Herşeyi yaptım hamile kalamıyorum

Ben 3 defa tup bebek denedim ankara recai pabuccuda yaptrdim tutmadi olmadi sonra memleketim Adana acibadrm hastahanesinde yaptrdim cok sükür olumlu sonuc aldim benim tavsiyem hem kendinizi hemde daha dunyaya gelmemis gelmesi icin mucadelr vermis oldugunuz yavrunuzu riske atmamaniz cok arastrin tek bir hekime bagli kalmayin gerekirse baska sehirlere gidin bnm cok tanistigin ark oldu hastahanede otelde kaliyorlardi kimseleri yoktu

bakin bendede kesinlesmis kan pihtilasmasi yok ama doktrum tedbir amacli doguma kadar oksapar kan sulandrici kullnmami soyledi size göre en mükemmel hekim oysa burada bizimle degilde o mükemmel doktorunuzla oturup 2 saat bunun istişaresini yapin yardimci olmak istedim ama bdoktornz oyle dediyse oyledir dis seslere tikali malesef kulaginiz iyi gnler.

Cok dogrusun katiliyorum arkadasim, benimde 3 negatif tup bebek deneyimim var. Madem genetigi bozuk olan herkesin saglikli hamileligi var,pihtilasmasi olan herkes hamile kaliyo. Kalamiyorum diye konu açma o zaman. Dr unla basarilar sana(^ω^)

kesinlikle yoruyo bizide açiklma yapma ile fogru yonlednrmeye calisiyorum ama anlamamkta ısrarci

Arkadaş çok güzel anlatmış keşke dinleseniz onu. Beni de oyaladı doktorlar. Kimse gel sana tüp bebek yapalım demedi. Ben istedim artık beklemek istemiyorum diye. 1. Tedavimi oldum negatifi aldım. 1 tanecik embriyom oluştu sanki kırk kırkbeş yaş üstüymüşüm gibi. 2. Tedavime hazırlanıyorum. Rahimde de anormali varmış gayet de hsg bakınca görünüyor. onu bile söylemediler böyle olup da sağlıklı gebelik yaşayan var diye sizin doktor gibi muhtemelen. Histereskopi oldum. Düşük riski almamak için. Genetik testlerimi de yaptırdım hiç gebelik kaybım olmadığı halde. Asla bir doktora tamamen güvenmeyin. Rahim anormalimi bana söylemeyenlerden biri de profesör.

merhaba, yumurta dondurma ıslemı yaptıracagım. mersınde yasıyorum bunun ıcın ankara hrs hastanesıne gıtmeyı dusunuyordum ama kararsızım. Rıca etsem adana acıbadem hakkında bıraz daha bılgı verır mısınız

Cok cok memnun.kaldm ankarada 2 defa denedim olmadi ama burda 2 defa transfer oldum her asamam bu hastahanede oldu ikiside tuttu ilkini dusukle kaybettim ikinci allahim sayesinde benimle darisi sizlere insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…