Herşeyimin üstüne yatan kaynanam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ally
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eşinize bir ceza kesmeniz gerekmiyor mu sizce de?
Ben olsam o getirdiği eski sobayı çöpe atmış,annemin verdiğinden kat be kat pahalı ve iyi bir sobayı almıstım eve çoktan.
Eşiniz anca böyle akıllanır
Ciddiyim yapın bunu,gidenin daha pahalısını alın koyun evinize,göstere göstere yapın bunu.
Kayınvalide evinde kendinize ait birşey görünce de bunu ne zaman aldınız evimden,neden haber vermiyorsunuz,ayıp diyerek yüzüne vurun utanmazın.
Ne rezillik bu ben anlamadım ana oğul hırsız gibi taşıyıp duruyorlar eşyaları.

Kaynananızdan niye istiyorsunuz? Gittiğinizde eşyalarınızı toplayın alın. Resmen hırsızlık.

Bende olsam gidip KV evinden almaya utanirdim ama gidip daha pahalısını kocam olacak süzme peynir zekalıya aldırırım.

Çenem durmaz kvninde yüzüne vururdum. Benim evdeki aynı eşyalar benim evimden kaybolup burada çıkıyor, nasıl tesadüf diye. Ayrıca annesinin hırsız olduğunu ve onunda destekçisi olduğunu söylerdim.

Aha yıllarca annemin yasadıklarını anlatmıssın. Babannem bizde oldugu için . Götürenler halamlar oluyordu. Bugün olmus hala gizlice en kötü ilaç alırlar evden. Ne görseler x bu ne bu ne diye tuttururlar. Babamda kaşla göz arası verir . Mesela bırısı köyden yiyecek bir şeyler getirdi ondan da isterler. Kadın yıllardır tüm sevdıgı eşyaları bunlar yüzünden oraya buraya saklıyor. Cinnetlik durum. He bide geçen bi tanesi bizdeyken tost ekmeği aldı gıderken onu bıle alıp gitti

Gidince neyinizi aldiysa sormadan sen al mutfaga girip sonucta o habersiz alabiliyorsa sen de habersiz geri alabilirsin.Benimki karnım burnumda hamileyken elektrikli süpürgemi alıp 20 gün geri getirmemişti eşimle istemeye gidince de ah oglum isim bitsin vericem tm demisti.Simdiki aklım olsa var ya.Sakın susma bu resmen alıkoymak oluyor yüz verme gir odaya al neyini aldıysa

Bi soba için laf ediyor derler diye bir şey demedim ama ayrı odada oturdum bu akşam eşime tavır aldım ne oldu dedi bir şey yok kafa dinlemek istiyorum dedim
Eşiniz biraz da tutumluysa en pahalisini almak çok mantıklı evliliğimin ilk zamanları çok üzülürdüm eşime kontör bile yükletmezdim borç oduyo diye ama ben harcamadigim için o kaynanama görümceme harcardi onların bir ihtiyaci oldu mu hemen para verirdi kıyafet vs sonra dedim ki bi ben mi salagim şimdi bana yetişemedigi için kimseye bir şey alamıyor aldığı zaman da önce parasını istiyo

Eşiniz kendi malının hırsızı olmuş alenen Anna oğul sizi geri zekalı yerine koyuyor,sorun EŞİNİZ. Elma ağacından armut düşmez.Siz de bu koca varken daha neleriniz gider haberiniz olmaz.......

Neden kendinizi tutuyorsunuz? Böyle şaka gibi bir konuda neden tepkisizsiniz. Eşiniz inkar ederken neden susuyorsunuz?
Tepkisiz değilim geçen gün eşim kaynanamla telefonda konuşurken ben öyle bir soba getirdim mi hatırlamıyorum dedi bende ben yalan mı söylüyorum ya gördüm küçük odada diye bağırdım kaynanamın duymama imkanı yok ama yüzsüz işte

Eşiniz kendi malının hırsızı olmuş alenen Anna oğul sizi geri zekalı yerine koyuyor,sorun EŞİNİZ. Elma ağacından armut düşmez.Siz de bu koca varken daha neleriniz gider haberiniz olmaz.......
O sobayı ben bekarken almıştım utanmadan onun yerine eski püskü bir soba getirmiş leş gibi

Şimdi aradım yine yok diyo evde nereye gidecek verin benim sobamı dedim bizde yok bulamadım ama ben o sobanın aynısından sana alcam tamam mı kızım diyo bir de duygu sömürüsü yapıyo

Resmen hırsız bu kadın. Birgün evine git ve herşeyini bul topla götür farketmesin o bile tuvalete giderse sende hemen eşyaları hızlı şekilde geri al. Bulamayınca kudursun.
Arkadaş millet daha çok oğluna kızına verir bu alttan alta götürüyor. Ayrıca eşin de çok pasif. En son çıldırıp seni de ben iade edicem derdim. Yallah annesinin evine.

Şimdi aradım yine yok diyo evde nereye gidecek verin benim sobamı dedim bizde yok bulamadım ama ben o sobanın aynısından sana alcam tamam mı kızım diyo bir de duygu sömürüsü yapıyo

Okey yeni aynısından alsın baskı yap.

Önce kocanızın size saygısı yok sonra kaynananın. Büyük ihtimalle bebekten dolayı çalışmıyorsunuz ve evdeki her şey benim paramla alındı diye kocanız eşyalarına annesine verme hakkını kendinde bulmuş o soba olayında eşinle güzel bir tartışacaktın. Kaynanan ise nasıl bir açlıksa bebel olan evden sobayı kaçırmak nedir hiç vicdan yok.
Ama senin sorun kocan

Kocan da kv de hırsız kocan evinin eşyalarını peşkeş çeken adi bir adam kvde de hem hırsız hem yalancı

Kaynananızdan niye istiyorsunuz? Gittiğinizde eşyalarınızı toplayın alın. Resmen hırsızlık.
Gördüğüm şeyleri alıyorum o gün sobayı gördüğümde almadım o zaman lazım değildi lazım olunca isterim diye düşündüm bir de o an çok şaşırmıştım

Yuh artık ya

Evet şuan çocuğa bakacak kimse olmadığı için evdeyim rapor parası alıyorum şimdilik. Evdeki bir çok şeyi mobilyalar da dahil ben aldım halılar perdeler ve daha bir sürü şey o sobayı da ben bekarken almıştım o hayatımda bile yoktu. Daha önce de biz nişanlıyken bir yalanı ortaya çıkmıştı affetmiştim keşke affetmeseymişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…