Herşeyi Biliyorum

beyinerror

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
513
187
33
Merhaba hanımlar.
Mart ayında sebebini bilmediğim bir şekilde eski sevgilim ilişkimizi bitirdi,sebep yoktu sebepsiz ayrıldık sanıyordum.
Aldatıldığımdan şüphelendim ama konduramadım.
Küs olduğumuz bir gece aradım aradım telefonumu engellemiş,sonraki gün sordum öyle birşey yok demişti,inanmak istedim inandım. Tabi çook sonradan öğrendim ki o gece beni aldatmış.
Benden mart ayında ayrılıp beni aldattığı kadınla nisan ayında nişanlandı. Bende mart ayının sonunda cinsel bir rahatsızlıktan ötürü mesaj atmıştım ona bilmesi gereken,bana cevap vermemişti çünküüü nişanlanmış :)
Velhasıl çok zor zamanlar geçirdim,aşıktım çok ağladım,haziranda nikah,temmuzda düğün resimlerini gördüm. (Evlenmeden 3 gün önce beni aradı,sonrada engelledi ne diyecektide cesaret edemedi artık)
4 ayda beni aldattığı kişiyle huzura erdi :)
Tabi ben işin ucunun bırakmadım,kızın kim olduğunu kızın akrabaları adamın akrabaları işleri ile ilgili herşeyi buldum elimde hazinevi bilgilerim var :)
Çok incindim,psikolojimi etkiledi bu durum,yaşadığım yeri bıraktım başka bir yere geldim.
Hala atamadım üstümden.
Hiç kin kusamadım ona,hiç neden ayrıldık diyemedim birden kopardı herşeyi. Herşey güzel zannederken ben.
Şimdi istiyorum ki ona yaptığı şerefsizlikleri bildiğimi gösteren bir mesaj atayım kin kusayım içimde çok kaldı yapamadığım için,ne dersiniz? Rahatlamak için buna ihtiyacım var,vereceği cevapta korkutmuyor değil ama benim aylardır ne yaşadığımı inanın tahayyül bile edemezsiniz. Belki mantıklı düşünemiyorumdur diye size soruyorum,yapmamın + ve - leri nelerdir? Teşekkür ediyorum.

sonucta evlenmıs evlendıgı kadının hıc sucu yok belkı haberı olur canı sıkılmasın sımdı

bıtırme seklı yasadıgınızdakı olumsuzluklar adamın kendı karakter problemı bence ılıskıler bıttıkden sonra boyle seyler yapmak sadece senı yıpratır

cunku onun umrunda degıl kı sen bırseyler yaptıkca onun gozunde caba olarak gorunur daha da nefret eder cok kırıcı seyler soyler bukez daha kırılır ofkelenırsın ve bu bır kısır döngü halını alır

sonra kendını sureklı adamın tekıyle ugrasan bırı olarak gorursun hayat amacın nerdeyse bu olur

butun bunlar yerıne amaaan cokta fifi kendısı kaybettı deyıp onunuzdekı hayata odaklansanız ? zaman kaybettıgınıze deger mı bu adam ıcın ?

Bunu adam evlenmeden önce yapsaydın belki derdim ama şimdi evlenmiş ve eşinin ne suçu var,şimdi o kadının huzurunu bozacaksınız,burda bir sürü konu var,eski sevgili mesaj attı,eski sevgili takıntılı vs vs diye...bırak allahın adaletine güven

Kadının bilmemesine olanak yok diye düşünüyorum.
Hatta eminim bile beni bildiğine ve bu adam beni aldattı bu kadınla hemde.
Şu an onun canının sıkılması inanın hiç hiç umrumda değil,ama haklısınız kendim için yapmamam daha iyi olacak

Eşinin beni bildiğine zaten neredeyse eminim,mağdur olan benim.
Benim ilişkim o kadın yüzünden bozuldu,huzursuzluktan geberse bile umrumda olmaz

Cinsel sıkıntını eski sevgiline anlatan bir mesaj atmak
Çünkü birlikteliği beraber yaşamıştık ve hastalıkta cinsel yolla bulaşan bir hastalıktı. Ne yapsaydım içimde mi tutsaydım saydırdım tabiki ona,sonrada kullanması gereken şeyleri söyledim.

Bekarken yapsaydin ya şimdi hiç gereği yok. kızın suçu yok günah o kıza

Ben intikamımı aklımca aldım ama artısı yok eskisi çok.

Bekarken yapsaydin ya şimdi hiç gereği yok. kızın suçu yok günah o kıza
Neden ona yazık? Kız beni biliyor,ilişkime turp sıktı herşey onun yüzünden oldu ve aldatıldığımı bile bilmiyordum.
Bu hikayede sadece bana yazık,sadece ben mağdurum. Tek günahsız bendim,onlar beni yıktılar
Ben intikamımı aklımca aldım ama artısı yok eskisi çok.
Nasıl aldınız? Eksileri neydi

Kadın beni biliyordu demişsiniz ya bilmiyorsa?
Belki sevgilinizle çıkarken, kendini ilişkisi yok olarak tanıttı. Bundan nasıl eminsiniz?

O kadın değil sadece karaktersiz.. Sizi aldatıp onunla evlenmeyi tercih eden eski sevgiliniz..
Ya ben ona hiçbişey diyemiyorum ki zaten,Allah binbir belasını versin.
Binbir yani,mahvetti beni ya 2 gün öncesinde çok şanslıyım diye beni izleyen adam 2 gün sonrasında aldattı yani ben kime nasıl güvenir,içimdeki kini nasıl atarım.
Düğün resimlerini gördüğüm an,inanın o an yani tarif edemiyorum.

adam kadına bak ben senle beyınerroru mu aldatıyorum dedı
hakıkaten beyın error
nerden bılsın yahu
ancak eskı sevgılısı olarak bılıyordur bende esımın eskı sevgılısını bılıyorum nolacak kı

sız esıne cınsel yolla bulasan hastalıkla alakalı msj atarsanız evlı bı adamla cınsel munasebetınız varmıs gıbı gorunursunuz bence bu dunyada kı en acı sey

benım esımden once gorustugum adam arkadasımla benı aldattı 3 ay ıcınde evlendıler benım aklıma hıc ama hıc boyle seylerı dusunmek ıntıkam falan gelmedı nıtekım 4 ay sonrada bosandılar zaten
ılahı adalete guvenmek varken kucup hesaplar kucuk caplarla ugrasıp kendınızı kucuk dusurmek neden

emın olun onlara hıc bırsey olmaz sadece kadının bedduasını alırsınız olan sıze olur sız bılırsınız

Ben olsam yapardim ve bence siz de kesinlikle yapin.
Kadinin huzurunu kacirmayin falan demis birileri.
Eger sizi bilmiyorsa olanlari ogrensin de kimle evli oldugunu bilsin. Ben onun durumda olsam bilmek isterdim. Sonucta siz aldatilmissaniz o kadin da aldatilmis.
Ha eger durumlari biliyorsa da sizin de bildiginizi bilsinler kendilerini masum sanmasinlar var olan huzurlari da kacsin zaten.

Kadın beni biliyordu demişsiniz ya bilmiyorsa?
Belki sevgilinizle çıkarken, kendini ilişkisi yok olarak tanıttı. Bundan nasıl eminsiniz?
Hiç tanımadığım bir kadının,nüfusa kayıtlı olduğu yeri kütüğüne kadar bulmuş biriyim.
Bunu da bildiğine eminim,araştırdım.

Haaa ben bilmiyordum canım kusura bakma. Ama yinede boşver ya ne olacak ki biseyler yapsan sen kötü olacaksın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…