Herşeyi Biliyorum

Ben her gece uyumadan önce 10 defa o adam evli ve başkasıyla yatıyor diyip kendi kendime eziyet ediyorum zaten ama çok farklı bir durumdayım gerçekten.
Hazmedemiyorum hiçte edemeyeceğim.

Just çok teşekkür ederim.
Konuyu açmakta bile kararsız kaldım ama o kadına masum demeleri beni öldürüyor.

Yorumun için çok çok teşekkür ederim,beni anladığın için çok sağol
siz yeterince zorluk yaşamışsınız onlar da birbirlerini bulmuşlar kurtulmuşum o insandan diye düşünün burdaki yorumlarada çok takılmayın evlenince herkes arınıyor tüm kötülüklerinden diye düşünülüyor nedense

Ya cinsellikle alakası yokki
Ben ona öyle birsey de asla yazmam zaten.
Sadece beni kandırdın,aldattın kiminle evlisin biliyorum,karakterine falan da biraz söveceğim o kadar cinsellik namına birşey yok

İnsanların yaptığı şeyler medeni durumlarından bağımsız olarak değerlendirilmelidir.
En azından benim gözümde.
Çirkin yoldan yapılmış hiçbir şeye de saygı duyamam, kutsallık atfedemem
Ama dediğim gibi kendini yorma bence, kendin için yapma
Yoksa beter olsun ikisi de, evlilikleri de

gaza gelme konu sahıbı
suan sınırlısın kırgınsın yanlıs karar verıyorsun
sormussun bak soyluyorum bak ne dıyorum ben arkadasımla benı aldatmıs bı ayrılık yasamıs bırıyım ne yasadıgınızı bılırım

onları ılahı adalate havale etmenız sızı gucsuz kılmaz ılahı adalete guvenın sızın veremeyecegınız zararı verecektır kendı karaktersızlıgı emın olun sızı aldatan gıder karısınıda aldatır belasını kendısı bulsun

sızın zor duruma dusmenızı ıstemıyorum adam cırkeflesebılır

Ya cinsellikle alakası yokki
Ben ona öyle birsey de asla yazmam zaten.
Sadece beni kandırdın,aldattın kiminle evlisin biliyorum,karakterine falan da biraz söveceğim o kadar cinsellik namına birşey yok
sen bilirsin
ben senı tanımam kotulugunu nıye ıstıyım
sordun soyledım dusuncemı umarım en dogrusunu yaparsın

hayat devam edıyor benım fıkrım bunlarla ugrasmaya degmez

sen bilirsin
ben senı tanımam kotulugunu nıye ıstıyım
sordun soyledım dusuncemı umarım en dogrusunu yaparsın

hayat devam edıyor benım fıkrım bunlarla ugrasmaya degmez
Yorumlarınız için teşekkür ederim,yapmayacağım galiba. Daha çok canım yanmasın diye

Haklısınız,canımı daha fazla acıtabilirler ve ben o kadarını kaldıramam.
Muhtemelen kafayı yerim,teşekkür ederim

onların kurdugu yuvadan banane
ıster gercek olsun ıster degıl bızım sorunumuz onların yuvası degıl
adamın konu sahıbını aldatması ve konu sahıbının bu uzuntuyle hata yapacak olması

yahu arkadasım sen yorumları ıyı okumuyorsun galıba
kendımı yerıne nıcın koydugumu 2 defa belırttım

ıcı soguyacak dıye adam etrafa herkese bak bu kız hala bana yazıyor desın konu sahıbı bunları duysun ortalık kızıstın dımı
kadın konu sahıbıne ulassın sen benım kocama ne mesaj atıyorsun desın kufurler havalarda ucussun
adam karısına konu sahıbı hakkında kımbılır ne yalanlar soyledı bılıyormuyuz ?

konu sahıbını nıye boyle bı ortama cekelım ?

bence boyle bı adamdan kurtulduguna sukretsın daha cok bulasmak yerıne

Konu sahibi bütün konularınızı okudum biliyorum. Bu adam sizin için takıntı haline gelmiş ne yazıkki. Ben olsam hakaret veya küfür içermeyen ama herşeyi bildiğimi belli eden bi mesaj atardım.

Konularınızdan okuduğum kadarıyla sizi çok üzmüş bu adam biraz da o korksun.

Adam sizi terketmiş, gitmiş başkasıyla evlenmiş, siz hırs yapmışsınız, karşıdaki kadını araştırmışsınız falan filan.
Kusura bakmayın ama sadece siz üzülüyorsunuz. Bir yazıda okumuştum. Böyle takıntı yaparsanız bu olayda üzülen sadece siz olursunuz. Çünkü karşı tarafın keyfi yerinde. Siz ortalığı karıştırsanız bile etrafa "bak bana takıntılı" diyecek kendini pohpohlayacak.
Eski sevgilinizin eşi buraya üye olsa muhtemelen buraya "eşimin eski sevgilisi bize kafayı taktı, benim hakkında her şeyi öğrenmiş şöyle yapıyor böyle yapıyor" diye konu açsa inan seni burada destekleyenlerin büyük çoğunluğu seni yerden yere vurur.
Yani her ne yaparsanız yapın yanlış olur. Yapacağınız tek şey hayatınıza devam etmek. Kendinizden daha fazla değer vermeyin karşınızdakine.

Eşim bir kadınla beraberken,onunla bir gece buluştum bişeyler içtik sonrasında birbirimize uygun olduğumuzu anladık sabahlara kadar konuştuk karşıdaki kadına da soru sorma hakkı tanımadık,sonra da ayırdım ve o kadın şimdi musallat oldu diye konu açılsa ne dersiniz peki?

kadının sızı onceden bıldıgıne emın olmanız ıcın kadınla bırebır konusmanız gerekır
adam kadına nısanlıyken senden hemen once bı kız vardı aaamn bıktım soyle boyle vikvikvikvik demıs hakkında olmadık seyler soylemıs olabılır kadın senı ve hakkındakılerı adamdan duydu sonucta
etrafa sordurmussunuz sızı bılıyormus ya kadının bıldıgı bu ıste

eger kadın zaten sızı bılıyorsa ıkısı bırden bılerek aldatmıssa adama tum bıldıklerını soylesen nee soylemesen ne :)
elıne hıııııc bırsey gecmez
ıcınde rahatlamaz
cunku sana yazmayacak aramayacak bu kez de neden cevap vermedı acaba kendısımı okudu karısı gordumu kı dıye sorular beynını kurcalayacak

bosuna zaman kaybı

ona harcayacagın zamanla atomu parcalarsın

kendini öldür derler, ne diyecekler :)

O kadın beni bile bile ilişkime sıçtı zaten,düşüneceğim son kişi o yelloz ve yuvası olur.
inan onun gibi adamlarin ve kadinlarin hic bir deger yargisi yoktur
ne yaparsan yap,hepsi bosuna
seni suclayip ,birde ustune alaya alirlar,sen yine catladinla kalirsin
allahindan bulsunlar de gec
elindeki bilgilerle napabilirsinki?sadece kendini biraz daha dusurursun
Oylelerinin cani kolay yanmaz malesef
en iyisi kendine yeni bir yol ciz,kaliteli bir adam bul
Birak o iki pislik yuvaciklarinda eglensinler

Simdi kirginsin haklisnda.
Allaha havale et gor bak kimsenin ahi kimsede kalmiyor.kadin zaten sizi biliyormus ne yapabilirisnizki.
Allah alsin intikamini

Sadece 4 aylik bir iliski yasamissiniz. Mart ayindan beri bu takipte olsaniz, 5 aydir kendinizi yiyorsunuz 4 aylik bir iliski icin. Bence kendinizi daha fazla yipratmaya degmez, onunuze bakin hic bulasmayin onlara.

adama ne yazarasın bilmem ama kızla ve kızın ailesiyle uğraşmak belden aşağıya vurmaktır bunu yapma belki kızın senin varlığından bile haberi yok sen böyle film yazarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…