Herşeyı kafama takmak zorunda mıyım?

krizantem20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
1.560
2
156
benımde bır sorunum var.
bır olay oldugu zaman veya bır durum bır ınsanla yasadıgım durumlarda kafama cok takıyorum o kısıylede konusamıyorum hazır cevap bır ınsanda degılım cevap veremedıgımde ıcımde sınır oluyor gıcık oluıyorum atamıyorum 2-3 gun boyunca kafamın ıcınde o durup duruyor en ufak bır durumda bıle oluyor.bu normalmı yoksa benmı cok abartıyorum anlamadım.bende bu alıskanlık boyle devam ederse hasta olurum dıye korkuyorum.

Hayır Krizentem20, normal değil. Hazırcevap olmak ya doğumla bizimle gelen bir yetenektir, ya da geçen seneler içinde çok okuyarak, çok fikir alışverişi yaparak elde edebileceğimiz bir beceridir. Ama bunun dışında sizdeki esas zorluk bunu takıntı haline getirip birkaç gün boyunca sıkıntı yaşamanız. Bu durumu takıntı haline getirmemeyi kendi başınıza başarabiliyorsanız, harika. Ama başaramıyorsanız ve bu durum sizi rahatsız ediyorsa, o zaman profesyonel yardım almak doğru olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…