herşeyi haklı bulan GELİN....

hmm dogumdan sonra zaman bulur da yaparsin
ilk cocuk tabi hersey tozpembe.
onune bi tas corba konunca sahradan gol kenarina dusmus gibi olursun
o bebek karninda durdugu gibi mi durcak zannediyorsun..gazi mamasi memesi gogus catlaklari kanamalar sislikler.
bence havalara girip elindeki nimetten olma.
birak gorumcen yapsin yedirsin hatta cocugun olunca bu sekilde yardimci olsunlar.
annen senin yaninda senelerce kalamaz yine en yakinindaki esinin ailesi.
benim dogumuma 3 hafta var,9 aydir onumde hazir yemek bulmadim ustune oglumu ve esimi de doyuruyorum,kolay mi saniyorsun hele ki son aylara girince hareket edip yemek is yapmayi
bulmussun otur diyen kaynana,sesini cikarmadan otur ye ic.

Gel yemek ye akşam oldu kalk sabah oldu kalk robot gibi kullanıp hemde eziyorlar. . Çok sessiz kalmissin.kendi evinde yemek yapamamakta ne oluyor . Çok saçma . Sen doğuma kadar madem git yemek ye vs. Sonrası evinde düzenini kur.gitne bile

Tabiki görümceni daha çok sevecek.ne alaka.Böyle bir kıyas yapman bile saçma.Gündüzden yemeğini pişirirsin eşine de ben yemeği yaptım dersin.Burada yiyeceğim dersin.Herşeye tamam haklısın demenin de gereği yok.Kendini savunabilmelisin.

ben kaynanami annem kadar sevmem annem bi tanedir işte.. derdimi gücümü herşeye anneme anlatinca rahatliyorum. eşim annene anlatma dese kulaklarim artık tıkandim
Sen nasıl onu annen gibi sevemezsen o da seni kızı gibi sevemez. Bunu söylemen gereksiz geldi. "Görümcemi seviyor beni sevmiyor" falan...

Hamilesiniz diye yemek yaptırılmıyor ama yemek yemek için dolaylı yoldan da olsa kayınvalidenizi beklemek zorunda kalıyorsunuz gene.

Bence kocanız,siz yani yeni aileniz ve eşinizin ailesi ile aranızda ki ince çizgileri çizememişiniz. Bu eşinizden kaynaklı da olabilir. Herkesin kendi evi yurdu aşı yemeği yatağı ayrı sonuçta. Misafirlik bir yere kadar güzel. Bir yerden sonra insan tabi ki de evine gelip yemek yapmak ister,kocasına kendin yaptığı yemekleri yedirmek ister,daha bir sürü şey..

Ha kayınvalide karışmayacak mı,yardım etmesin mi diyenler olacak. Tabi ki edecek fakat gelinin rızası olduğu yerde edecek bu yardımını. Genellikle erkeklerin ve erkek ailelerin anlamadıği ve en büyük sıkıntıların bundan doğduğu bir problem bu. Eviniz ayrı,yurdunuz ayrı. Gene gidin oturun ama şu çizgilerinizi bi keskinleştirin (!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…