herseyim sanirken hicbirseyim oldu :(

seheryelikiz

ya hep ya hic ;)
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
514
9
118
kizlar ben cok üzgün ve mutsuzum .herseyim sandigim sevdigim 5 senelik kocam meger koca bir sifirmis yalancinin daniskasi serefsizin önde gideniymis :O davranislari 90 derece degisti bes alti aydir süphelerim vardi zaten ama artik eminim kesin beni aldatiyo ve nbunu kabul etmiyo hep inkar yolunda..oysa hersey o kadar acik ve bariz belliki cok cnm yaniyo kizlar..surekli kVga ortami yaratiyo suclulugunu bastirmsk icin. ayrilmakda istemiyo sirf etrafa kötü imaj vermemek icin.pis korkak.allah belani versin.henuz cocugum yok kesin ospat etmek icin hala syni evdeyim.sma tüm delilleti yok efiyo ben suphelerimi dile getirdikce

Hiç dile getirme sanki herşey yolundaymış gibi davran pusuya yat ve bekle elbette açık vericektir.Hiç bir sorun olmadığını düşünürse açık vericektir sende bu arada toplayabildiğin kadar delil toplarsın.Allah ıslah etsin ikisinide.Rabbim yardımcınız olsun.Hiç bişey olmamış gibi davranmak zor ama bir şeyleri ispat etmek için biraz katlanmanız gerekiyor.

ahhh cnm o kadar zorki iyi rolu yapmak ..suan cok temkinli pat pat yuzune saydigim herseyi düzeltti..ama sonuc degismez..bu bayan pnun isyerinde oda evli badit sillik

Madem şüphelendın hiç belli etmeyecektın bir açığını bulana kdar
Adam şuan senı aldatmıyosa bıle onun aklına koydun bu fıkrı..
Keşke daha sakin hareket edebilseydin..

Saf mi bu adam?Siz dile getirdikce arkasinda iz birakir mi?
inkar etsin rahatlasin istiyorum.hep inkar hep inkar.kizlar cidden cok kotuyum.onca yasanmisligi nasil cöpe atar yaa.piskin sahtekar hala uyutma pesinde.diger orospuya ne demeli daha 1.5 senelik evli gozu oynasta.geri zekalilar.en korkutum seydi evlilikde ihanet..nasil guvenilirki artik bu erkeklete..omur boyu yalniz yasiycam en iyisi

Nasıl emin oldunuz ?

edemedim canim hsklisin cok hatali bu tavtim.hemen toparladi kendini
Toparla kendını be sankı hiçbirşey olmamış gibi yap.
Belkkıı gercektende adam aldatmıyordur. Bi bunalımdadır ve senden kaçıyordur. Bir delilin varmı konutuguna dair yoksa boş bir kuruntumu?

Sakın dile getirme çocuğun da yokmuş vur g*tüne tekmeyi hiç bir kadın aldatilmayi hak etmiyor

Nasıl emin oldunuz ?
aldatan erkek suphelerinin hepsi vardi.kendine bakmalar,beni begenmemeler,telefonu sakinmalar sifre koymalar,dissrda yalniz takilmsk istemeler en can alici nokta asiri sexe duskun adam bana dokunmuyo sokulmuyo istemiyo..biraz gec acildi gozum.ne safmisim yaa ve bu bir kacamak degil kizlar ask var bu iste

O zaman hiç birşey olmamış gibi davran. Sessizce takipte kal. Dışarı çıktığında falan takip et.

Sakın dile getirme çocuğun da yokmuş vur g*tüne tekmeyi hiç bir kadın aldatilmayi hak etmiyor
cok severek evlendik.tum ailekarsisina aldi.megerse ailesi buna guvenmiyormus.daha evliligimizin 2 senesinde kumar soku yasatti bana affettim yaninda oldum.kendi babasi demisdiki cok yalan konusur seninde hayatini mahveder kurtar kenfini demisdi

O zaman hiç birşey olmamış gibi davran. Sessizce takipte kal. Dışarı çıktığında falan takip et.
suan oyle yapiyorum ama cok temkinli urkuttuk okuzu bekliom zamana biraktim ama resmen igreniyorum adamdan.hicbisey yokmus gibi bana sokuluyo pis adi serefsiz

evet cocugumuz yok oluvermedi oda ben tüp bebek parasi biriktirirken onun yaptigina bskin ( agzi cok iyi laf yapar.bu arada bu aksam is arkadaslariyla yemegi var.benide davet etti.o kadinda var yemekte sanki tezgah bu beni yatistirna adina.kendimi görücüye cikmis gibi hissediom

ozaman şüphelendiğin biri var .. cnaım nolur sakin ol belki düşündüğün gibi değildir nebiliyim

allah allah o kadın dıyorsun eminmisin güzelim? nederden eminsin yada

git gözlemle bence

Senin adina cok uzuldum anlattiklarin bariz onu gosteriyor ama iyi dusun kararini ver bunu bilerek yasamak sana iskence verir cok zor unutulmaz bu, etrafimda yasayanlardan biliyorum evlilik devam etsede asla unutulmuyormus hep suphe hep takip halinde olursun bu da seni cok yipratir ve sonuda depreasyon Allah korusun umarim oyle birsey yoktur dIoruminsan baska nediyebilirki gercekten cok aci birsey eger ortaya cikarirsan iyi dusun kararini ver ya o zehir icinde kalarak susup yasayacaksin yada zehiri atp yeni bir hayat kuracaksin Allah buyuk yardimcin olsun kimsenin ettigi yaninda kalmaz unutma

allah allah o kadın dıyorsun eminmisin güzelim? nederden eminsin yada
cok eminim cnm adim adim bu sonuca vardim.esimden 10 yas kucuk bu kiz daha toy cok neseli pozitif biri.ve bu bayanla birlikte cslisiyo ve kiz evi arar saatlerce cilveli cilveli konusurdu sonra noluyo dedim isinizi eve tasima orda konusun.sonra bu kizin eside kiskancmis isyerini isyeri yemegini basmis bi kac kez.esimde kiz icin cok saf biri ahmetle kiristirio bunlar diyodu hatta kizin esi ahmeti arayip bagirip cagirmis.ahmet isten cikti.bizimkinin basina kaldi kiz.vok guzel ve cilveli bi tip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…