- 15 Ocak 2016
- 513
- 187
- 33
- Konu Sahibi beyinerror
-
Kadının bilmemesine olanak yok diye düşünüyorum.sonucta evlenmıs evlendıgı kadının hıc sucu yok belkı haberı olur canı sıkılmasın sımdı
bıtırme seklı yasadıgınızdakı olumsuzluklar adamın kendı karakter problemı bence ılıskıler bıttıkden sonra boyle seyler yapmak sadece senı yıpratır
cunku onun umrunda degıl kı sen bırseyler yaptıkca onun gozunde caba olarak gorunur daha da nefret eder cok kırıcı seyler soyler bukez daha kırılır ofkelenırsın ve bu bır kısır döngü halını alır
sonra kendını sureklı adamın tekıyle ugrasan bırı olarak gorursun hayat amacın nerdeyse bu olur
butun bunlar yerıne amaaan cokta fifi kendısı kaybettı deyıp onunuzdekı hayata odaklansanız ? zaman kaybettıgınıze deger mı bu adam ıcın ?
Eşinin beni bildiğine zaten neredeyse eminim,mağdur olan benim.Bunu adam evlenmeden önce yapsaydın belki derdim ama şimdi evlenmiş ve eşinin ne suçu var,şimdi o kadının huzurunu bozacaksınız,burda bir sürü konu var,eski sevgili mesaj attı,eski sevgili takıntılı vs vs diye...bırak allahın adaletine güven
Çünkü birlikteliği beraber yaşamıştık ve hastalıkta cinsel yolla bulaşan bir hastalıktı. Ne yapsaydım içimde mi tutsaydım saydırdım tabiki ona,sonrada kullanması gereken şeyleri söyledim.Cinsel sıkıntını eski sevgiline anlatan bir mesaj atmak
Neden ona yazık? Kız beni biliyor,ilişkime turp sıktı herşey onun yüzünden oldu ve aldatıldığımı bile bilmiyordum.Bekarken yapsaydin ya şimdi hiç gereği yok. kızın suçu yok günah o kıza
Nasıl aldınız? Eksileri neydiBen intikamımı aklımca aldım ama artısı yok eskisi çok.
Eşinin beni bildiğine zaten neredeyse eminim,mağdur olan benim.
Benim ilişkim o kadın yüzünden bozuldu,huzursuzluktan geberse bile umrumda olmaz
Ya ben ona hiçbişey diyemiyorum ki zaten,Allah binbir belasını versin.O kadın değil sadece karaktersiz.. Sizi aldatıp onunla evlenmeyi tercih eden eski sevgiliniz..
adam kadına bak ben senle beyınerroru mu aldatıyorum dedıKadının bilmemesine olanak yok diye düşünüyorum.
Hatta eminim bile beni bildiğine ve bu adam beni aldattı bu kadınla hemde.
Şu an onun canının sıkılması inanın hiç hiç umrumda değil,ama haklısınız kendim için yapmamam daha iyi olacak
Hiç tanımadığım bir kadının,nüfusa kayıtlı olduğu yeri kütüğüne kadar bulmuş biriyim.Kadın beni biliyordu demişsiniz ya bilmiyorsa?
Belki sevgilinizle çıkarken, kendini ilişkisi yok olarak tanıttı. Bundan nasıl eminsiniz?
Haaa ben bilmiyordum canım kusura bakma. Ama yinede boşver ya ne olacak ki biseyler yapsan sen kötü olacaksın ?Neden ona yazık? Kız beni biliyor,ilişkime turp sıktı herşey onun yüzünden oldu ve aldatıldığımı bile bilmiyordum.
Bu hikayede sadece bana yazık,sadece ben mağdurum. Tek günahsız bendim,onlar beni yıktılar
Nasıl aldınız? Eksileri neydi
Hiç tanımadığım bir kadının,nüfusa kayıtlı olduğu yeri kütüğüne kadar bulmuş biriyim.
Bunu da bildiğine eminim,araştırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?