- 5 Ekim 2017
- 1.132
- 996
- 123
- Konu Sahibi NadirCicek01
Ben goruyorum canim. Madem cok iyi biliyosun nedem soruyosun..Ben komik bişey göremiyorum ama teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben goruyorum canim. Madem cok iyi biliyosun nedem soruyosun..Ben komik bişey göremiyorum ama teşekkürler
Sende bilmediğin konularda yorum yapma yanlış yönlendirme yapma kimsenin duygularıyla oynamaya hakkın var git komik birşey aç orada gül tatlım iyi gelirBen goruyorum canim. Madem cok iyi biliyosun nedem soruyosun..
Ben 3 defa tup bebek denedim ankara recai pabuccuda yaptrdim tutmadi olmadi sonra memleketim Adana acibadrm hastahanesinde yaptrdim cok sükür olumlu sonuc aldim benim tavsiyem hem kendinizi hemde daha dunyaya gelmemis gelmesi icin mucadelr vermis oldugunuz yavrunuzu riske atmamaniz cok arastrin tek bir hekime bagli kalmayin gerekirse baska sehirlere gidin bnm cok tanistigin ark oldu hastahanede otelde kaliyorlardi kimseleri yoktuBilmiyorum ki doktorum böyle söyledi bende bir umut bekliyorum belki gerçekten sağlıklı olur diye ben sivastayım burada yapılmıyor genetiğe bağlı tüp bebek başka şehirlere gitmem lazım eğer bu da olmazsa son çare tüp bebek hani belki bir ihtimal hayırlısı diyoruz . Siz nerede yaptırdınız
bakin bendede kesinlesmis kan pihtilasmasi yok ama doktrum tedbir amacli doguma kadar oksapar kan sulandrici kullnmami soyledi size göre en mükemmel hekim oysa burada bizimle degilde o mükemmel doktorunuzla oturup 2 saat bunun istişaresini yapin yardimci olmak istedim ama bdoktornz oyle dediyse oyledir dis seslere tikali malesef kulaginiz iyi gnler.Doktorum buradaki en iyi doktorlardan benim gibi hastalığı olupta gerçekten sağlıklı hamilelik geçiren çok ayrıca pıhtılaşma herkeste var iğne kullanınca herşey yoluna giriyor her pıhtı atan düşük yapsa dünyada kimse hamile kalamaz
Cok dogrusun katiliyorum arkadasim, benimde 3 negatif tup bebek deneyimim var. Madem genetigi bozuk olan herkesin saglikli hamileligi var,pihtilasmasi olan herkes hamile kaliyo. Kalamiyorum diye konu açma o zaman. Dr unla basarilar sana(^ω^)bakin bendede kesinlesmis kan pihtilasmasi yok ama doktrum tedbir amacli doguma kadar oksapar kan sulandrici kullnmami soyledi size göre en mükemmel hekim oysa burada bizimle degilde o mükemmel doktorunuzla oturup 2 saat bunun istişaresini yapin yardimci olmak istedim ama bdoktornz oyle dediyse oyledir dis seslere tikali malesef kulaginiz iyi gnler.
kesinlikle yoruyo bizide açiklma yapma ile fogru yonlednrmeye calisiyorum ama anlamamkta ısrarciCok dogrusun katiliyorum arkadasim, benimde 3 negatif tup bebek deneyimim var. Madem genetigi bozuk olan herkesin saglikli hamileligi var,pihtilasmasi olan herkes hamile kaliyo. Kalamiyorum diye konu açma o zaman. Dr unla basarilar sana(^ω^)
merhaba, yumurta dondurma ıslemı yaptıracagım. mersınde yasıyorum bunun ıcın ankara hrs hastanesıne gıtmeyı dusunuyordum ama kararsızım. Rıca etsem adana acıbadem hakkında bıraz daha bılgı verır mısınızBen 3 defa tup bebek denedim ankara recai pabuccuda yaptrdim tutmadi olmadi sonra memleketim Adana acibadrm hastahanesinde yaptrdim cok sükür olumlu sonuc aldim benim tavsiyem hem kendinizi hemde daha dunyaya gelmemis gelmesi icin mucadelr vermis oldugunuz yavrunuzu riske atmamaniz cok arastrin tek bir hekime bagli kalmayin gerekirse baska sehirlere gidin bnm cok tanistigin ark oldu hastahanede otelde kaliyorlardi kimseleri yoktu
Cok cok memnun.kaldm ankarada 2 defa denedim olmadi ama burda 2 defa transfer oldum her asamam bu hastahanede oldu ikiside tuttu ilkini dusukle kaybettim ikinci allahim sayesinde benimle darisi sizlere insallahmerhaba, yumurta dondurma ıslemı yaptıracagım. mersınde yasıyorum bunun ıcın ankara hrs hastanesıne gıtmeyı dusunuyordum ama kararsızım. Rıca etsem adana acıbadem hakkında bıraz daha bılgı verır mısınız
Teşekkür ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Cok cok memnun.kaldm ankarada 2 defa denedim olmadi ama burda 2 defa transfer oldum her asamam bu hastahanede oldu ikiside tuttu ilkini dusukle kaybettim ikinci allahim sayesinde benimle darisi sizlere insallah
Amin insallaahhTeşekkür ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.