Annem öldüğünde her anlamda dibe vurmuştum, ama Allah ayağa kaldırdı bir şekilde, okulum bitti , eşimle nişanlandım, evlendim , atandım, şimdi geriye baktığımda Allah'ın beni aslında hiç birakmadığını görüyorumherşeyin bittiğini düşündüğünüz oldu mu? iş anlamında ilişki anlamında, hayatınızın her alanında umudunuzu yitirdiğiniz, başarısızlıklar sonucu kendinizi bitkin hissettiğiniz oldu mu? hayatımızda yaşadığımız olumsuz acılı tecrübeleri nasıl geride bırakıp yeniden başlayabiliriz? düşüncelerden nasıl kurtulunur? yeniden başlamak için geç mi…
Oldu, çocuğumun sağlığı ile ilgili.Ama çaresini aradım Allah büyük epeyi yol aldık.Ask , eş ,iş vs konuları beni pek yıkamaz yuzden.Yasiyorsam çaresi vardır.herşeyin bittiğini düşündüğünüz oldu mu? iş anlamında ilişki anlamında, hayatınızın her alanında umudunuzu yitirdiğiniz, başarısızlıklar sonucu kendinizi bitkin hissettiğiniz oldu mu? hayatımızda yaşadığımız olumsuz acılı tecrübeleri nasıl geride bırakıp yeniden başlayabiliriz? düşüncelerden nasıl kurtulunur? yeniden başlamak için geç mi…
Kizim cennete gittiginde ölmeyi dilemiştim.herşeyin bittiğini düşündüğünüz oldu mu? iş anlamında ilişki anlamında, hayatınızın her alanında umudunuzu yitirdiğiniz, başarısızlıklar sonucu kendinizi bitkin hissettiğiniz oldu mu? hayatımızda yaşadığımız olumsuz acılı tecrübeleri nasıl geride bırakıp yeniden başlayabiliriz? düşüncelerden nasıl kurtulunur? yeniden başlamak için geç mi…
Okurken içim lime lime oldu. Ne şanslı bir eşin var.Annem öldüğünde her anlamda dibe vurmuştum, ama Allah ayağa kaldırdı bir şekilde, okulum bitti , eşimle nişanlandım, evlendim , atandım, şimdi geriye baktığımda Allah'ın beni aslında hiç birakmadığını görüyorum
Oldu olmaz mı hiç? Eşim ile aramız sıkıntılıydı kendisi ağır depresyon geçiriyordu işsiz kaldığı için. Evin ve engelli kızımın tüm sorumluluğu üstümdeydi. Bir anda babamı kaybettim 1 ay içinde hastalandı vefat etti tanı bile konamadan. O sırada eşim mecburen çocuğa fazla ilgi gösterdi ben işe dört elle sarıldım. Sonra en büyük problem olan iletişimsizliğimizi eşimle konuşarak azalttık tamamen çözmese de. O depresyondan çıktı iş buldu ben yaralarımı sormaya çalıştım. Arkadaşlarım ve ailem kimlermiş anladım çünkü en zor günlerimde maddi manevi yanımda oldular ya da olduklarını hissettirdiler. 2 elin parmakları kadar candan insan varmış etrafımda onlar olmasa ya intihar eder ya da cinnet geçirir aklımı kaybederdimherşeyin bittiğini düşündüğünüz oldu mu? iş anlamında ilişki anlamında, hayatınızın her alanında umudunuzu yitirdiğiniz, başarısızlıklar sonucu kendinizi bitkin hissettiğiniz oldu mu? hayatımızda yaşadığımız olumsuz acılı tecrübeleri nasıl geride bırakıp yeniden başlayabiliriz? düşüncelerden nasıl kurtulunur? yeniden başlamak için geç mi…
Size de kısa zamanda ferahlık diliyorumherşeyin bittiğini düşündüğünüz oldu mu? iş anlamında ilişki anlamında, hayatınızın her alanında umudunuzu yitirdiğiniz, başarısızlıklar sonucu kendinizi bitkin hissettiğiniz oldu mu? hayatımızda yaşadığımız olumsuz acılı tecrübeleri nasıl geride bırakıp yeniden başlayabiliriz? düşüncelerden nasıl kurtulunur? yeniden başlamak için geç mi…
Evet oldu. Hatta dibi görmüşken hadi bir gayret kalk ayağa dedikten sonra tekrar bir darbeyle yıkılıp, sonra tekrar toparlanıp tekrar yıkılıp, sonra yine aynı döngüyü tekrar tekrar yaşayıp herşeyi mücadeleyi bırakıp, pes edip sadece nesef alarak ( ki onu da vücut otom. Yapıyordu) yaşadığım uzun, bir dönem oldu. Sonra birgün okuduğum bazı kitapların da etkisiyle, hayatımda hiçbir şey iyi olmasa da mutlu olmayı seçiyorum dedikten sonra hayatımda herşey değişmeye başladı. Daha Sonra da anladım ki o çile yıllarının bir amacı, bir hediyesi varmış. Demem o ki hiç bir kötü dönem sonsuza dek sürmüyor. O an hiç bitmeyecek gibi gelse de hayır bitiyor allahın izniyle.herşeyin bittiğini düşündüğünüz oldu mu? iş anlamında ilişki anlamında, hayatınızın her alanında umudunuzu yitirdiğiniz, başarısızlıklar sonucu kendinizi bitkin hissettiğiniz oldu mu? hayatımızda yaşadığımız olumsuz acılı tecrübeleri nasıl geride bırakıp yeniden başlayabiliriz? düşüncelerden nasıl kurtulunur? yeniden başlamak için geç mi…
sadece inanmak ve dua başka çaresi yok.şuan ben öyleyimherşeyin bittiğini düşündüğünüz oldu mu? iş anlamında ilişki anlamında, hayatınızın her alanında umudunuzu yitirdiğiniz, başarısızlıklar sonucu kendinizi bitkin hissettiğiniz oldu mu? hayatımızda yaşadığımız olumsuz acılı tecrübeleri nasıl geride bırakıp yeniden başlayabiliriz? düşüncelerden nasıl kurtulunur? yeniden başlamak için geç mi…
Gelmiş, geçmiş olsun ve huzurunuz daim olsun inşaallahOldu olmaz mı hiç? Eşim ile aramız sıkıntılıydı kendisi ağır depresyon geçiriyordu işsiz kaldığı için. Evin ve engelli kızımın tüm sorumluluğu üstümdeydi. Bir anda babamı kaybettim 1 ay içinde hastalandı vefat etti tanı bile konamadan. O sırada eşim mecburen çocuğa fazla ilgi gösterdi ben işe dört elle sarıldım. Sonra en büyük problem olan iletişimsizliğimizi eşimle konuşarak azalttık tamamen çözmese de. O depresyondan çıktı iş buldu ben yaralarımı sormaya çalıştım. Arkadaşlarım ve ailem kimlermiş anladım çünkü en zor günlerimde maddi manevi yanımda oldular ya da olduklarını hissettirdiler. 2 elin parmakları kadar candan insan varmış etrafımda onlar olmasa ya intihar eder ya da cinnet geçirir aklımı kaybederdim
Teşekkür ederim, çok acı şeyler yaşadım ama rabbim elimden tuttu , geçmişe hüzünlü gözlerle bakarım hep , hamdolsun eşim ve işim rabbimin lütfu oldu bana , bu mecrada kendim gibi hüzünlü kişileri görünce istemsiz gözlerim doluyor ve kendi zorluklarımı hatırlıyorum, bazen tam bu ekrandan kocaman sarılmak istiyorum o hüzünlü insanlaraOkurken içim lime lime oldu. Ne şanslı bir eşin var.
TeşekkürlerGelmiş, geçmiş olsun ve huzurunuz daim olsun inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?