Hayallerimin %90 a ulaştım çok şükürBazı zamanlar bende bu şekilde dolmuştum
Madem kimseye anlatamıyorsunuz o zaman size tavsiye.. Kağıt kalem alın elinize ve bence yazın derdinizi..
Bazı şeyleri insanlara anlatmak doğru değil..
Tek başınıza bir süre kalın yazın yazın ağlayın yada gülün..
Ben sosyal medyadan derdimi kimse anlamıyor diye bir süre kendime perhiz yaptırdım hiç paylaşım yapıp girmedim kimseyi görmedim ve kimseye bisey mesaj atmadım
Baktım ki kimseye mesaj atmayınca kimsede beni sormuyor bile, bosverdim
Kendinizle ilgilenin.
Siz ne istiyorsunuz ne yapmak istiyorsunuz ?
Hayalleriniz neler?
Ay ben kulaklık takanlari cok özeniyorum ama bu imkansızAaaa bu ben :)
Ben kulaklıkları takıp yürüyüşe çıkınca bir nebze rahatlıyorum.Şimdilik geri dönüş yolunu bulabiliyorum.Çıkıp dönemediğim gün herşey çözülecek zannımca..
Bende böyleyim hayat bir garip.
Deml beynim bilgisayar olsa reset at eski halime donerdimKeşke bilgisayarlara reset atıldığı gibi beynimize de reset atsak, çerezleri silsek.
Ama neden dolduğunu neden yorulduğunu söylememişsin.
Yapmaya çalışıyorumGeçmiş geçmişte kaldı farkında mısınız? Eğer yaşadıklarınızı orada bırakmaya gücünüz yetmiyorsa iyi bir terapiste gitmeniz gerekiyor. Çocuğunuz için bunu yapmak ve güçlü olmak zorundasıniz.
Şöyle ailecek güzel bir tatile çıksanız iyi gelmez mi?Deml beynim bilgisayar olsa reset at eski halime donerdim
Baya yoruldum tükendigimi hlssediyorum
hemde nasıl..Şöyle ailecek güzel bir tatile çıksanız iyi gelmez mi?
canım bence onunda etkisi var inşallah şöyle biraz internetsiz kalıp kafanızı dinlediğiniz bir hafta tatilde iyi gelir :)hemde nasıl..
bekarken her yıl tatile giderdik..
şimdi kocayla 5 yıldır gidemedik.. çok sinir bozucu.
Yazarak rahatlamayı deneyebilirsiniz ve meditasyonu şiddetle tavsiye ediyorum. Dertlerinizi yazın, en ince ayrıntısına kadar başta yüzleşmek ağır gelebilir ama yazdıkça hafifleyeceksiniz. sonra hazır olduğunuzda yakın kağıtları. Azalmadıysa bir daha yazın bir daha yakın. Bir de gece yatmadan önce 10-15 dk geçmişin yüklerinden kurtulma meditasyonu yapın, ya da hangi derdiniz varsa rahatlama üzerine meditasyonlar yapın ve bunu alışkanlık haline getirin. Her gün daha da hafifleyeceksiniz. Youtube da oldukça fazla video var bunun için ben çok faydasını gördüm. Çok rahatladım. Umarım size de faydası olur.çok düşünüyorum ...
hafiza kaybı= unutkanlık.
bazen yer kalmiyor..
unutuyorum...
baya doldum...
ben hep kendi kendime konuşurum dişardadacanım bence onunda etkisi var inşallah şöyle biraz internetsiz kalıp kafanızı dinlediğiniz bir hafta tatilde iyi gelir :)
Terapistlere gidemiyorsan en iyisi yazı yazmanı tavsiye ederim..
Mümkün mertebe iç sesini çok fazla dinlediğimiz için sürekli kendi kendimize konuşuyoruz ve iç sesimizde büyük sorunlar geçmişten gelen şeyler var
yazı yazdıktan sonra yakabilirsin yada yırtabilirsin :)ben hep kendi kendime konuşurum dişardadayürüyüş yaparken..
dertleşirim evdede yemek yaparken..
eşim kapıyı açar kiminle konuşuyorsun
sonra oda alıştı.. alışkanlık mı delililk mi bilmem. dişarda telefonla konuşur gibi yaptım.
bide kendimle kavga etmişliğim vardir. aynaya bakip kimsin lan sen demişliğim...
yazı yazsam birilerini okutmasini istemem eşim bulup okuyor o yüzden yazmiyorum.
Neden? Eşin sevmiyor mu?hemde nasıl..
bekarken her yıl tatile giderdik..
şimdi kocayla 5 yıldır gidemedik.. çok sinir bozucu.
meditasyon nasıl yapılır ben yoğaya benzettim. denedim tutmadi.Yazarak rahatlamayı deneyebilirsiniz ve meditasyonu şiddetle tavsiye ediyorum. Dertlerinizi yazın, en ince ayrıntısına kadar başta yüzleşmek ağır gelebilir ama yazdıkça hafifleyeceksiniz. sonra hazır olduğunuzda yakın kağıtları. Azalmadıysa bir daha yazın bir daha yakın. Bir de gece yatmadan önce 10-15 dk geçmişin yüklerinden kurtulma meditasyonu yapın, ya da hangi derdiniz varsa rahatlama üzerine meditasyonlar yapın ve bunu alışkanlık haline getirin. Her gün daha da hafifleyeceksiniz. Youtube da oldukça fazla video var bunun için ben çok faydasını gördüm. Çok rahatladım. Umarım size de faydası olur.
çok dedim tatile gidelim diye..Neden? Eşin sevmiyor mu?
İhtiyacın varsa sakince anlat. Yoruldum, bunaldım diye
Benim yaptıklarım yoga gibi değildi. Yatmadan önce kulaklığımı takıyordum. Açıyordum youtubedan videoyu, orda konuşan kadının sesi çok rahatlatıcı, gözlerimi kapatıp kadının dediklerini hayal etmeye çalışıyordum. Rahatladıkça uyku bastırıyordu sonra o meditasyonla uyuyakalıyordum. Başta bu ne yaa diyebilirsiniz ama yaptıkça iç huzuru artıyor insanın. Eğer yapmak istemezseniz, yine meditasyon gibi bir şey önerebilirim size. Gözlerinizi kapatın önünüzde müstakil yapıda bir bina hayal edin. Ona yaklaşın orası sizin geçmişiniz. Orası sizin geçmişinizde sizi en çok rahatsız eden fotoğrafların asılı olduğu bir sergi. Girin içeri o fotoğraflara bakın sizi ne kadar rahatsız etse de bakın yüzleşin geçmişinizle. içerde durma süreniz size kalmış sonra tüm fotoğraflara son bir kez bakarak çıkın ordan. Uzaklaştığınızı hissedin o yapı artık minicik olana kadar uzaklaşın hatta gözden kaybolduğunu bile hissedin. O yapı gözden kaybolduktan sonra önünüze bir kapı çıkacak kocaman ve o kapıyı açın. İçerde binbir çeşit çiçek, şelale ağaç sizi bekliyor. O yapı geçmişinizdi ve siz ordan artık çok uzaktasınız. Yepyeni bambaşka bir yerdesiniz. Geçmişiniz ise uzakta siz oraya gitmediğiniz sürece sizi rahatsız edemez. Yeni yerin ise eviniz olduğunu oraya ait olduğunuzu hissetmeye çalışın ve yavaşça gözlerinizi açın. Böyle yazınca tuhaf geliyor biliyorum ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Bunu bana NLP eğitiminde öğretmişlerdi. Çok da etkiliydi. Odadaki bir çok kişiden olumlu dönüt alınmıştı. Umarım işe yarar.meditasyon nasıl yapılır ben yoğaya benzettim. denedim tutmadi.
Emri vaki yapacaksın. Yaptım olduçok dedim tatile gidelim diye..
adam ömrünce çalışmış..
ailesiyle tatil yapmışlığı yok varsa yakın yerde Bi gün..
o yetmez...
ben ailemle 15 gün yaptım. yada bi hafta...
çok gezdim basbaya dinlenmişim...
benim eşim tatil sevmez denizde simitle yüzen biri
anlık unutma...Simdi bakın. Siz kıme guvenıcsm dıyorsunuz. Forumdakı kadınlar ah ah ben de aynıyım kıme guvenıcsm dıyor. Yanı etrafınızdakı herkes kıme guvenıcem dıyor. Dolayısıyla sızın etrafınızdakıler de sizin ıcın aynı seyı dusunuyor muhtemelen. Ona mı guveneyım buna mı guveneyım diye. Bazı seyleri abartmayın. Guvenıp guvenmeyıp ne yapacaksınız banka mı soyacaksınız. Dunya barısı mı getireceksınız. Ne yapacaksınız. Basıt bır dunyada yasayan basıt ınsanlarız. Yasayın işte. Neyı takıyorsunuz anlamıyorum kı. O onu dedi bunu dedi soyle yapmıs benı cagırmamıs. Benım ıcın bunu demis asıl kendısı neymıs falan filan. Hayatınızı boyle bos seylere takılarak gecirmenı yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?