Merhaba hanımlar
Yeni bir problemim daha oluştu , erkek arkadasım var ve cok sorunlu bir ilişki ben ondan dolayı etrafımda ki normal okuldan vs. Arkadaslarımı hayatımdan cıkarmaya calısıyorum, yani her yaptıgım hata gibi hissediyorum . Herseyı gizliyorum daha doğrusu korkuyorum hem bana dıyor ki ben buna laf etmıyorum sadece soylememene gızlemene kızıyorum( aradıklarında siliyorum vs) ve kendim konusmuyorum aramaya ,mesaja dahi donmuyorum.zatn aramız problemli bir de bu cıksın istemıyorum. Bunu derken hemde etrafına bakıyorsun diye kavga cıkartan birisi . Ben napacagımı şaşırdım, kendimi acıklamaktan , kendimi savunmaktan yoruldum. Kendisi bir kızın mesajını tutuyor eklemıs kız bunu güya ben acıgım dıyor. Tanımadıgı bir insanı kabul edıp ben mesajı tutmam cunku kabul etmem. Yani bana herseyı yapıyor ama ben sanki yapamam gibiyim kendimi cekmek zorunda hissediyorun, sinirlerim gercekten harap durumda napıcam bılmıyorum , kendimi cenderede hissediyorum ve bu beni bağlıyor mu bılmıyorum. Ayrıl diyceceksinşz bu kadar rahatsızsan; ama yapamıyorum . Herseyde karsımdakini dusunuyorum ben herseyı affettım yanında kalp krizi gecırdım yanımdan gitti, bunu dahi affetmedim ama ıcımde hepsı büyüdü ; hep devam etmeye calıstım ama yapamıyorum. Su an bende de herseyı gizleme olayı olustu. Yanlıs hıc bisey yapmıyorum. Ancak kendimden eminim , napacagımı ınanın bılmıyorum. Psıkologla gorusmek istedim birlikte olsun dedim sen kendin karar almıssın kendin git dedi. Ancak yaptıklarının bisekılde bende karsılıgı oluyor. Nasıl bir cozum bulacagım bılmıyorum. Artık canımdan bezdim..