- 20 Haziran 2015
- 796
- 448
- 103
- 32
- Konu Sahibi seheryelikiz
-
Neden daha evvel engel olmamış o babasıcok severek evlendik.tum ailekarsisina aldi.megerse ailesi buna guvenmiyormus.daha evliligimizin 2 senesinde kumar soku yasatti bana affettim yaninda oldum.kendi babasi demisdiki cok yalan konusur seninde hayatini mahveder kurtar kenfini demisdi
ay korunun bence kadında bi hastalık filan olur maazAllah ( hani çaktırmadan devam edeceksiniz ya ondan dedim)suan oyle yapiyorum ama cok temkinli urkuttuk okuzubekliom zamana biraktim ama resmen igreniyorum adamdan.hicbisey yokmus gibi bana sokuluyo pis adi serefsiz
aile zaten boktan babada 20 yil kumar oynamis..sizofreni bi cocuk yetistirmisler.zaten bu kiz seni birskir gozuyle baktilar hepNeden daha evvel engel olmamış o babası
nedenmi cnm sirf beni sucliyvaklar iste bak biz demisdik durduk yere seni birakti gittiay korunun bence kadında bi hastalık filan olur maazAllah ( hani çaktırmadan devam edeceksiniz ya ondan dedim)hukuksal işlemler hakkında bir fikrim yok onun için neden çaktırmadan devam edeceğinizi ispat yoluna gideceğinizi de bilmiyorum fakat çok kötü bir durum Allah yardımcınız olsun.
gitmek isteyen her şekilde sebepsiz de gidebilir diye düşünüyorum,eğer aldatılıyorsanız da sebeplisi siz değilsiniz ki umarım sadece bir yanlış anlamadır :)nedenmi cnm sirf beni sucliyvaklar iste bak biz demisdik durduk yere seni birakti gittifatura bana kalicak suclu olan esim ama kotu olan ben olucam sirf bu yuzden ispat etmek istemem.aksi halde hic bi beklentim yok.istemem onun hicbiseyini
delili ne icin istiyosun ki para icinse zaten ona iat bisey varsa bosanırken alırsınkizlar ben cok üzgün ve mutsuzum.herseyim sandigim sevdigim 5 senelik kocam meger koca bir sifirmis yalancinin daniskasi serefsizin önde gideniymis :O davranislari 90 derece degisti bes alti aydir süphelerim vardi zaten ama artik eminim kesin beni aldatiyo ve nbunu kabul etmiyo hep inkar yolunda..oysa hersey o kadar acik ve bariz belliki cok cnm yaniyo kizlar..surekli kVga ortami yaratiyo suclulugunu bastirmsk icin. ayrilmakda istemiyo sirf etrafa kötü imaj vermemek icin.pis korkak.allah belani versin.henuz cocugum yok kesin ospat etmek icin hala syni evdeyim.sma tüm delilleti yok efiyo ben suphelerimi dile getirdikce
Ahhh bu insanlar armut dibine düşer işteaile zaten boktan babada 20 yil kumar oynamis..sizofreni bi cocuk yetistirmisler.zaten bu kiz seni birskir gozuyle baktilar hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?