- 26 Ağustos 2022
- 364
- 463
- 18
- 25
- Konu Sahibi Dusuncelibirksi
-
benim boyum 1,76 durumum seninkinden zor :)
artık bakmıyorum boya falan, karakteri düzgün olsun yeter bu devirde :)
Defalarca başıma tutamadığım çenem yüzünden gelmeyen kalmadı ama artık son tövbe ettim daha insanlara nasılsın iyimisin den öteye gitmem net inşallah sözümü tutabilirimBerbat bir huyum var lanet olsun çıkmıyor diyorum ki her seferinde ben kimseye birşey anlatmayım ama her konuda boule olunmaz ki kararım üzerinde durma seviyem hayatımda yeni birşey oluncaya kadar mesela hayatıma birini alıyorum diyelim herkesi arayıp anlatasım geliyor herşeyi geçtim insan selamlastigi birine hayatını özet geçebilir mi ya ne boş boğazım sonrada iyi olan şeyler tersine dönüyor çok güzel sir tutarim arkadaşlarımda hep bu huyumu sever ailemde hep der asla birşey çıkmaz ağzından diye ama kendi hayatım söz konusu olunca elime bir mikrofon alıp tüm şehire bagirmadigim kaliyo lütfen napabiliirm nasıl aşabilirim bu sorunu ayy neyden kaynaklandiginida bilmiyorum bunun alt yapısında ne varda anlatıyorum acaba bilmiyorum Deliricem böyle bir sorunu olupta çözen oldumu
güncelleme: baktım ki çagresi yok cagresizleri toplamışızanlatalım be içimizde dert olacağına dışımızda konser olsun galiba hayatım boyunca şunu kendime hep diyeceğim hah anlattın aferin çenenin yayına tüküreyim basın göğe erdimi cunki kendime hep öyle derim
45 yaşına kadar basima neler gelecek diye düşünüyorum şuanCok tatli yazmişsiniz,gülümsedim hep okurkenŞöyle diycem; ben de sizin gibiydim ama 45 yasi gecince sustum artik Yaş ile alakali oldugunu düşünüyorum bunun ben (istisnalar vardır mutlaka) Yani gencligin ve deneyimsizligin vermis oldugu icinde tutamamanin sonucları bunlar ki gayet normal.Nazar gercekten degiyor anlatmayin.Cok denedim. Sosyal medyada paylasim bile yapmiyorum artik .Cok nadir story .Yüzüme söyleyen oldu seni cok kiskaniyorum diye ,o derece..Bu paylasimlari kestim,güzel olan hic bi seyi anlatmiyorum aslaa..Cunku zarar gördüm anlattikca ve bunlar katlanarak çoğalınca artik mecbur anlatmamaya kalkiyorsunuz zaten.Sizin yasiniz gelmemistir daha ondandir Yine de törpülemeye cabalayin bu yönünüzü derim.
Aha benBerbat bir huyum var lanet olsun çıkmıyor diyorum ki her seferinde ben kimseye birşey anlatmayım ama her konuda boule olunmaz ki kararım üzerinde durma seviyem hayatımda yeni birşey oluncaya kadar mesela hayatıma birini alıyorum diyelim herkesi arayıp anlatasım geliyor herşeyi geçtim insan selamlastigi birine hayatını özet geçebilir mi ya ne boş boğazım sonrada iyi olan şeyler tersine dönüyor çok güzel sir tutarim arkadaşlarımda hep bu huyumu sever ailemde hep der asla birşey çıkmaz ağzından diye ama kendi hayatım söz konusu olunca elime bir mikrofon alıp tüm şehire bagirmadigim kaliyo lütfen napabiliirm nasıl aşabilirim bu sorunu ayy neyden kaynaklandiginida bilmiyorum bunun alt yapısında ne varda anlatıyorum acaba bilmiyorum Deliricem böyle bir sorunu olupta çözen oldumu
güncelleme: baktım ki çagresi yok cagresizleri toplamışızanlatalım be içimizde dert olacağına dışımızda konser olsun galiba hayatım boyunca şunu kendime hep diyeceğim hah anlattın aferin çenenin yayına tüküreyim basın göğe erdimi cunki kendime hep öyle derim
Gerçekten öyle nazara inanıyorum bu yüzden hiçbişey yolunda gitmiyorAha ben
7/24 yanyana olduğum arkadaşımın yüksek lisans yaptığını artık tezini bitirmek üzereyken öğrendim.
Komşumun ev taşıyacağını nakliye şirketi kamyonu geldiğinde öğrendim.
Bir diğeri çocuğu olacağını hamileliğin 7 ayında duyurdu.
Niye söylemedin dediklerinde cevapları nazar olur diye söylemedik belki olmaz diye söylemedik
Onlarda benim her şeyimi bilirler.
Bu tamamen ketumluk ile ilgili bir konu
Millet bizim tersimiz onlar başkalarının sırrını açığa vurur kendininkini saklar.
Biz ise tam tersini yapıyoruz
Ben bennn bu benBen:
Nazar değer anlatmamalıyım
Nazar değer anlatmamalıyım
Yine ben:
Gel buyur otur yanliz değiliz herkes aynıymış:)Konuyu ben açtım sandım ama yok ben değilmişim.. yer açında şuraya oturayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?