herseyi ailesine mi anlatıyor?

gündemdeki olayları hadi ağzından kaçtı değilim ama borçlarınızı anlatması çok saçma olmuş.özür dilemiş fakat arkasınn gelmiyeceğinin garantisi yok.

Anlatması ayrı,görüş farkllılığı ayrı sorun

benim nişanlımda yani şimdiki 10 yıllık eşim ailesine benim birikimim oldugunu araba alacak kadar paramın bankada oldugunu söylemiş , ve bunun üstüne sağolsunlar kv hanım bütün düğün borcunu ama bütün düğün borcunu üzerimize yıkmışlardı , salaklıgını hem ben çektim hem kendi çekti hemde ona bir daha çektirdim , şimdi asla birşey konuşamıyor anlatmıyor onlara ,

tam olarak kızdığım bu işte, annesine asla kızmıyorum fazla detaya gırmış ki kadında kendıne iş edinmiş bunu. yoksa annesiyle ilgili sorunum yok
Arkadaşım henüz geç değil maden herkesin icinde etiketleyip bunu Çakmamarline göster demis sen de herkesin içinde benim fikrim kimseyi ilgilendirmez diye yorum atacaksın ki bozulsun. Hala geç değil bunu yapmalısın

herseyı annesıne anlatmakla kalmıyor bırde baya baya uzerınde konusuyorlar bence
kayınvalıde ıkna cabalarına gırecegı kadar
sımdı boyleyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…