biz genç kızken aynı şeyleri komşumuz anneme söylemiş senin kızlar erkek gibigüzeldi gerçekten
ama burda ben el kızı ve benim kızım mantığını daha bi hissettim...
benim bir akrabam böyleydi...
anneme sürekli beni çok serbest bıraktığını söylerdi...
yani pantolon giyormuşum flan
şehir dışına okul gezisi olurdu
annem canımın içi izin verirdi...
ünv. deyim ozamnlar.
akrabadab cevap benim kızım bunu yapacak töbe izin vermem
aradan 1 yıl geçti
kızı ünv. e gitti..
tatillerde bile gelmedi.
saçını boyattı
(hani ben dar giyiyorudum ya...)
vb. vb.
hiç sorun olmadı
gezisn yapsın genç dedi..
tabi ben açık açık bunu bunu bana derken iyiyidi dedim ama hiiç üstüne almadı...
hee benim dediğimde buydu senin her aldığın batar
Bu tür olay cok yaşadım hemde cok:1closedeyes:
Daha gecen başıma geldi. Teeee şeker bayramında aldıgım cantama laf atıyolar-tatlicadiarzu-
Neymiş cok alıyomuş cok harcıyomuşum. Nan dümbelek karı sanane
Sen kendi gelinine bak. Çarşıdan cıkmıyo:mymeka: Benle yarışıo utanmadan.
Ona söz söylesene. Söylüyemezsinki kaydirigubbakcemile Ben elbise aldım diye gitti aldı.
Ben şunu aldım gitti aldı. Almasa Orta yerinden catlardı:icecream:
Sizinki catal benimki batar işte-tatlicadiarzu-
Ne alıosam size batıo işteşakkıdı Daha cok batırıcammerak etmen:1closedeyes:
Daha bu en ufagı. öyle cok şeyler varki. Gelip yüzüme söylemiyolar. Yüzüme söyleseler napcagımı biliyorum:mymeka:
hee benim dediğimde buydu senin her aldığın batar
sanki kendisi parasını vercek o almalara doyamaz
sen haftada bir biyere çıkarsın o hergün gezmededir gene sana derki hiç evde oturmuyorsun vs vs vs kaydirigubbakcemile
Bu tür olay cok yaşadım hemde cok:1closedeyes:
Daha gecen başıma geldi. Teeee şeker bayramında aldıgım cantama laf atıyolar-tatlicadiarzu-
Neymiş cok alıyomuş cok harcıyomuşum. Nan dümbelek karı sanane
Sen kendi gelinine bak. Çarşıdan cıkmıyo:mymeka: Benle yarışıo utanmadan.
Ona söz söylesene. Söylüyemezsinki kaydirigubbakcemile Ben elbise aldım diye gitti aldı.
Ben şunu aldım gitti aldı. Almasa Orta yerinden catlardı:icecream:
Sizinki catal benimki batar işte-tatlicadiarzu-
Ne alıosam size batıo işteşakkıdı Daha cok batırıcammerak etmen:1closedeyes:
Daha bu en ufagı. öyle cok şeyler varki. Gelip yüzüme söylemiyolar. Yüzüme söyleseler napcagımı biliyorum:mymeka:
::
larissam,"sizinki çatal benimki batar"bu çok hoşuma gitti izninle bunu, yeri gelince canım eltim için kullanacağım.
Benim de böyle bir eltim var, bereket çalıştığım için özel günlerde görüşürüm,tabi haliyle özel gün olduğu için ona göre giyiniyor insan. Enson gittiğimiz(şubat 22 de) bir düğünde,benim elti hemen ayakkabını nerden aldın; kırmızı almasan, siyah alsan iyi olurmuş,elbiseyi basitleştirmiş miş (elbisem siyah ve belinde kırmızı ince bir kemer var)gıcıkkötükedihüso işte nasıl sinir oldum anlatamamklava:tam ağzımı açıyordum ki ;saolsun :1hug:kayınvaldem "gayet şık olmuş sen ortam loş olunca renkleri tam göremedin sanırım kemeriyle aynı renk " diyerek onuda incitmeden konuyu kapattı.
pazar gün kandillerini kutlamak için kayınvaldemlere gitmiştik,biz otururken kapı çaldı,kalktım açtım; benim kırmızı papuçlu eltim............arkadaşlarının nikahından geliyorlarmış ,ayakkabısını çıkarırken "benim sayemde kırmızının şıklığını farkettin" demek dedimlaelaelaelaelae
Tabi canım ne demek kullan. Bu lafı hak eden herkese söyleyin.-tatlicadiarzu-
hahahahahahaha kaydirigubbakcemile3 eltine dicek laf bulamıyorum dogrusu.
Çünkü böyle insanlar için dogada yeni türüyen bir laf yokkaydirigubbakcemile
İşte böyle yobazlarda var ne yazıkki. Hiç sevmem.
Bazen yengemle alışverişe gideriz. O bir şey alır benidme fikrimi sorar güzelmiş derim.
Hadi sende al der. Asla almam derim:1closedeyes:
İkiz gibi one-tatlicadiarzu- Hem ona yakışan bana yakışcak diye bir kural yokki
Senin eltinle işin var. Allahım bana böyle bir elti verme.
En sini roldugum şeylerden biridirsengözlerimebaksanab
Yeni mesajları okurken aklıma geldi fıkra gibi bir olay
ben bunu çok seneler önce duymuştum belki burada paylaşılmıştır bilmiyorum
İki eski arkadaş yolda karşılaşmış birbirlerinin hatırını sormuşlar
Sonra kadınlardan biri diğerine sormuş senin oğlanla kız evlenmişti halleri nasıldır
Kadın cevap vermiş
amaan hiç sorma kız çok mutlu çok rahat kocası bir iyi bir iyi sorma
sabah olunca kocası kalkar çayı yapar üstünü başını giyinir
kahvaltı tepsisini hazırlar içinede bir gül koyar sonrada hiç sesini çıkarmadan
kızımın haşlığınıda koyduktan sonra yavaşça evden çıkar
Diğer kadın oh oh ne güzel ya oğlunun karısı nasıl
ah ah ne sen sor ne ben söyleyeyim demiş kadın
oğlumun karısı bir kötü bir kötü sorma
sabah oluyor oğlum kalkıyor ne kahvaltı ne bir şey zavallı çayı yapar
üstüne başına bakanmı var zaten kendisi giyinir kahvaltı tepsisini hazırlattırır
zaten utanma yok birde hergün para ister
birde tutturmuş haspam kahvaltı tepsisinde gül olacakmış ah ah oğlumun çok çilesi varmış
bende bakıyorum çevrede bu tür bencil insanlar okadar çokki
her şeyin en iyisi en güzeli onlarda olacak
oysa ne diyor bizim Peygamberimiz kişi kendisi için ne istiyorsa karşısındakinede istemedikten sonra gerçek müslüman deyildir
::
larissam,"sizinki çatal benimki batar"bu çok hoşuma gitti izninle bunu, yeri gelince canım eltim için kullanacağım.
Benim de böyle bir eltim var, bereket çalıştığım için özel günlerde görüşürüm,tabi haliyle özel gün olduğu için ona göre giyiniyor insan. Enson gittiğimiz(şubat 22 de) bir düğünde,benim elti hemen ayakkabını nerden aldın; kırmızı almasan, siyah alsan iyi olurmuş,elbiseyi basitleştirmiş miş (elbisem siyah ve belinde kırmızı ince bir kemer var)gıcıkkötükedihüso işte nasıl sinir oldum anlatamamklava:tam ağzımı açıyordum ki ;saolsun :1hug:kayınvaldem "gayet şık olmuş sen ortam loş olunca renkleri tam göremedin sanırım kemeriyle aynı renk " diyerek onuda incitmeden konuyu kapattı.
pazar gün kandillerini kutlamak için kayınvaldemlere gitmiştik,biz otururken kapı çaldı,kalktım açtım; benim kırmızı papuçlu eltim............arkadaşlarının nikahından geliyorlarmış ,ayakkabısını çıkarırken "benim sayemde kırmızının şıklığını farkettin" demek dedimlaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?