*Herşeyin başı sağlık *

Canım dün endoskopi yapıldı çok şükür onda bi gastrit çıkmış .kolonoskopi bağırsakları tam temizlenemediği için bugün tekrarlanıyor. Bir su varmış annem o suyu içemeyip kustuğu için tam temizleyememiş:KK43: bugün başka bir ilaç ile deneyecekler. Sonucu yazacağım . 🙏🏻 İnşallah hayırlı haberler alırız .
InsALLAH Güzel Haberler aliriz ❤

Konuyu ilk açtığınızda okunmuştum sonra bir daha bulamadım, ama hep aklımdaydınız.
Sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim, inşallah korktuklarınıza uğramazsınız.
Allah bütün hastalara şifa versin.

Canım dün endoskopi yapıldı çok şükür onda bi gastrit çıkmış .kolonoskopi bağırsakları tam temizlenemediği için bugün tekrarlanıyor. Bir su varmış annem o suyu içemeyip kustuğu için tam temizleyememiş:KK43: bugün başka bir ilaç ile deneyecekler. Sonucu yazacağım . 🙏🏻 İnşallah hayırlı haberler alırız .
Çok sayıda polip temizlemişler . Patoloji sonucu 3 gün sonra çıkacakmış. Ama doktor kötü olduğunu düşünmüyorum demiş 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ay canım sonucu bende baya merak ediyordum bulamadımda yazıları tek tek okudum sonucla ilgili bisey var mı diye bu yazıyı görünce benim bile içim rahatladı gelişmelerden haberdar et canım çok cok gecmiş olsun

Cok sevindim canim. Insallah patoloji de iyi cikar. 🙏
Konuyu ilk açtığınızda okunmuştum sonra bir daha bulamadım, ama hep aklımdaydınız.
Sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim, inşallah korktuklarınıza uğramazsınız.
Allah bütün hastalara şifa versin.
Ay canım sonucu bende baya merak ediyordum bulamadımda yazıları tek tek okudum sonucla ilgili bisey var mı diye bu yazıyı görünce benim bile içim rahatladı gelişmelerden haberdar et canım çok cok gecmiş olsun

Birbirlerini görmemiş insanların böyle durumlarda kalplerinin bir olduğunu bilmek çok güzel ❤ Hepinize çok teşekkür ederim .
İyi ki varsınız🤗

Şimdi haber geldi .
Çok şükür temiz 🙏🏻 Allah hepinizden razı olsun . Dünyam başıma yıkılmıştı ,siz bana destek oldunuz . Allah kimseyi sevdikleri ile sınamasın 🙏🏻
Oh cok sükür icimdende öyle geciyordu okadarda bekledim güzel haberleri , amin insALLAH saglicakla kalin

Merhaba arkadaşlar ✋🏻
Dünden beri yerde miyim , gökte miyim neredeyim bilmiyorum . Annemin çeşitli çeşitli rahatsızlıkları var son 1 senedir sürekli hastanelerde , ileri derecede kansızlık sebebi ile araştırma hastanesinde gerekli testler yapıldı . Gaita testi sonucunda dışkısında ‘gizli kan’ bulundu . Doktorun ilk şüphelendiği durum %85 olasılık ile bağırsak kanseri ..

Anneannemi (pankreas )ve dayımı (akciğer )kanserden kaybetmiş biri olarak, annemde bu riskin zaten hep yüksek olduğunu biliyorduk . Aslında sürekli kontrol , testler yapılıyordu . Bu %85 olarak belirtilen ihtimal benim hayatımı dünden beri cehenneme çevirmiş durumda . Ne uyuyabildim, ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum nefes alamıyorum sanki . 7 aylık Bebeğim var , sanki o da anlamış gibi dünden beri ateşli , ağlıyor , yakamdan inmiyor.

Yarın endoskopi ve kolonoskopi yapılacak, boğazımda bir düğüm...
Canım anacım benim . Hasta olma ihtimali o, bana moral veren yine o. Nolur bu hastalık çıkmasın .

‘Bizim de bir tanıdık vardı , iyileşti , turlara katılıyor ‘diyin
‘Bilmem kimde de ‘gizli kan’ çıktı ama kanser değildi’ diyin .
Nolur bana iyi birşeyler anlatın.. :KK42:

Benim anneme çok ihtiyacım var :KK43: hayatım boyunca annem ile aram hep iyiydi ama anne olduktan sonra daha da anladım değerini kıymetini ..
Ağlaya ağlaya yazdığım için bunları abuk subuk ya da kopuk yazmış olabilirim bilmiyorum :KK43:

Allah tüm hastalara ve benim anneciğime şifalar versin . 🙏🏻
Dua ya da pozitif düşünce neye inanıyorsanız annem için de güzel dileklerinizi gönderir misiniz😢

Son durum 03.01.2020
Midesinde gastrit çıktı . Çok şükür bişey yok .
Bağırsaklarında 3 tane polip varmış alıp patolojiye yollamışlar . Ama kötüye benzemiyor demişler 🙏🏻 İnşallah sonucu da iyi çıkar . HepiniZe çok çok teşekkür ederim . Patoloji sonucunu da bildireceğim . ❤
Canım gecmiş olsun.

Şimdi haber geldi .
Çok şükür temiz 🙏🏻 Allah hepinizden razı olsun . Dünyam başıma yıkılmıştı ,siz bana destek oldunuz . Allah kimseyi sevdikleri ile sınamasın 🙏🏻
Çok geçmiş olsun canım çok sevindim temiz çıkmasına. Yani bu bazı doktorların ortada daha bişey yokken dan dan hastasınız diye söylemeleri ne kadar kötü. İnsanın ömründen ömür gider ya o birkaç günde :(

Kızlar acil annem hep baygınlık geçiriyor ve ağzı sola kayıyordu sık acillik oluyorduk felç gbi oluyor . sol tarafı tutmuyor konuşamıyor .2 gün önce yine aynı oldu acile gittik .busefer beyinden emar vs çektiler ve beyninin sol tarafında menejlomu diye bir hastalk kist gibi görüldü. böyle birşey başına gelen varmı tedavi mumkunmu bugün raporları aldım yoruma aticam anlayan varsa bakabilirmi acaba kist büyük mu🥺

Kızlar acil annem hep baygınlık geçiriyor ve ağzı sola kayıyordu sık acillik oluyorduk felç gbi oluyor . sol tarafı tutmuyor konuşamıyor .2 gün önce yine aynı oldu acile gittik .busefer beyinden emar vs çektiler ve beyninin sol tarafında menejlomu diye bir hastalk kist gibi görüldü. böyle birşey başına gelen varmı tedavi mumkunmu bugün raporları aldım yoruma aticam anlayan varsa bakabilirmi acaba kist büyük mu🥺

Eklentiler

• 20200821_211834.webp
    20200821_211834.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 204
Back
X