- 15 Ocak 2016
- 513
- 187
- 33
- Konu Sahibi beyinerror
-
Ben her gece uyumadan önce 10 defa o adam evli ve başkasıyla yatıyor diyip kendi kendime eziyet ediyorum zaten ama çok farklı bir durumdayım gerçekten.Neden bu evli adam diye üstüne basmanız ? Karaktersizin tekiymiş ben olsam ben de o mesajı atardım eşi de rahatsız olacaksa olsun kimle evlendiğini görmüş olur.O kadın da sevgilisi olan biriyle ilişki yaşamış bu nasıl bir görüntü
Just çok teşekkür ederim.Ya ne alaka şimdi herkes burada bu kız evliyken aldatılmış
Ve üstüne sevgilisi gidip evlenmiş olsaydı öbür kadını yerden yere vururdu
Sevgiliyken aynı şeyi yapmış öbür kadın
Neyine yazık
Evlenince arınıyor mu yaptıklarından, noluyor
Bir acayip bu kknın bakış açısı da
Evlilik olunca, berbat yolla kurulmuş da olsa "kutsal"
siz yeterince zorluk yaşamışsınız onlar da birbirlerini bulmuşlar kurtulmuşum o insandan diye düşünün burdaki yorumlarada çok takılmayın evlenince herkes arınıyor tüm kötülüklerinden diye düşünülüyor nedenseYorumun için çok çok teşekkür ederim,beni anladığın için çok sağol
Ya cinsellikle alakası yokkiçünkü adam EVLİ
herseyını adım adım takıp etmıs yememıs ıcmemıs ızlemıs evlenene kadar nerdeymıs
kadını uyarmak ıstese ıyı nıyetle onceden ulasır bak boyle boyle dıye konusurdu
terkedılmenın ınadıyla yaptıgı sey kendısını zor duruma sokacak
adam gelse kızın aılesıne kızınıza sahıp cıkın benımle cınsellık yasamasaydı yasadı sımdı gelmıs evlenmısım benı tacız edıyor mesajla savcılıga verıcem dese gaza getırdıgınız konu sahıbı ne hale dusecek
Ben her gece uyumadan önce 10 defa o adam evli ve başkasıyla yatıyor diyip kendi kendime eziyet ediyorum zaten ama çok farklı bir durumdayım gerçekten.
Hazmedemiyorum hiçte edemeyeceğim.
Just çok teşekkür ederim.
Konuyu açmakta bile kararsız kaldım ama o kadına masum demeleri beni öldürüyor.
sen bilirsinYa cinsellikle alakası yokki
Ben ona öyle birsey de asla yazmam zaten.
Sadece beni kandırdın,aldattın kiminle evlisin biliyorum,karakterine falan da biraz söveceğim o kadar cinsellik namına birşey yok
Yorumlarınız için teşekkür ederim,yapmayacağım galiba. Daha çok canım yanmasın diyesen bilirsin
ben senı tanımam kotulugunu nıye ıstıyım
sordun soyledım dusuncemı umarım en dogrusunu yaparsın
hayat devam edıyor benım fıkrım bunlarla ugrasmaya degmez
Haklısınız,canımı daha fazla acıtabilirler ve ben o kadarını kaldıramam.İnsanların yaptığı şeyler medeni durumlarından bağımsız olarak değerlendirilmelidir.
En azından benim gözümde.
Çirkin yoldan yapılmış hiçbir şeye de saygı duyamam, kutsallık atfedemem
Ama dediğim gibi kendini yorma bence, kendin için yapma
Yoksa beter olsun ikisi de, evlilikleri de
onların kurdugu yuvadan bananeSizce ortada kurulan yuva yuva mi gercekten?
Kendinizi konu sahibinin yerine koymayi deneseniz, arkadan is cevirenlerin yerine koymaktansa?
Durustlukten anladigim bu degil. Ben hakedene hakedildigi sekilde davranilmasindan yanayim.
İntikam almak guzel bir sey degil evet, ama konu sahibinin ici boyle soguyacaksa cok da guzel olur pek de guzel olur.
O kadın beni bile bile ilişkime sıçtı zaten,düşüneceğim son kişi o yelloz ve yuvası olur.Adam suçlu olabilir ama kızın durumu için empati yapman yeterli olacaktır.Yuva yıkma.
Eşim bir kadınla beraberken,onunla bir gece buluştum bişeyler içtik sonrasında birbirimize uygun olduğumuzu anladık sabahlara kadar konuştuk karşıdaki kadına da soru sorma hakkı tanımadık,sonra da ayırdım ve o kadın şimdi musallat oldu diye konu açılsa ne dersiniz peki?Adam sizi terketmiş, gitmiş başkasıyla evlenmiş, siz hırs yapmışsınız, karşıdaki kadını araştırmışsınız falan filan.
Kusura bakmayın ama sadece siz üzülüyorsunuz. Bir yazıda okumuştum. Böyle takıntı yaparsanız bu olayda üzülen sadece siz olursunuz. Çünkü karşı tarafın keyfi yerinde. Siz ortalığı karıştırsanız bile etrafa "bak bana takıntılı" diyecek kendini pohpohlayacak.
Eski sevgilinizin eşi buraya üye olsa muhtemelen buraya "eşimin eski sevgilisi bize kafayı taktı, benim hakkında her şeyi öğrenmiş şöyle yapıyor böyle yapıyor" diye konu açsa inan seni burada destekleyenlerin büyük çoğunluğu seni yerden yere vurur.
Yani her ne yaparsanız yapın yanlış olur. Yapacağınız tek şey hayatınıza devam etmek. Kendinizden daha fazla değer vermeyin karşınızdakine.
Eşim bir kadınla beraberken,onunla bir gece buluştum bişeyler içtik sonrasında birbirimize uygun olduğumuzu anladık sabahlara kadar konuştuk karşıdaki kadına da soru sorma hakkı tanımadık,sonra da ayırdım ve o kadın şimdi musallat oldu diye konu açılsa ne dersiniz peki?
Eşim bir kadınla beraberken,onunla bir gece buluştum bişeyler içtik sonrasında birbirimize uygun olduğumuzu anladık sabahlara kadar konuştuk karşıdaki kadına da soru sorma hakkı tanımadık,sonra da ayırdım ve o kadın şimdi musallat oldu diye konu açılsa ne dersiniz peki?
inan onun gibi adamlarin ve kadinlarin hic bir deger yargisi yokturO kadın beni bile bile ilişkime sıçtı zaten,düşüneceğim son kişi o yelloz ve yuvası olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?