Herşeyiyle zarar olan adam

hayalseverrr

yeni mezun fizyoterapist :)
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2013
8.612
2.463
178
Kızlar bir akıl verin yaa ne olur Bizim karşı binamızda bir aile var oğlu evli barklı ve uyuşturucu satıyor. Gözümüzün önünde sepetle salıyor torbaları dün akşamda aşağıda baya kocaman bir torbayı bir adama vermiş Buda yetmezmiş gibi bizim bir aile dostumuz o binada kadın yazık etme eyleme oğlum demiş diye merdivenlerden atmış kadını kadının her yeri mosmor polis geliyor alıyor yarım saat sonra adam yine tepemizde Annesiyle bütün mahalle konuştu ama kadın oğlunun böyle pislik bir adam olduğunu kabul etmiyor. İşin en kötü tarafı şu anda bu adam küçük çoçuklara musallat oldu herkes huzursuz nasıl kurtulacağız ki bu adamdan

merhaba nedenbirakiyo polisler uyusturucu satan birini kanit bulamadiklari icinmi eger oyleyse takip edin ve oylebi durum oldugu anda acil kameraya cekin ve hemenpolisi arayin

merhaba nedenbirakiyo polisler uyusturucu satan birini kanit bulamadiklari icinmi eger oyleyse takip edin ve oylebi durum oldugu anda acil kameraya cekin ve hemenpolisi arayin

Kameraya çekmek sanırım ben dahil kimsenin aklına gelmedi ama ben bi ihbarımda uyuşturucarın hangi odada oldugunu bile söyledim çünkü yazın bütün camlar perdeler açık ya balkondayız filan defalarca gördüm ama polis niye salıyor bu adamı hala anlamadım:26: bi kaç defada köşede alışveriş yaparlarken gördüm ama nasıl oluyorsa polis gelmeden 3 4 dk önce bunlar dağılıyor

Polise şikayet ettiniz mi ?

Evet hemde defalarca şu sokağı dolaşsak zaten şikayet etmeyen aile yoktur zaten karakoldan geldikten sonra balkona çıkıp deli gibi küfür ediyor

alışveriş esnasında kameraya çekin delilleri emniyet müdürlüğüne verin.bütün mahalle sakinide bir olsun hep beraber sikayetci olun belki daha etkili olur.

Canım, acaba bir haber kanalına şikayet etsen bir faydası olur mu? İnsanlar türlü, orada 1-2 polis ile bir anlaşmaları bile olabilir, ama sanki medyada duyulursa kimse bu olayı görmezden gelemez artık.

Canım, acaba bir haber kanalına şikayet etsen bir faydası olur mu? İnsanlar türlü, orada 1-2 polis ile bir anlaşmaları bile olabilir, ama sanki medyada duyulursa kimse bu olayı görmezden gelemez artık.

Gayet mantıklı ama işe yarar mı ki canım

o kadın oğlunun ne halt yediğini tabi ki biliyor.
biliyor ama, işine gelşmiyor.
Nefret ediyorum böyle salağa yatan insanlardan.
Ve ayrıca toplum zararlısı insanlardan da bir o kadar nefret ediyorum.
Bizde de vardı öyle bi komşu; aşırı dozdan oğlu geberince anladı gerizekalı..

o kadın oğlunun ne halt yediğini tabi ki biliyor.
biliyor ama, işine gelşmiyor.
Nefret ediyorum böyle salağa yatan insanlardan.
Ve ayrıca toplum zararlısı insanlardan da bir o kadar nefret ediyorum.
Bizde de vardı öyle bi komşu; aşırı dozdan oğlu geberince anladı gerizekalı..

Biliyor tabi ki ama öyle vicdansız ki kabul etmiyor koca adam küçücük çocukların hayatlarıyla oynuyor:2:

Nasıl bir şey yapmazlar anlamadım.Bizim mahallede de vardı uzun süreli takip sonrası baskınla hepsini gözaltına aldılar.
“156 Alo Narkotik” bence buraya ihbar etmelisiniz.

Nasıl bir şey yapmazlar anlamadım.Bizim mahallede de vardı uzun süreli takip sonrası baskınla hepsini gözaltına aldılar.
“156 Alo Narkotik” bence buraya ihbar etmelisiniz.

takipteyim canım zaten her haltını görüyorum utanmaz adamın gördüğüm anda kameraya çekip vercem polisin eline

arabayla hız sınırını sözde ihlal ettik diye hemen ceza kesen polis,
çoluk çocukla o derece haşır neşir olan bu torbacıya seyirci mi kalıyor?ilginç.

arabayla hız sınırını sözde ihlal ettik diye hemen ceza kesen polis,
çoluk çocukla o derece haşır neşir olan bu torbacıya seyirci mi kalıyor?ilginç.

Pislik insanlar yaa. En kötüsü çocuklara musallat olmaları.

Ama evet ben inanıyorum o aynı polis böyle hassas konuda bişey yapmamasına inanırım ne yazıkki...

kadın tabiki kabul etmez para geliyo...... of deli oluyorum şöyle insanalara.....
ZATEN KANUNLAR GÜZEL İŞLESE ADALET DENEN ŞEY OLABİLSE Bİ .... daha önce ceza almışmı? sabıkalımı yani

Bütün mahalle bildiğine ve polis bir şey yapmadığına göre, bu işi yine mahalleli çözer. Bir kaç kişi toplanıp biraz göz dağı verse sıkar öyle ayan beyan uyuşturucu satmak. Polisi de sıkıştırın, üst üste sürekli şikayet edin komşularınızla beraber, şikayet arttıkça kayıtsız kalamazlar

kadın tabiki kabul etmez para geliyo...... of deli oluyorum şöyle insanalara.....
ZATEN KANUNLAR GÜZEL İŞLESE ADALET DENEN ŞEY OLABİLSE Bİ .... daha önce ceza almışmı? sabıkalımı yani

Kadınıda görseniz öyle tatlı öyle masum görünüyo ki ama kabul etmiyo ya cinlerim tepeme çıkıyor

Bütün mahalle bildiğine ve polis bir şey yapmadığına göre, bu işi yine mahalleli çözer. Bir kaç kişi toplanıp biraz göz dağı verse sıkar öyle ayan beyan uyuşturucu satmak. Polisi de sıkıştırın, üst üste sürekli şikayet edin komşularınızla beraber, şikayet arttıkça kayıtsız kalamazlar

Valla bence o adam güzel bi meydan dayagını hakediyor imza toplamayı ve polise öyle başvurmayı düşünüyoruz ama işe yara mı bilmiyorum:44:

alışveriş esnasında kameraya çekin delilleri emniyet müdürlüğüne verin.bütün mahalle sakinide bir olsun hep beraber sikayetci olun belki daha etkili olur.

Katılıyorum .
Arkadaşım madem bu kadar duyarlısınız çekin kameraya verin polise .
O zamanda sessiz kalamazlar ya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…