çok sessizim inanki çaktirmadan beni ezmeye çalışıyor eşim bunu görmezlikten geliyor seni kimselere ezdirmem diyo da ailesini savunuyor bide.. sinir oluyorum gerçekten ya.Ağırlığını koy azıcık ya.
Çok sessiz durmuşsun ezmişler.
ben kaynanami annem kadar sevmem annem bi tanedir işte.. derdimi gücümü herşeye anneme anlatinca rahatliyorum. eşim annene anlatma dese kulaklarim artık tıkandimYemeği yaparken neden izin alıyorsunuzki yapın siz yaptıktan sonra esinizde yer mutlaka görümcenizi sevmesi de gayet normal siz nasıl annenizi daha çok seviyorsaniz oda kızını sevecek
kahvaltıyı kendim yapıyorum yemek yapmayı çok özledimYanlış hatırlamıyorsam çalışıyordum hafta sonuda mı Kv de de yiyorsunuz.
Yani o evde tencere kaynamıyor mu
Bu kuralı anında yık geç bile kalmışsın hamileliğin başında yiyemiyorum kendim pişiririm diyecektîn
Bebek doğunca sürekli yemeğe Kv ye mi gideceksin bebek bu sabit Yaşar sürekli in çık yapmaz düzen huzur ister
biktilar zaten bişey demiyolar . bunu bende farkindayim.Senin yerinde olsam hergun 10 çeşit yemek ister yaptirir ve biktirirdim, ayaklarimi uzatir önüme gelmesini beklerdim.
Bi süre sonra onlar da bikar.
kahvaltıyı kendim yapıyorum yemek yapmayı çok özledim
haa bide görümcem abisine bizi lokanta gibi kullanip iniyonuz asşagiya dedi lokanta kelimesi bile zoruma gitti bak ne diyolar belli ettiler dedim. eşim boşver takma onlara diyo.. ama zoruma gittiSenin yerinde olsam hergun 10 çeşit yemek ister yaptirir ve biktirirdim, ayaklarimi uzatir önüme gelmesini beklerdim.
Bi süre sonra onlar da bikar.
Yapacaksın eşim müsade etmiyor ne demek senin hiç mi ağırlığın yok çocuk veriyorsun adama. Mutfak senin yerin ne istersen onu yaparsın.Bugün yemek yapıcam de yapma falan derse yakında anne olucam yemek yapmayı bilmeyen anne olur mu, ben yemek yapıyorum sende biraz karının yemeklerini ye! diyeceksin. Daha yumuşakta söyleyebilirsin ama eşinin hayırına sinecek bi tip gördüm sende o yüzden sert ol birazsevsin sevebilir kendi kızı sonuçta..
eşim müsaade etmiyor yemek yapmami.. olmaz diyo.. ne yapayım ben
evine ben bişey almam diyo eşim ya.. ben gidip alayim dediğimde olmaz diyo..Yapın yemeğinizi
Paşa eşiniz ister bekler pişmesini ister gider anasında yer
Kavga etmeyin gelirken malzeme alın pişirin ve yiyin ilk başta biraz zor gelir ama alışırsınız
Hatta akşamdan koyun ertesi akşam hemen hazır olabilsin
Mercimek çorbası mesela bir ölçü mercimek beş ölçü su az salça bir soğan tuz koy düdüklüye kaynadıktan sonra 15 dk
Sık limonu bol bol iç
ben çok özel yemekleri yaparim. internette ne ararsan var yani herşeyi internetten bakarak yapıyorum. bazen kendi kafama göre benim yemeklerimi de sever annesinde yiye yiye bu şekilde unuttu artıkYapacaksın eşim müsade etmiyor ne demek senin hiç mi ağırlığın yok çocuk veriyorsun adama. Mutfak senin yerin ne istersen onu yaparsın.Bugün yemek yapıcam de yapma falan derse yakında anne olucam yemek yapmayı bilmeyen anne olur mu, ben yemek yapıyorum sende biraz karının yemeklerini ye! diyeceksin. Daha yumuşakta söyleyebilirsin ama eşinin hayırına sinecek bi tip gördüm sende o yüzden sert ol biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?