herseyi ailesine mi anlatıyor?

Cakmamarliyn

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
1.657
2.451
358
Merhaba Arkadaslar,

Size bişey danışmak ıstıyorum. Erkek arkadaşımla ciddi bi ilişkimiz var birbirimizin aileleriyle tanışıyoruz.

ilk olarak 5- 6 ay once olan olayı anlatayım size, Erkek arkadaşım cok para harcayan biri (bunu neden belırttığımı anlıcaksınız birazdan) benimde kendi ailemin bile bilmediği bazı kredilerim vardı sadece erkek arkadaşımın bildiği. Bir gün ailesiyle otururken nasıl nerden konu açıldı hatırlamıyorum bi lafın arasında annesi bana dedi ki x sanada cok para harcamayı aşıladı demi borçların varmış hiç cvp vermedim ama sok oldum annesine anlattığına ustune kavga ettık günlerce, benım ozelımı ona anlattığı için ozur diledi kapandı konu.

2. olarak yeni olan bu ülkede ki olaylarla ilgili erkek arkadaşım ve ailesi aynı görüşte ben ve ailemde zıt görüşteyiz bugüne kadar bu konuyla ilgili bı problem yasamadık hata benım ailem onların gorusunu bile bilmez konusu açılmadı hiç. (biz birbirimizin ailesinin goruslerini kendi aramızda konuştuğumuzdan biliyoruz, ailelerle aynı ortamda hiç konu olmadı)

Bu sabah facebookta geziyorum biliyorsunuz x ve x in annesi bu duruma yorum yaptı dıye ana sayfanıza düşüyor girdim yoruma baktım annesi erkek arkadaşımı etıketleyıp bak bunu oku kız arkadaşına yazmış oda okurum dıye cevap vermiş. ailesi benım gorusumu nerden bılıyor? Hadi diyelim öğrendi benım gorusumle ilgili oğluna neden direktif verip benı ikna cabasına giriyor demekki bızım aramızda kı butun konuşmaları anlatıyor annesine, xin gorusu su deyip konu kapatsa bile kadın benı ikna cabasına girmez yanılıyor muyum?

Bu arada müstakbel kayınvalidemle aramda hiç bir sorunum yok hatta birbirimizi cok fazla seviyoruz, benım burda kızdığım,erkek arkadaşım gitmiş bunu da anlatmış annesine.

Bu aralarda regl olacağım oyuzden abartıyor muyum, haklımıyım karar veremedim yorumlarınız bekliyorum, teşekkürler şimdiden.

Sadece bu kadarsa önü alınabilir.

Ama ciddi anlamda her şeyi ailesiyle paylaşan biriyse diğer özellikleri mükemmel olsa bile olmaz o iş.

Abartmiyorsun. Bunun bir şekilde önüne gecmelisin rahatsiz oluyorsan. Evlilik düsünüyorsan eğer böyle herşeyi yetistiren biriyle zorlanirsın.
Sevgililikte kucuk gelen sorunlar evlilikte büyür. Bu hep böyledir.

Cok abartmissin gorus meselesini ama senin ozel kisisel konularini borc vs. Onlari anlatmasi olmamis dedikoducu gbi sonucta ikinizin ozeli o aranizda kalmasi lazim anlatilicak knu var anlatilmicak konu var bnde olsam snr olrdm anneci heralde sevgilin baya bundan onu anladm yrn bigun evlenseniz demekki butun ozelinizi kosa kosa annesine anlatir hic hos dgl

gorus meselesınde kızdığım su , xin gorusu şu dese kızmam, ama kadın benı ikna cabasına gırdığıne gore belli ki bu gidip o bana sunu dedı ben ona soyle cevap verdım falan dıye anlatmış ki ıkna olmam ıcın annesı de yardımcı oluyor.

Rahatsız edici
Kesinlikle
Sadece biliyor da değil, müdahale ettiriyor kv.

Bence erkek arkadaşınızla konuşup bu 2 örnekten bahsedip kendinizle ilgili bu kadar detaya girmemesini rica edin. Sonra tekrar izleyin.

Görüş meselesi asil onemli olan sey bence.
Bu konu insanin kendi ana babasini bile ilgilendirmezken sevgilinin ailesi ne hakla karisabilir?
Bugun sevgiline soyleyen yarin evlendiginde sana soyler.
Sevgilin bu cureti vermis ki annesi de konusuyor.

tam olarak kızdığım bu işte, annesine asla kızmıyorum fazla detaya gırmış ki kadında kendıne iş edinmiş bunu. yoksa annesiyle ilgili sorunum yok

Hımmm bı erkege byle seyler yakısmıyr erlek az ve oz konusacak herseyı herkese anlatmayacak yksa bu durum gıt gıde can sıkan bı hal alabılır bence braz dene boraz gozlemle sonrada kendını srgula ben bu sekılde yasayabılır mıyım katlanabılır mıyım dıye

hiç abartmıyorsun bence erkek arkadaşınızın yaptıgı büyük hadsizlik.

annesinin de oğlunu etiketleyip kıza okut falan demesi bence kabul edilemez bişey.
size saygı duyulmuyor aile tarafından. ailenin içine girdiğinizde çok büyük görüş ayrılıkları yaşayabilirsiniz.

Abartmiyorsun çokta haklisin, annem derki her zaman, erkeklerin agzinda hic bakla islanmaz herseyi herkese boburlenerek anlatirlar der, haklida. benim ayrildigim nisanlimda bana tembih ederdi surekli aramizda kalsin herseyimiz bizim ozelimiz diye.
kendisi beni tembihlerdi ve banada derdiki "ben hicbiseyimi aileme anlatmam".
Ama ailelerimiz tartistigi esnada, annesi, "benim oglum bana igneden iplige herseyi anlatti, ben herseyi biliyorum ne var ne yok hepsini biliyorum" dedi ve ben sok olmustum. hani yalandan soyledi desem ama degil bizim aramizda gecen cogu konusmalardan tartismalardan ornek vererek tasdikledi herseyi bildigini.
sevgilisini yada esini bu konuda yola getirebilen varsa bende bu konunun takibindeyim

Kaç kere bu konuyu acma dedim ona ısrarla benı ikna etmek istiyor, bizim işimiz siyaset değil birdaha bu konuları acarsan tepkim büyük olacak ben sana karısıyor muyum dedim sustu. İçinde kalmıs demekki gidip annesyle paylasior.

ileride evlendiğinizde sadece ikiniz arasında olması gereken tüm mevzuları annesi ile paylaşacağına emin olabilirsin.

Abartmiyosun ben çok ciddi bi sıkıntı.
İlerde önüne geçmediğinde daha da canını sıkacak .
Bide hadsizce yani senin hakkında öyle bi yorumda bulunması herkesin görebileceği bir mecrada.
Sınırı aşmış

bu ikisini ben yakaladım tırstımda açıkçası, yakalamadığım seyler var mı daha emın olamıyorum.
anlatması bir yana, kv adayının sana akıl vermek ister gibi davranması, sevgiline direktif vermesi ve sevgilinin onu onaylaması falan tehlikeli sinyaller evlilik için. evlilikte de evin içindeki her şeyden haberdar olup, karışmak isteyebilir kv.

Yalnız siyasi mevzularda bu kadar zitsaniz ileride sıkıntı olur.

benim eşimde herşeyi annesi ile paylaşıyor ama kanıtlayamıyorum ne yapmalıyım?
ben annemle iğne ucu kadar bir şey paylaşssam hemen ortaya çıkıyor

Erkek arkadaşının çenesi düşük. Fazla mı anneci acaba?
Sizin borcunuzdan onlara ne ?
Olaylar ile ilgilide. Kimin nasıl düşündüğü kişiyi bağlar.
Meslea ben ve ailem nişanlım ve nişanlımın ailesi ile taban tabana zıttız asla gidip konuşmuyoruz asla konu açılmıyor. Kimse kimseyi kırmıyor.
Burada sorun senin erkek arkadaşının çenesinde. Bence annesine bağımlı gibi bir görüntü çiziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…