- 11 Nisan 2011
- 514
- 9
- 118
- Konu Sahibi seheryelikiz
-
Hiç dile getirme sanki herşey yolundaymış gibi davran pusuya yat ve bekle elbette açık vericektir.Hiç bir sorun olmadığını düşünürse açık vericektir sende bu arada toplayabildiğin kadar delil toplarsın.Allah ıslah etsin ikisinide.Rabbim yardımcınız olsun.Hiç bişey olmamış gibi davranmak zor ama bir şeyleri ispat etmek için biraz katlanmanız gerekiyor.kizlar ben cok üzgün ve mutsuzum.herseyim sandigim sevdigim 5 senelik kocam meger koca bir sifirmis yalancinin daniskasi serefsizin önde gideniymis :O davranislari 90 derece degisti bes alti aydir süphelerim vardi zaten ama artik eminim kesin beni aldatiyo ve nbunu kabul etmiyo hep inkar yolunda..oysa hersey o kadar acik ve bariz belliki cok cnm yaniyo kizlar..surekli kVga ortami yaratiyo suclulugunu bastirmsk icin. ayrilmakda istemiyo sirf etrafa kötü imaj vermemek icin.pis korkak.allah belani versin.henuz cocugum yok kesin ospat etmek icin hala syni evdeyim.sma tüm delilleti yok efiyo ben suphelerimi dile getirdikce
Hiç dile getirme sanki herşey yolundaymış gibi davran pusuya yat ve bekle elbette açık vericektir.Hiç bir sorun olmdığını düşünürse açık vericektir sende bu arada toplayabildiğin kadar delil toplarsın.Allah ıslah etsin ikisinide.Rabbim yardımcınız olsun.Hiç bişey olmamış gibi davranmak zor ama bir şeyleri ispat etmek için biraz katlanmanız gerekiyor.
inkar etsin rahatlasin istiyorum.hep inkar hep inkar.kizlar cidden cok kotuyum.onca yasanmisligi nasil cöpe atar yaa.piskin sahtekar hala uyutma pesinde.diger orospuya ne demeli daha 1.5 senelik evli gozu oynasta.geri zekalilar.en korkutum seydi evlilikde ihanet..nasil guvenilirki artik bu erkeklete..omur boyu yalniz yasiycam en iyisiSaf mi bu adam?Siz dile getirdikce arkasinda iz birakir mi?
kizlar ben cok üzgün ve mutsuzum.herseyim sandigim sevdigim 5 senelik kocam meger koca bir sifirmis yalancinin daniskasi serefsizin önde gideniymis :O davranislari 90 derece degisti bes alti aydir süphelerim vardi zaten ama artik eminim kesin beni aldatiyo ve nbunu kabul etmiyo hep inkar yolunda..oysa hersey o kadar acik ve bariz belliki cok cnm yaniyo kizlar..surekli kVga ortami yaratiyo suclulugunu bastirmsk icin. ayrilmakda istemiyo sirf etrafa kötü imaj vermemek icin.pis korkak.allah belani versin.henuz cocugum yok kesin ospat etmek icin hala syni evdeyim.sma tüm delilleti yok efiyo ben suphelerimi dile getirdikce
edemedim canimMadem şüphelendın hiç belli etmeyecektın bir açığını bulana kdar
Adam uan senı aldatmıyosa bıle onun aklına koydun bu fıkrı..
Keşke daha sakin hareket edebilseydin..
Toparla kendını be sankı hiçbirşey olmamış gibi yap.edemedim canimhsklisin cok hatali bu tavtim.hemen toparladi kendini
Sakın dile getirme çocuğun da yokmuş vur g*tüne tekmeyi hiç bir kadın aldatilmayi hak etmiyorkizlar ben cok üzgün ve mutsuzum.herseyim sandigim sevdigim 5 senelik kocam meger koca bir sifirmis yalancinin daniskasi serefsizin önde gideniymis :O davranislari 90 derece degisti bes alti aydir süphelerim vardi zaten ama artik eminim kesin beni aldatiyo ve nbunu kabul etmiyo hep inkar yolunda..oysa hersey o kadar acik ve bariz belliki cok cnm yaniyo kizlar..surekli kVga ortami yaratiyo suclulugunu bastirmsk icin. ayrilmakda istemiyo sirf etrafa kötü imaj vermemek icin.pis korkak.allah belani versin.henuz cocugum yok kesin ospat etmek icin hala syni evdeyim.sma tüm delilleti yok efiyo ben suphelerimi dile getirdikce
aldatan erkek suphelerinin hepsi vardi.kendine bakmalar,beni begenmemeler,telefonu sakinmalar sifre koymalar,dissrda yalniz takilmsk istemeler en can alici nokta asiri sexe duskun adam bana dokunmuyo sokulmuyo istemiyo..biraz gec acildi gozum.ne safmisim yaaNasıl emin oldunuz ?
aldatan erkek suphelerinin hepsi vardi.kendine bakmalar,beni begenmemeler,telefonu sakinmalar sifre koymalar,dissrda yalniz takilmsk istemeler en can alici nokta asiri sexe duskun adam bana dokunmuyo sokulmuyo istemiyo..biraz gec acildi gozum.ne safmisim yaave bu bir kacamak degil kizlar ask var bu iste
Sakın dile getirme çocuğun da yokmuş vur g*tüne tekmeyi hiç bir kadın aldatilmayi hak etmiyor
suan oyle yapiyorum ama cok temkinli urkuttuk okuzuO zaman hiç birşey olmamış gibi davran. Sessizce takipte kal. Dışarı çıktığında falan takip et.
inkar etsin rahatlasin istiyorum.hep inkar hep inkar.kizlar cidden cok kotuyum.onca yasanmisligi nasil cöpe atar yaa.piskin sahtekar hala uyutma pesinde.diger orospuya ne demeli daha 1.5 senelik evli gozu oynasta.geri zekalilar.en korkutum seydi evlilikde ihanet..nasil guvenilirki artik bu erkeklete..omur boyu yalniz yasiycam en iyisi
evet cocugumuz yok oluvermedi odaben tüp bebek parasi biriktirirken onun yaptigina bskin ( agzi cok iyi laf yapar.bu arada bu aksam is arkadaslariyla yemegi var.benide davet etti.o kadinda var yemekte sanki tezgah bu beni yatistirna adina.kendimi görücüye cikmis gibi hissediom
git gözlemle benceevet cocugumuz yok oluvermedi odaben tüp bebek parasi biriktirirken onun yaptigina bskin ( agzi cok iyi laf yapar.bu arada bu aksam is arkadaslariyla yemegi var.benide davet etti.o kadinda var yemekte sanki tezgah bu beni yatistirna adina.kendimi görücüye cikmis gibi hissediom
Senin adina cok uzuldumaldatan erkek suphelerinin hepsi vardi.kendine bakmalar,beni begenmemeler,telefonu sakinmalar sifre koymalar,dissrda yalniz takilmsk istemeler en can alici nokta asiri sexe duskun adam bana dokunmuyo sokulmuyo istemiyo..biraz gec acildi gozum.ne safmisim yaave bu bir kacamak degil kizlar ask var bu iste
cok eminim cnm adim adim bu sonuca vardim.esimden 10 yas kucuk bu kiz daha toy cok neseli pozitif biri.ve bu bayanla birlikte cslisiyo ve kiz evi arar saatlerce cilveli cilveli konusurdu sonra noluyo dedim isinizi eve tasima orda konusun.sonra bu kizin eside kiskancmis isyerini isyeri yemegini basmis bi kac kez.esimde kiz icin cok saf biri ahmetle kiristirio bunlar diyodu hatta kizin esi ahmeti arayip bagirip cagirmis.ahmet isten cikti.bizimkinin basina kaldi kiz.vok guzel ve cilveli bi tipallah allah o kadın dıyorsun eminmisin güzelim? nederden eminsin yada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?