- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maddi olarak şuan geçinebiliyoruz çok şükür. Ne çok rahatız ne çok kıt kanaat.Sorumluluk derken arkadaşlar ev geçinme gibi şeylerden yola çıkmışlar yoksa bizde biliyoruz akış yaşta değil baştadır lafını acele etmeyin derim ben
İkinizde çalışmıyor musunuzMaddi olarak şuan geçinebiliyoruz çok şükür. Ne çok rahatız ne çok kıt kanaat.
Çalışıp çalışmadığımız önemli değil geçinebiliyoruzİkinizde çalışmıyor musunuz
Ahahahah ne alaka her çocuk düşünen kadın çalışacak diye birşey mi var. Evet duvar kemiricez biz çok severiz. Konu dışına çıkılmazsa iyi olurçocuk bereketiyle geliyorsa ölenler neden ölüyor? sen çalışmıyosun eşin de askere giderse çocuğunla duvar mı kemireceksin?
Ahahahah ne alaka her çocuk düşünen kadın çalışacak diye birşey mi var. Ayrıca eşim okuyor. Hangi ara çalışacak
Merak ettim o nasıl oluyor? Size abla tavsiyesi veriyorum. Ne zamanki birilerinden harçlık almayıp kendi ekmeğinizi kendiniz kazanırsınız işte o zaman çocuk yapın. Çünkü çocuk büyük bir sorumluluk ve evladınızın anne babası ya da ikisinden biri çalışıp evi geçindirebilmeli ve çocuğuna bu yönde örnek olmalı.Çalışıp çalışmadığımız önemli değil geçinebiliyoruz
Sorumluluk alacak yaşta olmadığımızı nerden biliyorsunuz. Ne 20 yaşlar var 15 yaşında gibi davranıyor. Ne 20 yaşlar 25 yaşındaymış gibi olgun. Ayrıca eşimi çok iyi tanıyorum. Ne olacak çocuk olunca olmadı yanlış tanımışım deyip ayrılacakmıyım. Bu cümlenizin kabul edilemez.
Eşim askerdeyken hamile olmuş olsam niye tek kalayım. Aile kavramı, kardeş kavramı diye birşey var. Hem eşimin ailesi hem benim ailem aile değil mi? Neden yalnız kalayım
bu kadar asabi cevaplar vermenize ne gerek varÇalışıp çalışmadığımız önemli değil geçinebiliyoruz
Tamam evladım sen çocuk yap ama lütfen kendin gibi büyütme olur mu? Ve önce düzgün cevap vermeyi öğren çünkü çocuk hep soru sorar. İstemediğin soruları da sorar, ona da böyle cevaplar verirsen vay halinize.Konun dışına çıkılmadan sadece yardım etmek istiyorsanız yazın. Saçma sapan şeyler yazıp başka konulara değinmeyin lütfen
hala çocuksunuz halaaaKonun dışına çıkılmadan sadece yardım etmek istiyorsanız yazın. Saçma sapan şeyler yazıp başka konulara değinmeyin lütfen
Bence gayet önemli. Başkasının parasına güvenerek çocuk doğurmak, el .... gerdeğe girmek gibi bir sözümüzü hatırlattı bana.... Önce çalışmanın, alın teriyle para kazanmanın sorumluluğu şart, sonra çocuk düşünün, milletteki rahatlığı anlayamıyorum...Çalışıp çalışmadığımız önemli değil geçinebiliyoruz
Konun dışına çıkılmadan sadece yardım etmek istiyorsanız yazın. Saçma sapan şeyler yazıp başka konulara değinmeyin lütfen
Konun dışına çıkılmadan sadece yardım etmek istiyorsanız yazın. Saçma sapan şeyler yazıp başka konulara değinmeyin lütfen
İyi de herkes güzelce fikrini belirtiyor soru soruyor, cevap vermeyen hakaret eden sensin. Neyden şikayetlendiğini anlamadım?Bende burayı kadınların dertleştiği birbirbirlerine samimi ve içtenlikle konuştukları ortak nokta zannederdim. Yazık hiç öyle değilmiş