Plan cok guzel. Insallah hersey gonlunuzce olur.
Mesela bir memleketiniz, koyunuz var mi? Bağ bahçe tavuk anlar mısınız?
Youtubeda marjinallerin videolarini izlemek gerçekten baya keyifli. Ama yaşamak oyle olmuyor bence.
Bu kadar radikal bir karar için insanın tek varlığı olan evini ortaya koyması bana biraz riskli geldi.
Mesela istanbuldaki evinizi kiraya verseniz. En az 1 sene bir koyde yaşayıp baksaniz yapabilecek misiniz diye. En az 1 yaz ve 1 kışı geçirin yani
[/QUOTme
Memlekette kimsemiz yok aileler İstanbul'da herkes dairesinde oturuyor emekli ,kimse kimseyle ilgilenmiyor ,inanır mısınız eşim işten çıkarıldı iş bulamadı ben e ticaret le uğraşıyorum ama her zaman yetmiyor ekstra bir iş teklifi geldi part time gibi annem yakın anneme dedimki eşim iş bulana kadar eşime yardımcı olur musun dedim ? Ben duzenimi bozamam çocuk bakamam dedi daha yaslida değil ,tabii bakmasın zorunlu değil ama ben o ara biraz borçlu sıkıntılı idim annem bile para kazanç düşünce ilişkiyi azalttı ,oğlumu özel okulda okuttum ,yabancı dil vs her türlü eğitimi aldırdım şimdi bizi küçümsüyor ? Ben niçin bunların arasında yaşayayım ki ! Ağlıyorum inanın ,dünyadaki kaderim benim en yakınlarımla sınavım