Davranış Bozuklukları Herseyi atıyor restleşiyor...

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

ankadilara

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
159
35
318
Ankara
Arkadaşlar ramazan girdiğinden beridir 2,5 yaşındaki oğlumu zaptetmekte zorlanıyoruz. Sürekli bir hareketlilik ve birşeylere ilgi duymama durumu var.Nerdeyse her ceşit oyuncaktan aldık birisi ilgisini, çeker diye malesef ilgilenmiyor. Yada çok kısa ilgileniyor sonra başlıyor evde gezmeye, hani derlerya ziyan arıyor diye aynen öyle sürekli yapma dediğimiz birşeyi bulup yapıyor.Babası biraz sinirlidir engel olmaya çalışsamda ufak tokatlar atıyor bazan kızıyor atma yapma diye o daha da inatla aynını yapıyor.Bu didişmeden bende artık yoruldum takatim kalmadı, oğlumu oyalayacak birşeyler bulma peşine düştüm artık, çünkü sürekli yapma etme dediğimiz birşeyi istiyor ve tutturuyor.Tv de çizgi film açmak zorunda kalıyorum çoğu zaman ki ondada birkaç şey dısında fazla birseyde izlemiyor.
Hiperaktivite mi var acaba diyorum bazan ve dikkat eksikliği ama önceden daha sakindi son zamanlarda oldu.

Sizce nereden başlamak lazım ne yapmak lazım arkadaşlar?

B
Canım benim oğlumda o yaşta öyleydi. Hepsi değil ama çoğu 1-3 yaş arası hırçın ve yaramaz oluyor. Şuan oğlum 4 yaşında daha bu yıl yeni yeni rahat ettik diyebilirim. Zamanla düzeliyorlar. Birde şu bir gerçekki erkek çocukları kız çocuklarına göre daha zor oluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…