bende hayatta birçok farklı noktada yıkıma uğradım ve öyle bir noktadayımki ölsem daha iyi diye düşünüyorum bu yüzden ya dibe batıcam ya da bişekilde her şey düzelicek ama bu düzeltmeyi ben kendim yapacaksam güç lazım ve gücüm tükenmiş gibi hissediyorumBen bu dönem dünya yıkılmış da altında kalmış gibi hissediyorum kendimi. İş arama sürecindeyim. İş yok para yok. Bir iş görüşmesine gitmem 20-30 tl para. evde kafayı yiyeceğim. Kursa gideyim diyorum dünya para olmuş. Spor merkezine gideyim diyorum büyük yerler çok pahalı. orta halli yerlere baktım (mahalle içlerinde vardır ya). Onu da beceremedim. Bi yer buldum girdim içeri. hem karanlık (herhalde faturalara zam gelince pek yakmıyorlar) hem de hocayı gözüm tutmadı. Teşekkür edip çıktım. Oralarda tecavüze uğrar insan hiç güven vermedi.
Bir şeyler için uğraşıyorum ama sanki boşa enerji harcıyormuşum gibi. Her şey için geç kalmış gibiyim. Şu an bekliyorum sadece. Sizi çok iyi anladığımı kastetmek istedim. Bazen hiç bir şey yapmadan beklemek daha hayırlı.
Hayır tabi ki geç değil. Ben şahsen o dönemde ölü taklidi yaptım.herşeyin bittiğini düşündüğünüz oldu mu? iş anlamında ilişki anlamında, hayatınızın her alanında umudunuzu yitirdiğiniz, başarısızlıklar sonucu kendinizi bitkin hissettiğiniz oldu mu? hayatımızda yaşadığımız olumsuz acılı tecrübeleri nasıl geride bırakıp yeniden başlayabiliriz? düşüncelerden nasıl kurtulunur? yeniden başlamak için geç mi…
Uzuun yıllar sabirla evlenmeyi beklediğim iliskim sebepsiz yere bitti ikimizde hic bisey yapamadik... Uzun zaman çalıştığım kpss sınavından az eksik puan aldim atanamadim... Hayatim kabusa dönmüş gibiydim 6 7 ay kadar her gün her gün ağladım... Artik hic bisey yoluna girmez ne gelecek ne evlilik kimseyi sevmem güvenmem hayatim alt üst hic biseyden umudum yok o çok sevdiğim okuduğum bölüm bile gözümde kalmamıştı... Ama sonra herşey oyle bir düzeldi ki elhamdülillah diyorum başıma gelen herşeye.herşeyin bittiğini düşündüğünüz oldu mu? iş anlamında ilişki anlamında, hayatınızın her alanında umudunuzu yitirdiğiniz, başarısızlıklar sonucu kendinizi bitkin hissettiğiniz oldu mu? hayatımızda yaşadığımız olumsuz acılı tecrübeleri nasıl geride bırakıp yeniden başlayabiliriz? düşüncelerden nasıl kurtulunur? yeniden başlamak için geç mi…
Gerçek kesit gibi olmuş başınıza gelenlerBenim oldu.
Tam pandemi başında okullar kapanınca çocuğu bırakacak yer yoktu, çok sevdiğim işimden ayrıldım.
O zamanlar kızımın çok sevdiği öğretmeni de işten ayrılmıştı. Hatta acaba destek alabilir miyiz bizim evden ya da onun evine bırakarak falan diye düşündük, ama ne olduysa aramadık. Şartlar gümbür gümbür beni evde oturup çocuk bakmaya zorladı.
Kapanmalar vs olurken başka sektöre yöneldim. Daha çok kazandım, daha çok çalıştım, daha çok mutlu oldum. Kendi işimi yapıyorum.
Geçen gün internette tesadüfen gördüm, o destek alabilir miyiz acaba dediğimiz öğretmen cinayet işlemiş. Hala içten içe bahane arıyorum mesela. Çünkü haftada beş gün el kadar çocuk emanet ettiğiniz insana konduramıyorsunuz.
İyi ki o işten ayrılmışım.
Zaten çalıştığım firma da 3 ay geçmeden personele beş kuruş ödeyemeden battı.
Şimdi her olumsuzlukta durup benim için daha iyisi ne çıkacak diye bekliyorum.
Atlatabildiniz mi? Ben sonsuza kadar takılı kalacakmışım gibi geliyor bazen ve korkuyorum.benimde 3 senelik ilişkim çok kötü bitti evlenecektik hep öyle diyordu ama hayatımı kararttı
hayır. bende takılı kalacağımı düşünüyorum. gelecekte başka ilişki yaşamaktanda korkuyorum. bana çok kötü şeyler yaşattı aramızda geçen onca leye rağmen aldatmış, şimdi ise başkasıyla nişan hazırlığı yapıyor. nasıl bir insanı sevmişim keşke tanışmasaydım diyorumAtlatabildiniz mi? Ben sonsuza kadar takılı kalacakmışım gibi geliyor bazen ve korkuyorum.
Allah karşımıza iyi insanlar çıkartırsın bu günleri unutalım inşallah.hayır. bende takılı kalacağımı düşünüyorum. gelecekte başka ilişki yaşamaktanda korkuyorum. bana çok kötü şeyler yaşattı aramızda geçen onca leye rağmen aldatmış, şimdi ise başkasıyla nişan hazırlığı yapıyor. nasıl bir insanı sevmişim keşke tanışmasaydım diyorum
inşallah…Allah karşımıza iyi insanlar çıkartırsın bu günleri unutalım inşallah.
Dibi gördüm kafayı yedigim bi dönem oldu sonra ben bunu da aşarım be dedim hayatımı güzelleştirmem lazım batacagım kadar battım artık daha fazla batamam çıkma zamanı diye düşündüm yaptım daherşeyin bittiğini düşündüğünüz oldu mu? iş anlamında ilişki anlamında, hayatınızın her alanında umudunuzu yitirdiğiniz, başarısızlıklar sonucu kendinizi bitkin hissettiğiniz oldu mu? hayatımızda yaşadığımız olumsuz acılı tecrübeleri nasıl geride bırakıp yeniden başlayabiliriz? düşüncelerden nasıl kurtulunur? yeniden başlamak için geç mi…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?