- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
- Konu Sahibi berlin8982
Allahım acil şifalar versin inşallah. Anlıyorum üzüntünüzü ama hemen kötüye yormayın zihninizi bakın bir sürü kişi başka ihtimallerden de bahsetmiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size moral olur mu bilmiyorum ama akrabalarimdan 3 u meme kanserine yakalandı. Şu an hepsi çok iyi. Sadece rutin muayenelere gidiyorlar
Benim teyzemde gaitada gizli kan çıkmıştı. Nisan ayında annenizle aynı şikayetlerle rahatsızlandı. Uzun bir süre yanlış teşhiş koyulmuş. 1 ay ne olduğunu anlamadık. En son endoskopi kolonoskopi yapıldı ve bağırsakta büyük bir polip olduğu tespit edildi. İlk inceleyen doktor kanserdir bu demiş. (Polip üzerinde yara benzeri dokular var dedi) Parçalar alındı. Patolojiye gönderildi. Ailecek yıkıldık tabi. Bir kaç doktora daha göründü teyzem. Bu sırada doktor araştırması yaptık, gastroenteroloji cerrahı tekrar inceledi ve durumu çok acil bularak 2 gün içinde ameliyat yapılması kararı aldı. Bu sırada patoloji sonuçları temiz çıktı, ama yine de net bir şey söylemedi hiç kimse. Teyzeme, polip büyük olmasına rağmen laparoskopik kapalı ameliyat yapıldı. Ameliyat başarılı geçti. Parça çok büyük ve kanser görünümüne sahip olmasına rağmen temiz çıktı. 1 hafta hastanede kaldı ve sonra eve çıkarıldı. Herkes çok iyi baktı teyzeme. Bir kaç ay içinde toparlandı maşallah. 4-5 ay sonra da işine döndü. Ara tatilinde de arkadaşlarıyla İspanya turu ayarlamışlar.
Biz bu üzüntüyü yaşadık ama çok şükür atlattık. Biraz uzun oldu ama sizinle paylaşmak istedim. İnşallah anneniz de atlatır.![]()
Merhaba canımm gaitada gizli kanı geçtim benden regl kanı gibi kamlar geliyordu üstelik parça şeklinde bariz kanamam vardı yani kolonoskobi oldum kolit çıktı hemen kötüye odaklanmayın
Ben ne gizlisi sakir sakir kanamayla kosmustum
Hic birsey cikmadi
Yine bir yakinim once tedavi gordu sonra yanilmisiz galiba kanser degilmis dediler
Korkmayin ztn bagirsak en kolay tedavi edilenlerden biri iyilesen cok tanidigim var
Durun hemen daha teşhis bile koyulmamış belki de makatta bir çatlak,ya da basit bir polip çıkacak.Hem diğer türlüsü olsa bile kendinizi ilk günden hırpalarsanız anneciğinize ne faydanız olacak.Yıllar önce annemin de ani bir kanaması olmuştu,Ananem rahim kanserinden vefat ettiği için aklımıza ilk gelen şey o oldu.Tahliller,biyopsiler derken çok şükür öyle bir şey çıkmadı.Acil şifalar dilerim, inşallah tez zamanda içinizi ferahlatacak haberler alırsınız.
Allahım acil şifalar versin inşallah. Anlıyorum üzüntünüzü ama hemen kötüye yormayın zihninizi bakın bir sürü kişi başka ihtimallerden de bahsetmiş.
rahat olun inşallah kötü bi şey çıkmıycak güzel haberlerinizi bekliyoruzYazdıklarınız o kadar moral oldu ki anlatamam . Allah’ım inşallah bize de hayırlı haberler duyurur . Aslında bu kadar negatif değilim ama annem, abim ve evladım bu hayattaki zayıf noktalarım .
Allah hepinizden razı olsun . İnşallah hayırlı güzel haberler yazmak nasip olur buraya ❤
Oy defnesyon a kurban olsunlar. Size dua edeceğim bebişim. Haber bekliyorum senden mutlakaİnşallah dediğiniz gibidir . İnşallah yoktur öyle bişey inşallah .
Varsa bile başıdır da hemencecik geçer gider .Boleyn Kizi çok ağladım gözlerim şişti kapandı
defne’de hasta. Dua et bize
![]()
Merhaba
3 sene profesör gastroenteroloji cerrahının asistanlığını yaptım.Çok fazla sayıda kolon, bağırsak, rektum kanseri hasta görmüş oldum.Söylediğiniz şikayetten nasıl %85 kanser derler anlamadım. Sadece bu şikayet var ise bunun bir çok nedeni olabilir. Çatlak, hemoroid, ülser, kolit, polip gibi gibi... Tabi kanserde olabilir ama % 85 denilmesi biraz tuhaf.
Annenizde başka şikayet var mıydı? Ya da kan tahlili yapıldı mı? Tümör markırlarına bakıldı mı? Ya da doktoru elle muayene yaptı mı?
Ayrıca kalp, tansiyon, şeker kolonoskopi yapılmasına engel değil. Öncelikle kardiyoloji, endokrin gibi bölümler annenizi görecek, onlar onay verirse anestezi uzmanıyla işlemi yapılabilir. Bizde bu gibi hastalar 1 gün önceden hastanede yatırılıp gözetim altında bağırsak temizliği yapılır, gerekirse serumla işleme alınırdı. Artık herşeyin bir çözümü var.
Lütfen işinde iyi bir hekim ve hastane bulun bütün hersey hallolur. Ve lütfen şimdiden canınızı sıkmayın önce bir sonuç çıksın, daha büyük ihtimalle biyopsi alınıp patolojiye gönderilecek.
İnşallah anneciğinizin hiçbirşeyi yoktur ya da çok basit bir şey çıkar.
Bu arada belki gereksiz ayrıntı ama benimde 7 aylık bebeğim var, sizin üzüntünüzü hissetmiştir oda kıyamam.
Biraz uzun olmuş ama bilgim olduğu kadar yazmak istedim. Umarım güzel sonuçlar alırsınız.
Adak adadım zaten . Elimden geldiğince sadaka veriyorum ama yaparım yineSadaka ver canm sadaka hastalıkları savar derler. Insallah kotu bısey cıkmaz saglık gercekten cok onemlı saglıgın olmayınca dunyayı verseler bos. Hemen her doktora bakmayın okadar cok kotu seyler soyleyen doktor varkı bı kac doktora gıdın benım annemde gecen yaz bı bagırsak kanserı testınde pozıtıf cıkmıstıbaska ıkı ayrı doktora gıttı hıc bıseyı yok sukur umarım annenızde ıyı hberler alır
Yani çok enteresan sadece gaita testi ile mı yüzde 85 diyor?kolonoskopi bile yapmamış.
Önce onu yapacak sonra polip varsa patolojiye gidecek ondan sonra bunları konuşabilir.bazi doktorlar çok negatif
Babam şeker hastası narkoz ile kolonoskopi oldu. Sıkıntı yaşamadı.ama kalp hastalığı engel mi bilmem.caninizi skmayin
Rabbim acil şifalar versin annenize ve tüm annelerimize.Merhaba arkadaşlar
Dünden beri yerde miyim , gökte miyim neredeyim bilmiyorum . Annemin çeşitli çeşitli rahatsızlıkları var son 1 senedir sürekli hastanelerde , ileri derecede kansızlık sebebi ile araştırma hastanesinde gerekli testler yapıldı . Gaita testi sonucunda dışkısında ‘gizli kan’ bulundu . Doktorun ilk şüphelendiği durum %85 olasılık ile bağırsak kanseri ..
Anneannemi (pankreas )ve dayımı (akciğer )kanserden kaybetmiş biri olarak, annemde bu riskin zaten hep yüksek olduğunu biliyorduk . Aslında sürekli kontrol , testler yapılıyordu . Bu %85 olarak belirtilen ihtimal benim hayatımı dünden beri cehenneme çevirmiş durumda . Ne uyuyabildim, ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum nefes alamıyorum sanki . 7 aylık Bebeğim var , sanki o da anlamış gibi dünden beri ateşli , ağlıyor , yakamdan inmiyor.
Yarın endoskopi ve kolonoskopi yapılacak, boğazımda bir düğüm...
Canım anacım benim . Hasta olma ihtimali o, bana moral veren yine o. Nolur bu hastalık çıkmasın .
‘Bizim de bir tanıdık vardı , iyileşti , turlara katılıyor ‘diyin
‘Bilmem kimde de ‘gizli kan’ çıktı ama kanser değildi’ diyin .
Nolur bana iyi birşeyler anlatın..
Benim anneme çok ihtiyacım varhayatım boyunca annem ile aram hep iyiydi ama anne olduktan sonra daha da anladım değerini kıymetini ..
Ağlaya ağlaya yazdığım için bunları abuk subuk ya da kopuk yazmış olabilirim bilmiyorum
Allah tüm hastalara ve benim anneciğime şifalar versin .
Dua ya da pozitif düşünce neye inanıyorsanız annem için de güzel dileklerinizi gönderir misiniz![]()
Allah tez zamanda şifa versin. Bence en kısa zamanda güzel haber alıcaz. Dualarımdasın![]()
İnsallah kötü haberler kötü hastalıklar annenden. Uzak olsunMerhaba arkadaşlar
Dünden beri yerde miyim , gökte miyim neredeyim bilmiyorum . Annemin çeşitli çeşitli rahatsızlıkları var son 1 senedir sürekli hastanelerde , ileri derecede kansızlık sebebi ile araştırma hastanesinde gerekli testler yapıldı . Gaita testi sonucunda dışkısında ‘gizli kan’ bulundu . Doktorun ilk şüphelendiği durum %85 olasılık ile bağırsak kanseri ..
Anneannemi (pankreas )ve dayımı (akciğer )kanserden kaybetmiş biri olarak, annemde bu riskin zaten hep yüksek olduğunu biliyorduk . Aslında sürekli kontrol , testler yapılıyordu . Bu %85 olarak belirtilen ihtimal benim hayatımı dünden beri cehenneme çevirmiş durumda . Ne uyuyabildim, ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum nefes alamıyorum sanki . 7 aylık Bebeğim var , sanki o da anlamış gibi dünden beri ateşli , ağlıyor , yakamdan inmiyor.
Yarın endoskopi ve kolonoskopi yapılacak, boğazımda bir düğüm...
Canım anacım benim . Hasta olma ihtimali o, bana moral veren yine o. Nolur bu hastalık çıkmasın .
‘Bizim de bir tanıdık vardı , iyileşti , turlara katılıyor ‘diyin
‘Bilmem kimde de ‘gizli kan’ çıktı ama kanser değildi’ diyin .
Nolur bana iyi birşeyler anlatın..![]()
Benim anneme çok ihtiyacım varhayatım boyunca annem ile aram hep iyiydi ama anne olduktan sonra daha da anladım değerini kıymetini ..
Ağlaya ağlaya yazdığım için bunları abuk subuk ya da kopuk yazmış olabilirim bilmiyorum![]()
Allah tüm hastalara ve benim anneciğime şifalar versin .
Dua ya da pozitif düşünce neye inanıyorsanız annem için de güzel dileklerinizi gönderir misiniz![]()
Sizi bana Allah yolladıTam sayım kan testi yapıldı , herhangi bir şey söylememiş doktor . Olsaydı söylerdi diyorum ben de . Ama bir yandan içimdeki bu korku gitmiyor . Annem İstanbul’da yaşıyor . Önerebileceğiniz bir doktor var mı ? ❤ Bebeğinizi öpün benden
![]()
Tümör markırlarına filan bakılmadı. 2015 (sonlarına doğru) senesinde yapıldı kolonoskopi o Zaman tertemizdi. Tabi aradan 4 sene geçti .Tam sayım değilde tümör markırları yapması lazım. Yani %85 dediği için başka neye dayanarak demiştir diye düşündüğümden diyorum.Sadece gaitada gizli kan ile bu teşhis koyulmamalı çünkü.Tabiki yine en belirleyici tetkik kolonoskopi olacaktır.
İstanbul’da bildiğim bir doktor yok ama sizin için araştıracam, yazarım mutlaka.
Bebeğimide öperim ☺
Tam sayım değilde tümör markırları yapması lazım. Yani %85 dediği için başka neye dayanarak demiştir diye düşündüğümden diyorum.Sadece gaitada gizli kan ile bu teşhis koyulmamalı çünkü.Tabiki yine en belirleyici tetkik kolonoskopi olacaktır.
İstanbul’da bildiğim bir doktor yok ama sizin için araştıracam, yazarım mutlaka.
Bebeğimide öperim ☺
Tümör markırlarına filan bakılmadı. 2015 (sonlarına doğru) senesinde yapıldı kolonoskopi o Zaman tertemizdi. Tabi aradan 4 sene geçti .
Bugün bir kaç özel hastane ile görüşmeye gidiyorlar(devlet hastanesinde çok uzun bekleme. Mart’dan Sonraya filan)
YazdıklarınıZa öyle bi sarsıldım ki umut oldular bana . Allah yardımcımız olsun inşallah dediğiniz diğer ihtimaller çıkar ❤