• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herseye yetisip ve kendine zaman ayirabilen anneler varmi?

Merhaba anneler .İki kizim var ikiside kucuk onlarin bakimi temizligi hersyleriyle ben ilgileniyorm esim calisiyor. Neredeyse tum gunum evin icinde herseye yetismeye calisarak geciyor.Kendime zaman ayiramiyorum bi kahve bile icicek zamanim olmuyor genelde.Boyle olupta kendine zaman ayirabilen varmi?Evdekii isleri nasil organize ediyorsunuz .Akil verebilicek annelere sormk istyorm.Gereksiz yorum yapanlr olucak illaki onlara cvp vermiycem.
Herseye yetismeye calismayi biraktim birakali kendime vakit ayirabiliyorum.
Artik daha mutluyum. Ben mutlu oldugum icin cocugumda daha mutlu.

Ben en son ne zaman makyaj yaptım hatırlamıyorum dün biraz dışarı çıkıp kendime ufak tefek biseyler alıp yaptım sonunda kaslarım almış başını gidiyodu eşim demese aldırmaya niyetim yoktu :) yazı bekliyorum çocuklar dışarıda yorulup uyur bende kendime bakarım artık diyorum evi Birgün supurmesem sanki bir haftadır temizlik yapılmamış gibi oluyo annelik zor zanaat
Kesinlikle öyle benmi beceriksizlik diyorum artık dün yaptım bugün ayni

Herseye yetismeye calismayi biraktim birakali kendime vakit ayirabiliyorum.
Artik daha mutluyum. Ben mutlu oldugum icin cocugumda daha mutlu.
Ev dağınık olunca kırli olunca mutlu olamıyorum daha çok sinirli oluyorum azami olsun istiyorum titiz değilim zaten o bile zor oluyor

Merhaba anneler .İki kizim var ikiside kucuk onlarin bakimi temizligi hersyleriyle ben ilgileniyorm esim calisiyor. Neredeyse tum gunum evin icinde herseye yetismeye calisarak geciyor.Kendime zaman ayiramiyorum bi kahve bile icicek zamanim olmuyor genelde.Boyle olupta kendine zaman ayirabilen varmi?Evdekii isleri nasil organize ediyorsunuz .Akil verebilicek annelere sormk istyorm.Gereksiz yorum yapanlr olucak illaki onlara cvp vermiycem.
Gereksiz yorumdan kastınız ne gerek vardı gencecik yaşınızda iki çocuk yapmaya diyecek olanlar sanırım 😁 evet bazılarımızın içinden geçeni tahmin edebilmişsiniz.cevap vermeyin ama yine de yazacağım.yazık günah hayatınıza.hiç mi kendinize acımıyorsunuz.

Gerekaiz yorumdan kastınız ne gerek vardı gencecik uaşınızda iki çocuk yapmaya diyecek olanlar sanırım 😁 evet bazılarımızın içinden geçeni tahmin edebilmişsiniz.cevap vermeyin ama yine de yazacağım.yazık günah hayatınıza.hiç mi kendinize acımıyorsunuz.
Arkadaşım peşpeşe yaptı çok yoruluyor tükendi büyütüp üçü yapacağım dedi dün çocuklari çok olsun yaşlanınca yanlız kalmasın diye

Arkadaşım peşpeşe yaptı çok yoruluyor tükendi büyütüp üçü yapacağım dedi dün çocuklari çok olsun yaşlanınca yanlız kalmasın diye
Çok çocukla daha çok yalnız kalacak haberi yok. Bir kardeş diğerine atacak sorumluluğu,o ötekine,öteki diğerine sallayıp duracaklar. iki çocuk veya tek çocuk olursa daha iyi koordinasyon sağlanır her konuda

Çalışmıyorsunda zaman ayırabiliyor olman lazım muhtemelen organize olamıyorsun

valla benim bi akrabam var çalışmıyor haftada 1 temizlikçi eve geliyor yemekte yapmıyor annesinden kv den falan alıyor sadece kızıyla ilgileniyor kendine bakıyor mu bakıyor :))))))

Çok çocukla daha çok yalnız kalacak haberi yok. Bir kardeş diğerine atacak sorumluluğu,o ötekine,öteki diğerine sallayıp duracaklar. iki çocuk veya tek çocuk olursa daha iyi koordinasyon sağlanır her konuda
Yaşlanınca yalnız kalmamak için koca gençliği feda etmek...

Yaşlanınca yalnız kalmamak için koca gençliği feda etmek...

Gerçekten Dünyadaki tüm ebeveynlerin yanlış yaptığını bencil duygularla çocuk dünyaya getirdiğini , pirince giderken evdeki gençlikten olduğunu mu düşünüyorsun.
İnan çocuklar ikiz üçüz hatta dördüz olsun iş yükleri belirsizlik ve aidiyetsizlik hissi kadar yorucu değil

Gereksiz yorumdan kastınız ne gerek vardı gencecik yaşınızda iki çocuk yapmaya diyecek olanlar sanırım 😁 evet bazılarımızın içinden geçeni tahmin edebilmişsiniz.cevap vermeyin ama yine de yazacağım.yazık günah hayatınıza.hiç mi kendinize acımıyorsunuz.

Seni ancak hiç tanımayan diğer yorumlarını bilmeyen biri ciddiye alır. Herkes ne kadar doğurgan diye kıskanıyordun sen milleti, konu sahibi 27sinde 2 çocuk yapmış diye onu da kıskanmışsındır.

Bu konuda eşimle cok tartışıyoruz, o yaşından dolayı maksimum 1 sene sonra cocuk istiyor. Bana kalırsa 3-4 yaş en az🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Cocuklar beraber buyuyor iste ne kadar guzel diyen ni suru insan var .Ama bide bana sorun cok zor en dogrusunu siz bilirsiniz bence tam buyumeden ikinci cocuk dusunulmemeli

Bir de şunu diycem kendine zaman ayıramayan annenin psikolojisini diye bişey var. Mental sağlık cöküyo belli bi süre sonra. İnsanız yani robot değiliz nihayetinde. İlla biseyler eksik cıkıcak, hayat bi maraton, mükemmeli yakalamaya calısmak elbette ki güzel ama cogu zaman başaramıyoruz. Bunu kabullenip önce kendinizi iyi hissettiricek şeyler yapın, sonra yapabildiklerinizi yapın. En sağlıklısı bu

Kizim tekti esimin iside cok yogundu.yavrum tek kalmasin dye istedim ozman icin cok dogru bi karardi kizmda bnde cok yanlizlik cektik oyuzden istedim daha yazamadigim bi suru nedenden dolayi istedim.

Bu konuda eşimle cok tartışıyoruz, o yaşından dolayı maksimum 1 sene sonra cocuk istiyor. Bana kalırsa 3-4 yaş en az🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Ilk oglum 13 aylikti ikinciye hamile kalinca. Bende saglik sorunu oldugu icin fazla ara vermek istemedim. Daha iki yasinda olmayan cocukla ve bebekle ilk sene zor oluyor. Sonra güzel beraber oynuyorlar orasi dogru. Ama bence büyük olani 4 yasinda en azindan olsa anne acisindan daha rahat oluyor.

Back
X