• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyin hayırlısı ama kararsızım :(

Bu sizi hiç ilgilendirmez. Ben mutluyum eşim mutlu. Birbirimizi seviyoruz. Ailelerimize nazar değmesin. Kırk yıldır tanıyor gibiler birbirlerini. O yüzden herşeye burnunuzu sokmamayı öğrenin.

E doğur o zaman.
Aileleriniz size bakıyor ona da bakarlar ekmek elden su gölden gecinir gidersiniz.
Verilen cevapları cok umursayacakmıs gibi konu acmıssın bos yere.
Kafa yapın belli, hayat amacın belli.

Okul bitsin,askerlik bitsin.Biraz başbaşa kalın,yalnızlığın tadını çıkarın.Gezin tozun tatillere gidin,yeni yerler keşfedin.Eğer istiyorsanız çocuk eninde sonunda olur,ama bu günler bir daha gelmez.
12 yıllık evliyim, iki çocuğum var çok şükür.Ama eşimle başbaşa tatile gitmeyi çok özledim.Keşke çocuğu bir iki yıl daha erteleseydik diyoruz.Doyasiya tadını çıkarıp gezseydik...

Öte yandan,hamilelik ve lohusalık çok ayrı bir psikoloji,eşinin yanında olmasi,birebir destegi çok önemli...Bunu ne anne baba karşılayabiliyor ne dost akraba.

Benim tavsiyelerim bu yönde ...

Hanımlar eşim şuan üniversite okuyor ve inşallah bu sene mezun olacak. Daha sonra askerliği var Allahtan ki kısa dönem yapacak. Neyse artık anne olmak istiyorum bir evladım olsun istiyorum. Ama okul askerlik nasıl olacak bilmiyorum. Eşim bana bırakıyor ne zaman istersen o zaman yaparız diyor. Ama bilmiyorum. Okul bitene kadar bekleyelim askere gitmesine yakın bi tarihte mi başlayalım yoksa şimdi mi? Hala korunuyoruz ve ailelerimizden uzakta şehir dışındayız

Eger ki bunu 5 sene once bana sormuş olsaydin herseyi rayina oturt oyle hamile kalirsin derdim. Ama hamilelik plana bakmiyormuş :)

Hani bir soz var ya

Kul plan yaparken kader gulermiş diye o hesap... askere gitmesine daha 1 sene varsa korunmayi birakin derdim ben

Canım benim eşim de iş durumundan dolayı bir türlü askere gidemedi 2 buçuk yıllık evliydim ve ailemden uzakta yaşıyoruz eşim de seneye haziran gibi askere gidicek ben hep gidip dönünce yaparız diyordum ama ev aldık bir düzen kurduk sanki birşeyler eksik gibiydi normalde eşim de düşünmüyordu ama sonra karar verdik olsun diye 2 ay denedik olmadı insanı bir stres alıyor hemen sonra oldu şükür inşlah eşim de 4 yıllık mezunu kısa dönem yapar diye ümit ediyorum biraz zor olcak ama oğlumla beklemek daha kolay olur sanırım yalnız kalmaktan sa

durumuzlarımız aynı nerdeyse .
Eşim ünv. giderken evlendık .
6 yıldır evlıyız hala askere gitmedi .
Size tek tavsıyem .
Okul bıtsın , askeer gidip gelsın sonra ne istiyosanız yapın .
Herşey çocuk değil .
İlla çocuk çocuk dıye tutturmayın .

O kadar güzel oluyor kı 2 kişi .
Doyun bırbırınıze .

Sonra Allahın ıznıyle yapın kaç tane ıstıyorsanız.
+1

• Beğen
Reactions: H E
Bence eşiniz askerden gelince olmalı. O hamilelik günlerini birlikte yaşamak daha güzel olmaz mı

Canım benim eşim de iş durumundan dolayı bir türlü askere gidemedi 2 buçuk yıllık evliydim ve ailemden uzakta yaşıyoruz eşim de seneye haziran gibi askere gidicek ben hep gidip dönünce yaparız diyordum ama ev aldık bir düzen kurduk sanki birşeyler eksik gibiydi normalde eşim de düşünmüyordu ama sonra karar verdik olsun diye 2 ay denedik olmadı insanı bir stres alıyor hemen sonra oldu şükür inşlah eşim de 4 yıllık mezunu kısa dönem yapar diye ümit ediyorum biraz zor olcak ama oğlumla beklemek daha kolay olur sanırım yalnız kalmaktan sa
Bende eşim askerdeyken babayı beraber bekleriz falan diyorum. Çok fazla düşünmeye fırsatım olmaz diyorum. Zaten ben hemen şimdi olsun demiyorum ki 3 4 ay sonra korunmayı bırakırız. Eşim zaten kısa dönem yapacak 5 ayda da doğmuyor zaten çocuk. Aytıca bakalım ne zaman olacak ha deyince gebe kalınmıyor. Yani herşeyin hayırlısı.. Ama insanlar hemen nerden saldırsam diye düşünüyor. Teşekkür ederim yorumun için

Tabiki bu saydıkların hallolmadan korunmayı bırakma bence . Öyle asker yolu beklemek kolay değil yıpratıcı. Hemen hamile kalınmaz deme ne zaman olacağını bilemezsin belki ilk ay hamile kalırsın garantisi Yok. Birde hamilelik bence çok önemli ve birlikte yaşanması gereken bir dönem

Tabiki bu saydıkların hallolmadan korunmayı bırakma bence . Öyle asker yolu beklemek kolay değil yıpratıcı
Yok canım hala korunuyoruz. Uzun bi süre daha korunmaya devam edeceğiz. Okul Zaten bu sene biterse istanbula evimize iyice yerlene kadar eşimin işi çok şükür hazır zaten o zamana kadar birşey olmaz. Belki evlilik yıl dönümümüzde korunmayı bırakırız :KK58: Gerisi Rabbime kalmış

Bence buyuyunce yapin
Buyuk ihtimalle bu yorumuma da hakaret edeceksiniz , zaten onceki yorumunuzu kibledim banlanicaksiniz
Ancak bi 10 sene sonra , kk da annem yasinda kadinlar beni uyarmaya calisti onlara hakaret etmistim diye hatirlarsiniz belki
Kendinizi olgun zannediyorsunuz ancak degilsiniz , bu yasta cocuk yapmak oncelikle yapacaginiz cocuva haksizlik
Her cocuk olgun bilincli ve iyi bir anneyi hak eder
Hakaret edebilirsiniz , bu sizin karakterinizi gosteriyor zaten burada ancak biraz akilli olun ve dogacak cocuguniza bu haksizligi yapmayin
Once buyuyun , evliliginizin tadini cikarin sonra dogurun

Back
X