Herşeyimin üstüne yatan kaynanam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ally
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sorun kaynanda değil eşinde. Ne demek annenin verdiği bir şeyi gidip habersizce annesine vermek sonra unuttum demek
Şu şekil davrandıkça baş edemezsiniz bunlarla. Allah sabır versin
İnanın çok zor susuyorum yüz göz olmamak için. Evde nasıl bulamıyorsun işine gelmiyo bulmak tabi zaten sana giden bir daha geri gelmez dememek için çok zor tutuyorum kendimi

Bu defa onlar gelmeden bebeğinizle siz gidin. Nereye saklayacak, torunu üşümesin diye çıkarıp yakmayacak mı elektrikli ısıtıcıyı ?

Eşyalarınızı geri vermeye niyeti var, yok değil mesele; ya gidip tüm eşyalarınızı alacak, bir daha aynı durumu yaşamak istemediğinizi söyleyeceksiniz ya da kendi kendinize sinir olup duracaksınız. Neden sinir olasınız ?

Eşiniz kravatlı Recai , anası da Tırnakcı Cemile

Ya biraz yırtık olsan cesaret edemezler aslında. Yırtıktan kastım kötü değil yanlış anlama benim bir yengem var hayatta haksızlığa gelemez evi yıkar. Birkere ondan habersiz eşya verildi diye birkaç eşya kırmıştı tabiki birşeyler kırın kendinizi yıpratın demiyorum ama takir takir verin cevabını mesela eşin salağa mi yatıyor hiç öyle bilmemezlikten gelme bu yaptığınız hırsızlık de.

Bi soba için laf ediyor derler diye bir şey demedim ama ayrı odada oturdum bu akşam eşime tavır aldım ne oldu dedi bir şey yok kafa dinlemek istiyorum dedim

Siz de onun evinde gördüğünüz eşyalarınızı sormadan alın evinize geri getirin
Valla bir tek makasımı buldum tesadüfen onu da geri almıştım kadın çok fena ya

Kaynana bir nebze problemli olabilir ama asıl mesele eşinizin davranışları ve gün gibi ortada olan şeyleri inkar etmesi. Çok garip geldi adamın davranış biçimi...

Siz yüzyüze bakıyorsunuz diye susuyorsunuz ama kayınvalideniz de sizin yüzünüze bakıyor ama yapacağından geri kalmıyor.Gidin evine ,eşyalarımı toplamaya geldim diyin.Kuserse kussun.Daha iyi olur birdaha hırsızlık yapmaz ki bunun adı net hirsizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…