Herşeyi yaptım hamile kalamıyorum

NadirCicek01

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2018
1.023
370
123
2 senelik evliyim ilki kendiliğinden düştü 2.ne kürtaj oldum 1 sene geçti tık yok bir doktora gittim hsg istedi 3 ay önce çektirdim hamile kalamadım 13şubatta histereskopi ye girdim polip var dedi onu aldırdım denemeye başladık doktorumun tavsiyesiyle bu ay tedaviye başlicaz ama sorum şu ki o kadar şey yapıyorum bunlardan sonra hamile kalan çok ben niye kalamıyorum bir türlü varmı tavsiyeleriniz belki çare olur

Geçmiş olsun bende tedavi gördüm pko yüzünden yinede hamile kalamadım c life macunla çok şükür bu ay hamile kaldım macun birçok şeye fayda ediyor bi araştır derim vesile olur belki

Geçmiş olsun bende tedavi gördüm pko yüzünden yinede hamile kalamadım c life macunla çok şükür bu ay hamile kaldım macun birçok şeye fayda ediyor bi araştır derim vesile olur belki
Evet onu çok duydum ama bir türlü cesaret edemedim sahtesi felan vardır diye gerçekten ondan mı hamile kaldınız ya neye iyi geliyor

eşinize bakıldı mı ?

Evet onu çok duydum ama bir türlü cesaret edemedim sahtesi felan vardır diye gerçekten ondan mı hamile kaldınız ya neye iyi geliyor
Bende polikistik over vardı klomenle yumurtam büyüyordu yinede gebelik olmuyordu rahim filmi istedi doktor bende önce c life kullanıp ise yaramazsa öyle gidecektim çok şükür faydasını gördüm kendi orjinal sitesinden sipariş verebiliyorsun başka satılan bir yeri yok zaten

Doktorum sen engelli değilsin ki çocuğunda öyle olsun senin gibi hastam çok var hepsi sağlıklı doğum yaptılar dedi
Gerçekten böyle mi dedi? İnanamıyorum. Sadece engelli annelerin mi engelli çocukları oluyormuş?
Efenin_Annesi T Translokasyon1521 bu arkadaşlar pgd yaptırdı diye biliyorum. Onlar size daha doğru bilgi verir. Yardımcı olur musunuz kızlar?

Doktorum sen engelli değilsin ki çocuğunda öyle olsun senin gibi hastam çok var hepsi sağlıklı doğum yaptılar dedi
Öncelikle merhaba Doktorunuzun bu sözü doğrultusunda iyi ve seçilmiş bir hekim olmadiğı kanisina vardim. ilk önce doktorunuzu degistirmenizi ve daha sonra tüp bebek işlemine başlangıcınızi şu yönde yapmanız taraftariyim siz engelli degilsiniz zaten ama bir kalitsal hastalik taşıyicisi bir bireysiniz bu da gebelik oluşsa bile düşük ve gelişım geriligi ile yüz gösterir sonu hep hüzünle biter. Öncelikle iyi bi hekim ve hastahaneye başvurup pgd işlemli tüpbebek yaptırmak istiyorum diyeceksiniz eşinizden ve sizden kan örnegi alinip genetik test yapilacak bunun sonucunda her iki tarafta taşıyıcı ise o kalıtsal hastalik ve diger kalıtsal hastaliklar üzerinde de calisilacak embiryolariniz ilk basta 1 ayi bulabiliyor sonucun cikmasi . size bilgi veriliyor biyopsisi yapilan 8 embryodan (tabi bunlar numaralandiriliyor) 2 5 7 ve 8 numarali embryolar sağlam 1 3 numarali embryo taşıyici (yani sizin gibi sağlikli ama kaltsal hastalik taşıyan) 4 ve 6 numarali embryo kalitesiz yani ( genetigi bozuk ve hastalikli embiryo) bu sekilde hastahane ve labaratuar iletisim halinde olacak o sirada biyopsisi yapilan embryolar dondurlmus ve Annesine transfer edilmek için hazır ve nazır bekliyor olacak tabi burda en önemlisi yumurta coklugu ne kadar cok yumurta olursa bide bunlardan en az 6 tanesi 5. güne gelirse miss zorlu ama güzel biten bir mutlu son olsn diliyorum saglikla kavuşursunuz miniğe inşallah amin

O anlamda demek istemedi kromozom bozukluğu varsa büyük ihtimal engelli olacak düşüklerimde var sağlıksız oldukları için düştüler demişlerdi

Bilmiyorum ki doktorum böyle söyledi bende bir umut bekliyorum belki gerçekten sağlıklı olur diye ben sivastayım burada yapılmıyor genetiğe bağlı tüp bebek başka şehirlere gitmem lazım eğer bu da olmazsa son çare tüp bebek hani belki bir ihtimal hayırlısı diyoruz . Siz nerede yaptırdınız

Kan pihtilasmasi varsa zaten tutunamaz canim pihti atar cunku, ilac yada igne kullanmalisin. Ve arkadaslarin dedigi gibi pgt şart, saglikli embriyo olusmaz. Çok iyi bir dr la bu sorunu cözersin.
Doktorum buradaki en iyi doktorlardan benim gibi hastalığı olupta gerçekten sağlıklı hamilelik geçiren çok ayrıca pıhtılaşma herkeste var iğne kullanınca herşey yoluna giriyor her pıhtı atan düşük yapsa dünyada kimse hamile kalamaz

sana bol şans o zaman canim. Dr un kimdi bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…