Herşeyi bilen falcı!

sunney

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2013
188
73
98
Kızlar ankarada falcı önerisi olan varmı? Yanlız cafede fal bakan bayanlara çok güvenmediğim için onlara gitmek istemiyorum. Onun dısında güvenilir , maddi kazanç gütmeyen iyi bi falcı varsa hemen gitmeliyim :) ee tabi fala inanma falsız kalma demişler

Buradan hayrına bakan birini mi arıyorsun sjssj kim sana maddi kazanç gütmeden fal bakacak Allah aşkına fal zaten parayla umut verme yolu.

Maddi kazanç gütmeyen sevabına fala bakanlar mı varmış
Tabi ki illa ki insanlar bseyler kazanmak istiyor. Ama bazı falcılar üstüne şu ladar ver muska yapacam, bu kadar ver büyü çözülsün gibi tamamen para koparmak amaçlı çalısıyor canım

Herseyi bilen bir falci olsam sayisali arka arkaya tutturup rahat rahat yasarim. Uc kurusa fal bakmam. Anliyor musunuz?

iyide falcıların olayı o zaten maddi kazanç sağlamak ..
Benim bi arkadaşkm gtti geçenlerde kadın önce
Buradan hayrına bakan birini mi arıyorsun sjssj kim sana maddi kazanç gütmeden fal bakacak Allah aşkına fal zaten parayla umut verme yolu.
belli bi ücret tabiki alacak.bahsetmek istedişim bu değildi.

Tabi ki illa ki insanlar bseyler kazanmak istiyor. Ama bazı falcılar üstüne şu ladar ver muska yapacam, bu kadar ver büyü çözülsün gibi tamamen para koparmak amaçlı çalısıyor canım
Yok o iki işi bi arada götüren bence.
Olay aynı biri şekerli biri şekersiz

Benim bi arkadaşkm gtti geçenlerde kadın önce

belli bi ücret tabiki alacak.bahsetmek istedişim bu değildi.

İyi falcı dediklerinizin hepsi ya geçmişi ya şimdiyi biliyordur, onun da tekniği var gel öğreteyim. Ama hiçbiri geleceği bilemez, tesadüf salladıysa tutar. Fala göre hayatınızı yönlendirmeyin, medet ummayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…