Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bide biz halledebilseydk keşke ama çekici şeler vr demekkibizz ikimizde kökten hallettik kapatarak çünkü böyle sorunlar istemeden çıkabiliyor![]()
bizz ikimizde kökten hallettik kapatarak çünkü böyle sorunlar istemeden çıkabiliyor![]()
cnm o 2 gün 20 yıl gelecek bana![]()
ah canım ah sende kendimi gördüm ama cidden bak sabredince düzeliyo bundan yana hiç şüphen olmasın benimki yanıma geldiğinde dayanamazdı hemen barışırdı ama oda bunu bildiği için bana çok kızgın olduğunda gelmezdi bazen resmen yalvarırıdım sadece 15 dk. falan diye ama üstünde gittikçe nuh der peygamber demezdi yani o biçim sende sakın üsteleme bekle biraz geçsin olayın üzerinden çok değil bak canım dediğim iki 2 gün![]()
canm ya facede yazdım biliorm herkes yazma dedi ama kırılmanı anladım send anla çok kıskadım dedim anladım dedi anladıysan affet dedim affettim tamam dedi barıştın mı diorum evet dior şaşırdım ya dalga mı geçio ki
canım bazen öyle oluyor farklı tepkiler alıyoruz. sonra anlıyoruz ki durumu problemi kendi kendimize büyütmüşüz![]()
canm saçma sapan şeyler paylaşıyo şuıanda hakan taşıyan sevda sokağı falan:18:
aaa nasıll yanii normalde arabesk takılır mı canım ?
canım affettim diyorsa affetmiştir işte ne yapacaksın hakan taşıyanı orhan babayı
bu çok güzel bir bir gelişme çok sevindim
![]()
hayır cnm ya takılmaz
canım öğrenci misin aynı ortamlarda bulunabiliyor muusn merak ettim bunları? oda arkadaşım vardı o da farklı tepkiler almaya başlamıştı sevgilisnden sonra öğrendi ki başka birisi varmışşş... olumsuzluk için demiyorum canım bunları ama kızları bazen çok saf görüyoralar açıkgöz olmak gerek
aynı sınıftayız tatlım ya hatta kursta bile aynı sınıftayız hatta aynı şirkete bağlı part time çalışıoruz
hımmm ozamn gözün kulağın üstünde yaniiitavsiyelerim olsun canım fazla dar bpğaz etme sevgilini. bende bir zamanalr sürekli sevgilim benmle ilgilensin güzel şeyler konuşalım isterdim öle istediğimi almayınca da suratımı asardım . anladım ki öle olmuyor yavaş yavaş daha az mesaj çeker oldum bi baktım eskişsinden daha çok merak eder oldu beni . bu yazda nışanımız var inşallah canım benm . öğrenciliğim yeni bitti
tamam işte canım bu harika bide yarın yüz yüze konuşursunuz tamamdır bu işbidaha boğma ama çocuğu sıkma yani hiçbir konuda