Herşeyi eşinize anlatıyor musunuz

Eşime anlatıyorum ne derlerse.Ama şikayet eder gibi degil.Sakin bir şekilde kırıldım ama yaşlarına veriyorum diyorum,eşim de beni hiç ailesiyle yalnız bırakmamaya çalışıyor,yalnız aynı odada bulundurmuyor.O yüzden sıkıntı kalmadı.Eşine anlatmalısın yalan yanlış onlar anlatabilir belki,belli olmaz.

Biz bazi aksamlar oglani uyutup dedikodu yapariz manyaklar gibi konu genelde esimin ailesi olur tabii,butun ilginc olaylar onlarda cunku benim garip anamda hic atraksiyon yok yaaaa ne bicim ailem varsa

Aynen bizde de böyle :)

Kv kp ve görümce hepsi o kadar sıradan ki ama bizimkilerde full aksiyon hep aksiyon. Sok olmasınlar diye kendi ailemde olanı onlara yansitmam onlarda bişey olmadığı için annelere de onları anlatmam. Her 2 taraf da az gorusuruz ben de kv ile haftada bir anca gorusuyorum.az görüştüğümüz için de aramız süper

Surekli surekli anlatirsaniz kendinizden sogutursunuz. Cunku o onun annesi. Ne kadarda kotu olsa annesi. Et tirnaktan ayrilmaz. Inanin bana ilerde kabak size patlar bu gidisle. Simdi esiniz susar susar dinler ama sonrada size patlar.

Kv.niz ne yaparsa yapsın he deyip geçerseniz, kv sizi kötülediğinde, eşiniz mutlaka sizi korur ve laf söyletmez..sürekli dert yanmayın..kv değişmeyecek boşuna kendinizi yıpratmayın..huyu böyle demeyi öğrenmeniz gerekli..evet görmezden gelmek zor oluyor katılıyorum ama inanın böylesi daha güzel ve stressiz.

Bizde :)

Ben de hiç dayanamam hemen eşime anlatırım uyuyorsa bile uyandırırım benim kv genelde whatsapp ile taciz eder gecenin 3ü sabahın 5i demeden saçma saçma mesajlar atar ordan bir güzel onunla kavga eder sonra da yazışmaları hemen eşime okuturum

O kadar az görüyorum ki kafam rahat çok şükür onlar sağ ben selamet birşey anlatmama gerek yok düğün olana kadar yaptıkları yeter artar bile kimse unutmadı unutamaz :))

Ben eşime anlatırım herseyi.sonradan eksik yanlış duyacağına benden duysun.tabi tatlı tatlı anlatır kendimi açıklarım.en başından söyledim kendisine senin ailenle olan sıkıntımı başkasına anlatacağıma seninle dertleşeyim beni dinle kendimi toparladığımda unutuyorum nasılsa.öyle işte

Anlatmam kendi isimi kendim gorurum.Erkekler isin icine anneleri girdi mi seytan bile olsa haklilik payi bulmak istiyolar. Ne gerek var .
Kadinla cok sık gorusmeyin verin agzinin payini oturtun.Niye alttan alip kendinizi sinir ediyorsunuz o sinir olsun !

Her şeyi anlatmam,o da anlatmaz.
Ne gerek var ne o benim ailemi şikayet etsin,ne de ben onun ailesini...
İlerde bu anlattıklarınızı aleyhinizde delil olarak kullanabilir.
Boşverin,duymayın bazı şeyleri...

Ben de eşimden bişey saklamam herşeyi anlatırım ama bi süre sonra sıkılıyo beni karıstırma diyor yani siz aranızda halledin naparsanız yapın demek istiyo

Zaten haklı da olsam ailesine ufak ta olsa hak verir o yüzden artık anlatmıyorum aramda çözüyorum eşimin bi suçu yok konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…