herseyim sanirken hicbirseyim oldu :(

ya merak edıyorum gercekten dolu dizgin aşk olmasa bıle ömrü boyunca kaçamak yapmayan erkek varmıdır_?

cok sagol arkadasim.yok bu duyguyla yasamamki ben.yapimi biliyorum unutamam kabusa doner evlilik.en kisa zamanda sokup atarim.. bi ihaneti affetmem derdim ona onuds yapti.beni hsketmiyo

Sen merak etme allah senin yanında bundan şüphen olmasın. Eni sonu gercekler çıkar inşallah sadece bir boş muhabbettir sandığın gibi aldatma falan yoktur. Olsa bıle çocuğun yok şükürler olsun ıyı karar verebılırsın ve cocuk yapmayı bır muddet düşünme. Aşk gecicidir,mühim olsan sadakat

ya merak edıyorum gercekten dolu dizgin aşk olmasa bıle ömrü boyunca kaçamak yapmayan erkek varmıdır_?
inan gonul iliskisi olmasa yine affederim ben yani bi anlik seylere olabikir dersin.erkektir seytana uymus bi an dersin ama bu en az 5 aylik devamli bisey

Eşinin korkusu karşı tarafinda evli olmasi...kadinin kocasinin başına dert acacagini düşünüyor. .yoksa simdiye coktan sana cemkirmisti...evet aldatiyorum die..sen aksam yemeğe git..geldigindede hic bisey yokmus gibi sistemli dawran bi vakit ürkütme erkekler cabuk unutur..sobra kaldigin yerden takipe dewam edersin..hatta ben olsam zaman kaybi yaşamazdim gider ankasorlu telefondan kadının kocasini arar..esinin yaptıklarını anlatirdim ama eşini araya katmadan tabiki...senin yaptigin belli olmasin

inan gonul iliskisi olmasa yine affederim ben yani bi anlik seylere olabikir dersin.erkektir seytana uymus bi an dersin ama bu en az 5 aylik devamli bisey

canım ; demişssin ya çok guzel cilveli kız falan. hayır senden güzel değil emin ol, ve kadın üstelik evli olduğu halde bu iğrençliği yapan biri hıc bır erkek ıcın guzel değildir. Ne kendisine ne namusuna saygısı allah korkusu olmayan biri çirkinliklerle dolu eşinde bunu görecek merak etme sen. dediğim gibi iki yol var . Eminsen karar senin ama emin değilsen emin olmak için bekle derim bence.

cok sagol arkadasim.yok bu duyguyla yasamamki ben.yapimi biliyorum unutamam kabusa doner evlilik.en kisa zamanda sokup atarim.. bi ihaneti affetmem derdim ona onuds yapti.beni hsketmiyo
Dahada yeni evliymìşsin canim ya inaan cok uzuldum adina babasida baya acik soylemis bunun yaramazliklarini keske dinleseydin,araniz bayadir kotumüydü nasil degisti tavirlari eger kotuyse bayadir is yerindeki kadinda aramis birseyler belliki hosalanma olabilir nebilir allah isla etsin onu

dikkatli olun surekli takip edin esinizi ben cok guvendim hic slkmadim ..sonuc husran hayslkirikligi

benım kı bır kere o hatayı yaptı şöyle ; bır arakdası ıle erkek geyık muhabbetıne girmiş mesajları silmemiş 2 yıl önce ben tabıkı kıyametleri kopardım asla kabul etmedım. belki yakalamasam bu muhabbet gercege dönerdi? pişmanlık vs. çok zor atlattım o günleri sevgisine ve pişmanlığına inandım allaha sığındım hep dua ile geçirdim . bendeki güven problemı yzuunden psikologa gıttık aylarca terapi aldık o çok ıyı geldı şuan gayet iyiyim . Allah kımseye yaşatmasın

cok iyi fikirmis..aklima geldi ama
Toparla kendını be sankı hiçbirşey olmamış gibi yap.
Belkkıı gercektende adam aldatmıyordur. Bi bunalımdadır ve senden kaçıyordur. Bir delilin varmı konutuguna dair yoksa boş bir kuruntumu?

dikkatli olun surekli takip edin esinizi ben cok guvendim hic slkmadim ..sonuc husran hayslkirikligi
Vallahi ya bende korkuyorum esimde abisin firininda calisiyyor kazaci kizllar var ayy nebilir etrafimdada hep isyerindekiyle altatma oldugunu soyluyorlar geri ben dukkanin ustundeyim hep asadayim ama tabi yapan herturlude yapiyor insan korkuyor hoslanirmi falan evlilereede ilgi cok buarada diyduklarimin arasinda kucuk sehirden buyuk yere geldim anam duyymadigim kalmadi vallahi

dikkat et cnm.etraf basit salak kizlarla dolu..surekli yoklama et

cok sagol tubitak cim ..inan gorusleriniz bana iyi geldi.ailesini karsisina alan adam simdi yanina arkasina almak istiyo slkl fiki oldu.anneside yapti zsten yuvsmizi yikti iste gazlarken oglunu.

bir anne dusunun oglunun butun kotu aliskanliklarini alkisliyo destekliyor ve bi yuva kolayca yikiliyo olay bu aslinda bu aileyle cok mucadele yaptim esim icin ama oda curuk bir dalsa eger tutunmaya gerek varmi (

Dur bakalım,yakmadan yıkmadan nereye?????,ıkıdınıde emın olduktan sonra ışyerıne,ailesıne kadın bı guzek rezıl et,ondan sonra gıt,ayrıca işyerınde demışler,bunca yıllık iş hayatımda hıç başıma gelmedı,çalıştığım ortamda gormedım,kızlar hemen bozmayın işyerındekı kadınlarla,

sen şüphelendikçe dikkatli davranır.
tamamen mutlu ve herşeyi boşvermiş bi imaj çiz.
zamanla rahat davranacaktır, Allah ortaya döker inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…