Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herseye yetismeye calismayi biraktim birakali kendime vakit ayirabiliyorum.Merhaba anneler .İki kizim var ikiside kucuk onlarin bakimi temizligi hersyleriyle ben ilgileniyorm esim calisiyor. Neredeyse tum gunum evin icinde herseye yetismeye calisarak geciyor.Kendime zaman ayiramiyorum bi kahve bile icicek zamanim olmuyor genelde.Boyle olupta kendine zaman ayirabilen varmi?Evdekii isleri nasil organize ediyorsunuz .Akil verebilicek annelere sormk istyorm.Gereksiz yorum yapanlr olucak illaki onlara cvp vermiycem.
Kesinlikle öyle benmi beceriksizlik diyorum artık dün yaptım bugün ayniBen en son ne zaman makyaj yaptım hatırlamıyorum dün biraz dışarı çıkıp kendime ufak tefek biseyler alıp yaptım sonunda kaslarım almış başını gidiyodu eşim demese aldırmaya niyetim yoktu :) yazı bekliyorum çocuklar dışarıda yorulup uyur bende kendime bakarım artık diyorum evi Birgün supurmesem sanki bir haftadır temizlik yapılmamış gibi oluyo annelik zor zanaat
Ev dağınık olunca kırli olunca mutlu olamıyorum daha çok sinirli oluyorum azami olsun istiyorum titiz değilim zaten o bile zor oluyorHerseye yetismeye calismayi biraktim birakali kendime vakit ayirabiliyorum.
Artik daha mutluyum. Ben mutlu oldugum icin cocugumda daha mutlu.
Gereksiz yorumdan kastınız ne gerek vardı gencecik yaşınızda iki çocuk yapmaya diyecek olanlar sanırımMerhaba anneler .İki kizim var ikiside kucuk onlarin bakimi temizligi hersyleriyle ben ilgileniyorm esim calisiyor. Neredeyse tum gunum evin icinde herseye yetismeye calisarak geciyor.Kendime zaman ayiramiyorum bi kahve bile icicek zamanim olmuyor genelde.Boyle olupta kendine zaman ayirabilen varmi?Evdekii isleri nasil organize ediyorsunuz .Akil verebilicek annelere sormk istyorm.Gereksiz yorum yapanlr olucak illaki onlara cvp vermiycem.
Arkadaşım peşpeşe yaptı çok yoruluyor tükendi büyütüp üçü yapacağım dedi dün çocuklari çok olsun yaşlanınca yanlız kalmasın diyeGerekaiz yorumdan kastınız ne gerek vardı gencecik uaşınızda iki çocuk yapmaya diyecek olanlar sanırımevet bazılarımızın içinden geçeni tahmin edebilmişsiniz.cevap vermeyin ama yine de yazacağım.yazık günah hayatınıza.hiç mi kendinize acımıyorsunuz.
Çok çocukla daha çok yalnız kalacak haberi yok. Bir kardeş diğerine atacak sorumluluğu,o ötekine,öteki diğerine sallayıp duracaklar. iki çocuk veya tek çocuk olursa daha iyi koordinasyon sağlanır her konudaArkadaşım peşpeşe yaptı çok yoruluyor tükendi büyütüp üçü yapacağım dedi dün çocuklari çok olsun yaşlanınca yanlız kalmasın diye
Hmm. Simdi mutlumusun peki?Ev dağınık olunca kırli olunca mutlu olamıyorum daha çok sinirli oluyorum azami olsun istiyorum titiz değilim zaten o bile zor oluyor
Yaşlanınca yalnız kalmamak için koca gençliği feda etmek...Çok çocukla daha çok yalnız kalacak haberi yok. Bir kardeş diğerine atacak sorumluluğu,o ötekine,öteki diğerine sallayıp duracaklar. iki çocuk veya tek çocuk olursa daha iyi koordinasyon sağlanır her konuda
Bu konuda eşimle cok tartışıyoruz, o yaşından dolayı maksimum 1 sene sonra cocuk istiyor. Bana kalırsa 3-4 yaş en azBnce bizim hatamiz ilkini tam buyutmeden baska cocuk dogurmak bunu yasayinca anladim
Yaşlanınca yalnız kalmamak için koca gençliği feda etmek...
Gereksiz yorumdan kastınız ne gerek vardı gencecik yaşınızda iki çocuk yapmaya diyecek olanlar sanırımevet bazılarımızın içinden geçeni tahmin edebilmişsiniz.cevap vermeyin ama yine de yazacağım.yazık günah hayatınıza.hiç mi kendinize acımıyorsunuz.
Cocuklar beraber buyuyor iste ne kadar guzel diyen ni suru insan var .Ama bide bana sorun cok zor en dogrusunu siz bilirsiniz bence tam buyumeden ikinci cocuk dusunulmemeliBu konuda eşimle cok tartışıyoruz, o yaşından dolayı maksimum 1 sene sonra cocuk istiyor. Bana kalırsa 3-4 yaş en az![]()
Kizim tekti esimin iside cok yogundu.yavrum tek kalmasin dye istedim ozman icin cok dogru bi karardi kizmda bnde cok yanlizlik cektik oyuzden istedim daha yazamadigim bi suru nedenden dolayi istedim.Gereksiz yorumdan kastınız ne gerek vardı gencecik yaşınızda iki çocuk yapmaya diyecek olanlar sanırımevet bazılarımızın içinden geçeni tahmin edebilmişsiniz.cevap vermeyin ama yine de yazacağım.yazık günah hayatınıza.hiç mi kendinize acımıyorsunuz.
Bu konuda eşimle cok tartışıyoruz, o yaşından dolayı maksimum 1 sene sonra cocuk istiyor. Bana kalırsa 3-4 yaş en az![]()
Sinirlenmediğiniz için teşekkür ederim.Kizim tekti esimin iside cok yogundu.yavrum tek kalmasin dye istedim ozman icin cok dogru bi karardi kizmda bnde cok yanlizlik cektik oyuzden istedim daha yazamadigim bi suru nedenden dolayi istedim.