Ayynenn. Bende de oluyor o sarılma hissiTeşekkür ederim, çok acı şeyler yaşadım ama rabbim elimden tuttu , geçmişe hüzünlü gözlerle bakarım hep , hamdolsun eşim ve işim rabbimin lütfu oldu bana , bu mecrada kendim gibi hüzünlü kişileri görünce istemsiz gözlerim doluyor ve kendi zorluklarımı hatırlıyorum, bazen tam bu ekrandan kocaman sarılmak istiyorum o hüzünlü insanlara
Kk da bazı hayatları okuyup ağladığım olmuştur, hatta bir kere sırf bu yüzden hesabımı kapatmayı düşündümAyynenn. Bende de oluyor o sarılma hissi
Kk da bazı hayatları okuyup ağladığım olmuştur, hatta bir kere sırf bu yüzden hesabımı kapatmayı düşündümama yapamadım çünkü bağımlılık yapıyor..
Aynen ben de umursamaz biri oldum, bazen öyle şeyler yaşıyorum ki ama kalkıp yine işe gidiyorum,çayımı kahvemi içiyorum, belki de alıştım artık Allah beni daha da şaşırtacak acılar yasatmasin ama yaşadıklarım da çok ağırdı, tam diyorum şükür toparladım başka birşey çıkıyor, insan çare de bulamayınca boş veriyor, nasıl olsa şu akacak yolunu bulacak diyorumSanki ne kadar umursamazsan o kadar normale dönüyor her şey. Ne olacak şimdi, ne yapacağım diye didik didik düşünürsen kendine çekiyorsun negatifi gibi geliyor. Çekmesen bile yıpranıyorsun, gücünü tüketiyorsun.
Bu günler geçecek düzelecek de demiyorum, aman nasıl kalkacağım ayağa diye kendimi de yemiyorum. Akışa bırakıyorum. Olacak olanın önüne geçilmiyor, hiç değilse kendimi yıpratmıyorum. Biraz gamsızlık insana çok iyi geliyor.
Çalışarak ve çok dua ederek devam ettim.herşeyin bittiğini düşündüğünüz oldu mu? iş anlamında ilişki anlamında, hayatınızın her alanında umudunuzu yitirdiğiniz, başarısızlıklar sonucu kendinizi bitkin hissettiğiniz oldu mu? hayatımızda yaşadığımız olumsuz acılı tecrübeleri nasıl geride bırakıp yeniden başlayabiliriz? düşüncelerden nasıl kurtulunur? yeniden başlamak için geç mi…
Ben de rastgele kadınlar kulübünde dolaşırken bir baktım ne kadar sorunlu hayatlar var, bazı paylaşımları gözümden yaşlar akıtarak okudum. Kendi toplumsal yapımızın gerçeğini farkettim. Bu forum kadınlara iyi geliyor. Kadınların konuşmaya, dertleşmeye, birlikte eğlenmeye ihtiyaçları var. Birkaç haftalık üyeyim, faydalandığım ve yeni öğrendiğim çok şey oldu. Hatta bazı arkadaşlarla tanışayım bile istiyorum. Ayrıca çok eğlenceli konular da var, bağımlılık geliştiriyor.Kk da bazı hayatları okuyup ağladığım olmuştur, hatta bir kere sırf bu yüzden hesabımı kapatmayı düşündümama yapamadım çünkü bağımlılık yapıyor..
Her şey bitti diye düşündüğüm bir şey olmadı hayatımda ama biliyorum ki hala nefes alıyorsan ümit vardır. Bazen sıfırlamak, yeni bir başlangıca dönüşüyor. Hayat düz çizgi halinde devam etmiyor. Maneviyatınızı iyi tutun, "bu da geçer ya hu" deyin.herşeyin bittiğini düşündüğünüz oldu mu? iş anlamında ilişki anlamında, hayatınızın her alanında umudunuzu yitirdiğiniz, başarısızlıklar sonucu kendinizi bitkin hissettiğiniz oldu mu? hayatımızda yaşadığımız olumsuz acılı tecrübeleri nasıl geride bırakıp yeniden başlayabiliriz? düşüncelerden nasıl kurtulunur? yeniden başlamak için geç mi…
okuduğunuz kitapları benimle paylaşabilir misiniz? bende aynı şekilde yıkılıp kalktım, tekrar yıkıldım ve bu hayatımın farklı noktalarında oldu, tam toparlanıp ayağa kalktığımda başka bir alanda yıkıldım, artık umudum gücüm kalmadı gibi hissediyorum. hatta neden yaşıyorum yaşamak istemiyorum gibi düşünceler geliyor bazenEvet oldu. Hatta dibi görmüşken hadi bir gayret kalk ayağa dedikten sonra tekrar bir darbeyle yıkılıp, sonra tekrar toparlanıp tekrar yıkılıp, sonra yine aynı döngüyü tekrar tekrar yaşayıp herşeyi mücadeleyi bırakıp, pes edip sadece nesef alarak ( ki onu da vücut otom. Yapıyordu) yaşadığım uzun, bir dönem oldu. Sonra birgün okuduğum bazı kitapların da etkisiyle, hayatımda hiçbir şey iyi olmasa da mutlu olmayı seçiyorum dedikten sonra hayatımda herşey değişmeye başladı. Daha Sonra da anladım ki o çile yıllarının bir amacı, bir hediyesi varmış. Demem o ki hiç bir kötü dönem sonsuza dek sürmüyor. O an hiç bitmeyecek gibi gelse de hayır bitiyor allahın izniyle.Sizin de bu dönemin size getireceği hediyeye biran önce kavuşmanızı dilerim
okuduğunuz kitapları benimle paylaşabilir misiniz? bende aynı şekilde yıkılıp kalktım, tekrar yıkıldım ve bu hayatımın farklı noktalarında oldu, tam toparlanıp ayağa kalktığımda başka bir alanda yıkıldım, artık umudum gücüm kalmadı gibi hissediyorum. hatta neden yaşıyorum yaşamak istemiyorum gibi düşünceler geliyor bazen
Ruhumu hiç tatmin etmeyen bir çok kişisel gelişim kitabı okuduktan sonra aykut oğut'un "evrenden torpilim var" ve "ayna" kitabını okudum. Baya yattı kafama olumlamalar falan. Denedim oluyodu falan derken kafam başka yönde karıştı. Eee dedim inançlarım, allah ve ondan dilemek , istemek o halde bunlat hayatın nerseinde diye sorgulamaya başladım. Sonra kur'anın mealini okumaya başladım. Ve aslında allahında benzer şeyleri aöylediğini gördüm. Sonra benim hayatımda ki pozitif olumlamalar, ona teslim olmak olarak şekillendi. Herkes belki farklı bir keşif yapabilir tabi o ayrı.okuduğunuz kitapları benimle paylaşabilir misiniz? bende aynı şekilde yıkılıp kalktım, tekrar yıkıldım ve bu hayatımın farklı noktalarında oldu, tam toparlanıp ayağa kalktığımda başka bir alanda yıkıldım, artık umudum gücüm kalmadı gibi hissediyorum. hatta neden yaşıyorum yaşamak istemiyorum gibi düşünceler geliyor bazen
herşeyin bittiğini düşündüğünüz oldu mu? iş anlamında ilişki anlamında, hayatınızın her alanında umudunuzu yitirdiğiniz, başarısızlıklar sonucu kendinizi bitkin hissettiğiniz oldu mu? hayatımızda yaşadığımız olumsuz acılı tecrübeleri nasıl geride bırakıp yeniden başlayabiliriz? düşüncelerden nasıl kurtulunur? yeniden başlamak için geç mi…
ben evlenmemiş olsamda benimde hayatımı karartan ilişkim oldu, aynı şekilde o kişiyi kanser hücresi diye tanımlıyordumHer şey çok yolundaydı. Okulumu bitirdim, kendi memleketime atandım. Aynı yıl ailem arabamı aldı. Ayıptır söylemesi yiyip içip geziyorum. Masrafım yok tüm maaş bana kalıyor. İçimin bir köşesinde ne kadar şanslıyım diyorken eski eşimle tanıştım. Benim için hayat ondan öncesi ve sonrası diye ayrılır. Onunla tanıştığım günden boşandığım güne kadar o kadar değiştim ki iki ayrı insan oldum. Bir yıl içinde evlendim. Bir evlilikte kötü ne yaşanabilirse yaşadım.Vücudum morluklar içinde kalana kadar dayak yedim, tüm maaşımı sonuna kadar elimden aldı, aileme bana edilmedik küfür hakaret bırakmadı, yüklü miktar kredi çekip kumar oynadı… daha bunlar kabataslak dediğimiz başıklar.Çok kez intiharın eşiğine geldim.Ölüm kurtuluş gibi geldi. Sanki 4. Evre kanserin son aşamasına yakalanmışım da sayılı günüm kalmış gibi çaresiz bunalımdaydım evli olduğum bir yıl boyunca. Sonra rabbim yardım etti bismillah diyip boşayıp attım onu. Allah çok yardım etti o süreçte bana. Bir süre kurtulmanın verdiği ferahlıktan rahatlamadan sonra yavaş yavaş boşanmış olmanın getirdiği sıkıntılar yaşıyorum şu sıra. Oda geçecek biliyorum. Sabırla güzel günlerin geleceği zamanı bekliyorum. Neler geçmiyor ki bunlar da geçmesin..
benimde 3 senelik ilişkim çok kötü bitti evlenecektik hep öyle diyordu ama hayatımı kararttıEvlenmeyi düşündüğümüz 5 senelik ilişkim bittiğinden beridir biraz umutsuzum. Sürekli modumu yükseltecek şeylerle uğraşmaya çalışıyorum. Düşünmemeyi başarmak en güzeli, konu ne olursa olsun biraz umursamamak lazım.
Kalkmak gerekır ayağa .Hep ılerı bakmak gerekır .Allah bizimle .Sen başla bı yerden .O kadar çok dıbe vurdumki .Sonra hayatı sorguluyor insanherşeyin bittiğini düşündüğünüz oldu mu? iş anlamında ilişki anlamında, hayatınızın her alanında umudunuzu yitirdiğiniz, başarısızlıklar sonucu kendinizi bitkin hissettiğiniz oldu mu? hayatımızda yaşadığımız olumsuz acılı tecrübeleri nasıl geride bırakıp yeniden başlayabiliriz? düşüncelerden nasıl kurtulunur? yeniden başlamak için geç mi…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?