan icin acik tutabilirsiniz<br />
<br />
Cantanizda kucuk paketlerde kedi mamasi tasiyip yoldaki kedilere verip baskarini oksayabilirsiniz<br />
<br />
Yolda oynayan kucuk cocuklarla konusup oynayabilirsiniz yol soran birine adres sorup hastanede okuma yazma bilmeyen birine yardimci olabilirsiniz bu ornekler cesitlendirilip cogaltilabilir ve aldiginiz tesekkurler tebessumler kalbinizi yumusatir diye dusunuyorum
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
<br />
<br />
Evet bu fikirlerde cok hosuma gitti ve gercekten boyle seyler yaptigimda daha mutlu oluyorum.<br />
Yarindan itibaren boyle seyler icin firsat kollayacagim. Belki isle ilgilide olabilir belki birime gelen cocuklara bsyler olabilir otobuste yaslilara cocuklara yer vermek olabilir. Gormek istersem bulabilirim biliyorum.<br />
<br />
Sanirim hem insanlara ters davraniyorum hem de kendime kiziyorum kendime kizdikca her sey kotuye gitti. Simdi iyilikle kalbimi iyilestirmeye calisacagim.</div>