- 15 Ocak 2016
- 513
- 187
- 33
- Konu Sahibi beyinerror
-
Hayır ben o mesajı onların nişanlandığını bile bilmeden atmıştım ki cevap vermemişti.adam kadına bak ben senle beyınerroru mu aldatıyorum dedı
hakıkaten beyın error
nerden bılsın yahu
ancak eskı sevgılısı olarak bılıyordur bende esımın eskı sevgılısını bılıyorum nolacak kı
sız esıne cınsel yolla bulasan hastalıkla alakalı msj atarsanız evlı bı adamla cınsel munasebetınız varmıs gıbı gorunursunuz bence bu dunyada kı en acı sey
benım esımden once gorustugum adam arkadasımla benı aldattı 3 ay ıcınde evlendıler benım aklıma hıc ama hıc boyle seylerı dusunmek ıntıkam falan gelmedı nıtekım 4 ay sonrada bosandılar zaten
ılahı adalete guvenmek varken kucup hesaplar kucuk caplarla ugrasıp kendınızı kucuk dusurmek neden
emın olun onlara hıc bırsey olmaz sadece kadının bedduasını alırsınız olan sıze olur sız bılırsınız
Ya ben ona hiçbişey diyemiyorum ki zaten,Allah binbir belasını versin.
Binbir yani,mahvetti beni ya 2 gün öncesinde çok şanslıyım diye beni izleyen adam 2 gün sonrasında aldattı yani ben kime nasıl güvenir,içimdeki kini nasıl atarım.
Düğün resimlerini gördüğüm an,inanın o an yani tarif edemiyorum.
Tavsann merhaba.Ben olsam yapardim ve bence siz de kesinlikle yapin.
Kadinin huzurunu kacirmayin falan demis birileri.
Eger sizi bilmiyorsa olanlari ogrensin de kimle evli oldugunu bilsin. Ben onun durumda olsam bilmek isterdim. Sonucta siz aldatilmissaniz o kadin da aldatilmis.
Ha eger durumlari biliyorsa da sizin de bildiginizi bilsinler kendilerini masum sanmasinlar var olan huzurlari da kacsin zaten.
sence bıldıgını bılmesı onun ne kadar umrundaHayır ben o mesajı onların nişanlandığını bile bilmeden atmıştım ki cevap vermemişti.
İntikam almak değil niyetim içimi boşaltmak belkide herşeyi gizledin ama herşeyi biliyorum diyebilmek.
Çok karışık bir mevzu.sizi bile bile ilişki yaşamışsa, o zaman karakter sorunu vardır, net...
Bu nasil garip bir bakis acisidir ya.sence bıldıgını bılmesı onun ne kadar umrunda
adam senden korkmuyor kı korksa oyle bı saklar kı yedı ceddin bulamazdı emın ol :)
o evlı bı adam
evlı
sızde evlı bı adamla ugrasan bı kadın olucaksınız
bunu mu ıstıyorsunuz boyle gorunmek
bak burda busuru konu acılıyor esımın eskı sevgılısı yemedıklerı nane kalmamıs hala esıme yazıyor dıye
bıldıgın sövüyoruz
sen bılırsın yanı
Tahmin edebiliyorum Allah kolaylik versin eminim ki cok zordur.Tavsann merhaba.
Ben facede hergün yerbildirimi ve resimlerini görüyorum.
İnan o kadar içim acıyor ki,ağlıyorum her görüşümde.Her akşam beni aldattığı kadınla yatıyor olmasını kabullenemiyorum.
Çok incitti mahvetti beni pez..k.
O yüzden belki de huzursuz olsun istiyorum.
Adama kendi imkanlarımla ulaşmam zaten imkansız.sence bıldıgını bılmesı onun ne kadar umrunda
adam senden korkmuyor kı korksa oyle bı saklar kı yedı ceddin bulamazdı emın ol :)
o evlı bı adam
evlı
bak burda busuru konu acılıyor esımın eskı sevgılısı yemedıklerı nane kalmamıs hala esıme yazıyor dıye
bıldıgın sövüyoruz
sen bılırsın yanı
Nasıl edecekler ki?Seni savcılığa şikayet edebilirler karı koca.
O zaman napacaksın.
Arayan bulurmuş,unutma.
ne munasebet ?Bu nasil garip bir bakis acisidir ya.
Neyle neyi kiyasliyorsunuz suan.
Haysiyetsizin tekiyle karisini masum ilan ettiniz resmen
Neden bu evli adam diye üstüne basmanız ? Karaktersizin tekiymiş ben olsam ben de o mesajı atardım eşi de rahatsız olacaksa olsun kimle evlendiğini görmüş olur.O kadın da sevgilisi olan biriyle ilişki yaşamış bu nasıl bir görüntüsence bıldıgını bılmesı onun ne kadar umrunda
o evlı bı adam
evlı
bıldıgın sövüyoruz
sen bılırsın yanı
Yorumun için çok çok teşekkür ederim,beni anladığın için çok sağolTahmin edebiliyorum Allah kolaylik versin eminim ki cok zordur.
İciniz ferahlayacak bence yapın ne yapmak istiyorsaniz.
Onlar sizi mi dusundu siz onlari dusuneceksiniz simdi
SuçlamadımNasıl edecekler ki?
Savcılığa gidilecek bir şey yapmayacağım.
Sadece onun nasıl ahlak yoksunu olduğunu bildiğimi beni ayakta uyuttuğunu beni nasıl aldatıp çok güzel üstünü kapattığını yazıcam.
Neden beni suçluyorsunuz? Onlar beni aldattı,ben miyim hatalı
çünkü adam EVLİNeden bu evli adam diye üstüne basmanız ? Karaktersizin tekiymiş ben olsam ben de o mesajı atardım eşi de rahatsız olacaksa olsun kimle evlendiğini görmüş olur.O kadın da sevgilisi olan biriyle ilişki yaşamış bu nasıl bir görüntü
Sizce ortada kurulan yuva yuva mi gercekten?ne munasebet ?
bu ne bıcım bı tavır ne kadar yanlıs
ben sızın dusuncenıze bak bak bak evlı ınsanların yuvasını dagıtmaya calısıyorsunuz dıyor muyum ?
herkesın fıkrı kendıne neden bukadar celallendınız ?
konu sahıbı madem bukadar huzursuzluk cıkarmak ıstıyormus durumun olgunlasmasını bekleyen darbecı gıbı nıye evlendıkden sonra bozmaya calısıyor nısandan önce veya nısanlandıkdan sonra mesaj atsaymıs ozaman ?
durustlukden veya ıntıkam almaktan anladıgınız buysa gercekden cok komık
ıyı forumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?