Devletten ekstra bir gumleme çıkmazsa nasipse 4 yıl kaldı yaşımizaEmeklilik kesinse neden olmasın
Şu zamanda kimse kimseye destek olmuyor ,en azından bize destek olan yok O sebeple bilemiyorumOrta ölçekli (50-70 bin) nufusa sahip bir ilçede tanıdığınız varsa onun vasıtasıyla bir iş bulup oradan ev daha ucuza bir ev alıp aradaki farkıda takviye yaparak 4 yıl idare edebilirsiniz diye düşünüyorum yada kalan parayla pazarcılık filan yapabilir eşiniz
Mesela şehir önerisi olan varmı ?Orta ölçekli (50-70 bin) nufusa sahip bir ilçede tanıdığınız varsa onun vasıtasıyla bir iş bulup oradan ev daha ucuza bir ev alıp aradaki farkıda takviye yaparak 4 yıl idare edebilirsiniz diye düşünüyorum yada kalan parayla pazarcılık filan yapabilir eşiniz
Tabiki tanidık olmadan başka bir şehre yerleşmek orada tutunmak zor sizi anlıyorum Allah kolaylık versin inşaallah hakkınızda hayırlısı olsunŞu zamanda kimse kimseye destek olmuyor ,en azından bize destek olan yok O sebeple bilemiyorum
Şartlar çok müsait değil aslında ,bir evimiz var satıp gideceğiz bende net üzerinden e ticaret le uğraşıyorum onu heryerden yapabilirim akmasa damlıyor ,4 yıl sonrada emeklilik ,aslında diyoruz toprak alıp üzerine bir yapı kursak küçük bir ciftlik gibi oda olabilir.boylece ev dönüşüm kazanıyor ama 4 sene nasıl geciniriz ,kazancımız bilmiyorum ,yinede bıktık artık buradanSartlar musaitse neden olmasin.
Benim de hayalim.
Ama diyorum ya ev olmali , emeklilik veya saglam bir birikim , cocuklar buyuyup evden ucmus olmali yoksa okul vs derken yine sehirde oturmak gerekiyor.
Onları düşüne düşüne olduğumuz yerde yıllardır cakildik , belki de yarını görmeyeceğim bilmiyorum artık ne olursa olsun denemek istiyorumDuzgun planlama yapmadan kalkışmayın böyle işlere.
Bir sağlık sorunu olur, emeklilik şartları değişir, hayat bu.
Yada oldu ya 2 sene sonra boşandınız? İki kişinin maaşı, evi ile ayrı iki kişi aynı mı?
bodoslama gitmeyin.
Ege de bir ilçe olabilir ilk etaptaSatıp gideceğiniz yerde bir ev alırsınız.
Madem şu an bulunduğunuz yerde iş yok para kazanamıyorsanız pek kaybedecek bişey yok gibi.
Tebdil-i mekanda ferahlık vardır derler.
Nereye gitmeyi düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?