Herşeye yetişmeye çalışmak

Mesleğim yok ne iş yapabilirim ki bilmiyorum, bir ara bir akrabanın çocuğuna baktım kısa süreli iyi gelmişti ama dalga geçer gibi aylık 300 veririm diyince bıraktım 😂
Kac yasindasin? Hic mi calismadin? Daha once bi is yaptiysan ayni isi yapabilirsin

gece uykuya dalarken de zorluk çekiyor musunuz ? bende de aynı durum var aşırı enerji patlaması hatta geçen günler bir konuya da yazmıştım bana pancar motoru takmışlar gibiyim
bu siteden üye olan beni ziyarete gelen (2 sene oldu) bir arkadaşım yemek yiyoruz ben farkında bile değilim
servis yaparken neden koşuyorsun ? dedi
ben koştuğumun farkında bile değilim yürüyorum sanıyorum :KK70: sanki arkamdan atlı kovalıyor her işim acele çabuk sürekli ve durmadan
ama içimde bir coşku var yatağa 2 -3 gibi giriyorum yok uykuda yok yorulmuyorum da sabah 6 buçukta ayaktayım

nedenini bulamadım

hep mi böyleydi merkeze gelince mi böyle oldu
Aslında hep böyle enerjim var ama, buraya gelince yalnızlaştım. Hayatımda olanlar bana zarar veriyordu çıkardım hayatımdan.
Su an yalnızım biraz, eşim yetmiyor benim tam tersim çünkü 😂😂😂
Tabi o erken uyur erken uyanır o ayrı ama enerji olarak ben daha enerji doluyum.

Köydeyken kardeşlerim vardı, zaten köy ortamı herkes tanıdık olduğu için hep misafirimiz vardı. Veya biz giderdik. Tabi ben yine enerjimi kaybetmezdim, annem hep yorul biraz diyodu ahhaha.Başka türlü sosyalleşme imkanım yoktu sosyal medya vs anca.

Şu an da enerjimi atacak bir şey bulamıyorum, patlayacak gibiyim😂😂

Ay bi de çok konuşuyorum annem diyor sen konuşunca yorulmuyosun, enerji topluyorsun 😂😂

gece uykuya dalarken de zorluk çekiyor musunuz ? bende de aynı durum var aşırı enerji patlaması hatta geçen günler bir konuya da yazmıştım bana pancar motoru takmışlar gibiyim
bu siteden üye olan beni ziyarete gelen (2 sene oldu) bir arkadaşım yemek yiyoruz ben farkında bile değilim
servis yaparken neden koşuyorsun ? dedi
ben koştuğumun farkında bile değilim yürüyorum sanıyorum :KK70: sanki arkamdan atlı kovalıyor her işim acele çabuk sürekli ve durmadan
ama içimde bir coşku var yatağa 2 -3 gibi giriyorum yok uykuda yok yorulmuyorum da sabah 6 buçukta ayaktayım

nedenini bulamadım
Ahhahaha ay bu ben 😂😂 bi de hızlı hızlı konuşma durumu var dayım şey demişti yavaş ol merak etme dinliyoruz seni😂😂

Hep bi heyecan. Bi de çok dakik biriyimdir, arkadaşlar çağırır mesela tüm isimi yapar erkenden giderdim. Millet benden 2 saat sonra gelirdi😂 arkadaşlarım çok memnun bu huyumdan hiç bekletmiyosun derler. Acele acele erken gitmesem kötü hissediyorum 😂 N nscckts

Aslında hep böyle enerjim var ama, buraya gelince yalnızlaştım. Hayatımda olanlar bana zarar veriyordu çıkardım hayatımdan.
Su an yalnızım biraz, eşim yetmiyor benim tam tersim çünkü 😂😂😂
Tabi o erken uyur erken uyanır o ayrı ama enerji olarak ben daha enerji doluyum.

Köydeyken kardeşlerim vardı, zaten köy ortamı herkes tanıdık olduğu için hep misafirimiz vardı. Veya biz giderdik. Tabi ben yine enerjimi kaybetmezdim, annem hep yorul biraz diyodu ahhaha.Başka türlü sosyalleşme imkanım yoktu sosyal medya vs anca.

Şu an da enerjimi atacak bir şey bulamıyorum, patlayacak gibiyim😂😂

Ay bi de çok konuşuyorum annem diyor sen konuşunca yorulmuyosun, enerji topluyorsun 😂😂
benim çift dalağım varmış sanırım ondan yorulmuyorum belki sizde de vardır ? bunu da nasıl öğrendiğimi anlatayım ortaokulda koşu yarışmasında açık farkla kazandım ve su içe içe koştum :KK70: yalnız bazı günler burnum kanıyordu doktor olayı şöyle açıkladı
çift dalak var normal insanlar yorulunca karnında bir bölge böbrek agrısı gibi ağrırmış koşarken sporda falan bende o olmadığı için yorulduğumu anlamadığımdan ve fazla hareketden tansiyonum yükseliyormuş burnumda ondan kanıyormuş nereden nereye değil mi :KK70:

bu ekstra enerji verir mi bilmiyorum ama hiç yorulmadığım kesin uykuya etkisi var mı bu durumumun onuda bilmiyorum vücuda zararı yokmuş ama burnun kanadığında dur demişti doktorum :KK70: oradan anlıyorum pilimin bitmesi gerektiğini

belki sizde de buna benzer birşey vardır

doğuştan dopingliyiz iyi sporcu çıkar bizden
mesela hergün spor yapıyorum ben 45-50 dk yürüyüş bandında (koşma ayarında yürüyorum :KK70: )
40 dk da şu şekilde sporum var beni ancak böyle full hareketliler paklıyor
çok rahatlatıyor vücudumu belki size de iyi gelir

bazende bunu yapıyorum

gece uyumadan önce de yarım saat yattığım yerde ufak egzersizler yapıyorum ki 6 yaşında çocuğum var onunda peşinde koşuyorum

Hep bi heyecan. Bi de çok dakik biriyimdir, arkadaşlar çağırır mesela tüm isimi yapar erkenden giderdim. Millet benden 2 saat sonra gelirdi😂 arkadaşlarım çok memnun bu huyumdan hiç bekletmiyosun derler. Acele acele erken gitmesem kötü hissediyorum 😂 N nscckts
aaa bende hep herkesden önce oradayım evdeki tüm saatlerim 10 dk ileride zaten :D geç kalmayayım hep erken yol alayım diye

benim çift dalağım varmış sanırım ondan yorulmuyorum belki sizde de vardır ? bunu da nasıl öğrendiğimi anlatayım ortaokulda koşu yarışmasında açık farkla kazandım ve su içe içe koştum :KK70: yalnız bazı günler burnum kanıyordu doktor olayı şöyle açıkladı
çift dalak var normal insanlar yorulunca karnında bir bölge böbrek agrısı gibi ağrırmış koşarken sporda falan bende o olmadığı için yorulduğumu anlamadığımdan ve fazla hareketden tansiyonum yükseliyormuş burnumda ondan kanıyormuş nereden nereye değil mi :KK70:

bu ekstra enerji verir mi bilmiyorum ama hiç yorulmadığım kesin uykuya etkisi var mı bu durumumun onuda bilmiyorum vücuda zararı yokmuş ama burnun kanadığında dur demişti doktorum :KK70: oradan anlıyorum pilimin bitmesi gerektiğini

belki sizde de buna benzer birşey vardır

doğuştan dopingliyiz iyi sporcu çıkar bizden
mesela hergün spor yapıyorum ben 45-50 dk yürüyüş bandında (koşma ayarında yürüyorum :KK70: )
40 dk da şu şekilde sporum var beni ancak böyle full hareketliler paklıyor
çok rahatlatıyor vücudumu belki size de iyi gelir

bazende bunu yapıyorum

gece uyumadan önce de yarım saat yattığım yerde ufak egzersizler yapıyorum ki 6 yaşında çocuğum var onunda peşinde koşuyorum

Aaa olabilir valla 😂😂
Ben bu ara iyice eve kapandım baya ters etki yaptı, spor yürüyüş dans ne bulsam yapacam😂 çok teşekkür ederim ya

aaa bende hep herkesden önce oradayım evdeki tüm saatlerim 10 dk ileride zaten :KK70: geç kalmayayım hep erken yol alayım diye
😂😂
Aslında varya bizdeki enerji ile neler neler yapılır da 😂 sizin çocuk varmıs bende o da yok hepten kalıyor içimde 😂

linkini braktığım egzersizler varya eşimle sohbet ede ede yapıyorum,
eşim allah belanı vermesin sen yaratık mısın diyor bana :KK70: kendisi daha hiçbirini tamamlayamadı ,nefes nefese ter içinde kalıyor, bende ağzım ensemde tur ata ata sohbet ederek yapıyorum ama gerçekten gevşetiyor, çok hızlı ve sürekli hareketin bıraktığı bir gerginlik oluyor ya vücutda ,bunlar iyi geliyor sonrasında da duş ohh

Mesleğim yok ne iş yapabilirim ki bilmiyorum, bir ara bir akrabanın çocuğuna baktım kısa süreli iyi gelmişti ama dalga geçer gibi aylık 300 veririm diyince bıraktım 😂
Meslek kurslarına katılabilirsiniz,bir araştırın derim.Yaşınız kaç?

Aaa olabilir valla 😂😂
Ben bu ara iyice eve kapandım baya ters etki yaptı, spor yürüyüş dans ne bulsam yapacam😂 çok teşekkür ederim ya
kafa yorgunluğu da lazım hobi edinin mesela tablo falan yapabilirsiniz seramik kursuna gidip kendinize fincan vazo yapabilirsiniz başka şeylere odaklanmak lazım
kendimi temizliğe vurdum ,almadığım sertifka katılmadığım etkinlik kalmadı, bende artık neredeyse hergün evi çıkarıyorum ne yapayım çünkü herşey çabuk bitiyor

23 yaşındayım evet ben de düşünüyorum meslek kurslarını
Keşke ben de o yaşlarda olsam da,sizin kadar enerjik olabilsem.Kılımı kıpırdatıcak halim kalmıyor.Yemek yapmaya falan ilginiz varsa bunu bir meslek haline getirebilirsiniz mesela.

Back
X