Herşeyi Biliyorum

Hayır ben o mesajı onların nişanlandığını bile bilmeden atmıştım ki cevap vermemişti.
İntikam almak değil niyetim içimi boşaltmak belkide herşeyi gizledin ama herşeyi biliyorum diyebilmek.

Tahmin edebiliyorum acınızı, hırsınızı, öfkenizi. .
Zamanla kurtulduğunuza sevineceksiniz..
Aldatan evlendikten sonra da aldatır. Bir kere aldatan adamın karakteri sağlam değildir ki..
Böyle bir adamla evlenseniz ne olacaktı..

Tavsann merhaba.
Ben facede hergün yerbildirimi ve resimlerini görüyorum.
İnan o kadar içim acıyor ki,ağlıyorum her görüşümde.Her akşam beni aldattığı kadınla yatıyor olmasını kabullenemiyorum.
Çok incitti mahvetti beni pez..k.
O yüzden belki de huzursuz olsun istiyorum.

Hayır ben o mesajı onların nişanlandığını bile bilmeden atmıştım ki cevap vermemişti.
İntikam almak değil niyetim içimi boşaltmak belkide herşeyi gizledin ama herşeyi biliyorum diyebilmek.
sence bıldıgını bılmesı onun ne kadar umrunda
adam senden korkmuyor kı korksa oyle bı saklar kı yedı ceddin bulamazdı emın ol :)

o evlı bı adam

evlı

sızde evlı bı adamla ugrasan bı kadın olucaksınız

bunu mu ıstıyorsunuz boyle gorunmek

bak burda busuru konu acılıyor esımın eskı sevgılısı yemedıklerı nane kalmamıs hala esıme yazıyor dıye
bıldıgın sövüyoruz

sen bılırsın yanı

Bu nasil garip bir bakis acisidir ya.
Neyle neyi kiyasliyorsunuz suan.
Haysiyetsizin tekiyle karisini masum ilan ettiniz resmen

Tahmin edebiliyorum Allah kolaylik versin eminim ki cok zordur.
İciniz ferahlayacak bence yapın ne yapmak istiyorsaniz.
Onlar sizi mi dusundu siz onlari dusuneceksiniz simdi

Adama kendi imkanlarımla ulaşmam zaten imkansız.
Yani efendi efendi kurcalamasam evlendiğini bilmeme zerre zıkkım ihtimal yoktu,ben kaşındım.
Evet haklısınız,haksızsınız demiyorum zaten mantıklı düşünemiyorum diye açtım konuyu.

Seni savcılığa şikayet edebilirler karı koca.
O zaman napacaksın.
Arayan bulurmuş,unutma.
Nasıl edecekler ki?
Savcılığa gidilecek bir şey yapmayacağım.
Sadece onun nasıl ahlak yoksunu olduğunu bildiğimi beni ayakta uyuttuğunu beni nasıl aldatıp çok güzel üstünü kapattığını yazıcam.
Neden beni suçluyorsunuz? Onlar beni aldattı,ben miyim hatalı

Bu nasil garip bir bakis acisidir ya.
Neyle neyi kiyasliyorsunuz suan.
Haysiyetsizin tekiyle karisini masum ilan ettiniz resmen
ne munasebet ?
bu ne bıcım bı tavır ne kadar yanlıs
ben sızın dusuncenıze bak bak bak evlı ınsanların yuvasını dagıtmaya calısıyorsunuz dıyor muyum ?
herkesın fıkrı kendıne neden bukadar celallendınız ?

konu sahıbı madem bukadar huzursuzluk cıkarmak ıstıyormus durumun olgunlasmasını bekleyen darbecı gıbı nıye evlendıkden sonra bozmaya calısıyor nısandan önce veya nısanlandıkdan sonra mesaj atsaymıs ozaman ?

durustlukden veya ıntıkam almaktan anladıgınız buysa gercekden cok komık

ıyı forumlar.

Neden bu evli adam diye üstüne basmanız ? Karaktersizin tekiymiş ben olsam ben de o mesajı atardım eşi de rahatsız olacaksa olsun kimle evlendiğini görmüş olur.O kadın da sevgilisi olan biriyle ilişki yaşamış bu nasıl bir görüntü

Ya ne alaka şimdi herkes burada bu kız evliyken aldatılmış
Ve üstüne sevgilisi gidip evlenmiş olsaydı öbür kadını yerden yere vururdu
Sevgiliyken aynı şeyi yapmış öbür kadın
Neyine yazık
Evlenince arınıyor mu yaptıklarından, noluyor
Bir acayip bu kknın bakış açısı da
Evlilik olunca, berbat yolla kurulmuş da olsa "kutsal"

Tahmin edebiliyorum Allah kolaylik versin eminim ki cok zordur.
İciniz ferahlayacak bence yapın ne yapmak istiyorsaniz.
Onlar sizi mi dusundu siz onlari dusuneceksiniz simdi
Yorumun için çok çok teşekkür ederim,beni anladığın için çok sağol

Suçlamadım
Atı alan üsküdarı geçmiş.
aldatmışlar,ama evli değildiniz ve kanunda suçu yok.
Ama siz tehdit,rahatsız etme vs suçlanırsanız ceza alırsınız.
bildiğinizi tabi ki yapın.
benimki sadece bir olasılık.

Şuan "gık" deseniz hem kanun hem toplum nezdinde suçlusunuz..Bu kadar şeyi göze almaya değer mi elde ettiğiniz şey onu bir düşünün...Belki ayırır mıyım düşüncesi olabilir ama ikisi bir olur arkanızdan gülerler kimbilir,şimdikindeb çok daha kötü bir duruma düşebilirsiniz..

çünkü adam EVLİ

herseyını adım adım takıp etmıs yememıs ıcmemıs ızlemıs evlenene kadar nerdeymıs
kadını uyarmak ıstese ıyı nıyetle onceden ulasır bak boyle boyle dıye konusurdu
terkedılmenın ınadıyla yaptıgı sey kendısını zor duruma sokacak

adam gelse kızın aılesıne kızınıza sahıp cıkın benımle cınsellık yasamasaydı yasadı sımdı gelmıs evlenmısım benı tacız edıyor mesajla savcılıga verıcem dese gaza getırdıgınız konu sahıbı ne hale dusecek

Sizce ortada kurulan yuva yuva mi gercekten?
Kendinizi konu sahibinin yerine koymayi deneseniz, arkadan is cevirenlerin yerine koymaktansa?

Durustlukten anladigim bu degil. Ben hakedene hakedildigi sekilde davranilmasindan yanayim.
İntikam almak guzel bir sey degil evet, ama konu sahibinin ici boyle soguyacaksa cok da guzel olur pek de guzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…