- Konu Sahibi istanbul3434
yorumlar beğenilmedi galiba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok kızdım kaynanana çok
insan o 950 liradan nasıl 200 lira ayırıp köşeye atamaz
hatta hatta bu yaşta çalışıp sizin borçları ödemesi gerekirdi![]()
ben şurayı anlayamadım k.pederin düğün borçlarını mı ödüyor yoksa sizin borcunuz bitsin de kendisine yardım edin diye mi bekliyor..sizi bekliyoruz demiş ya orayı anlayamadım?
canım eşinin aileisnin maddi durmu çok da iyi değil belli ki,oy üzden kimseden birşey beklemeyip kendi yağınızla kavrulmaya bakın.borcu olan insanların kenara 3-5 bişey atması da zordur ayrıca.zaten yapsalar bile laf vuracaklar ilerde,şimdiden sinyallerini vermiş k.validen.az olsun ama kafanız rahat olsun.
ayrıca konun ana teması k.validen değil bence,eşin..eşinin tutumu.
Eşinin ailesinin geliri iyi değil ki size yardım edebilsinler. Böyle bir söz verseler bile ciddiye almamanız gerekirdi, cidden neyle ödeyecekler? Benim kayınvalidemde bir çok vaatlerde bulunmuştu ama geleni gideni görüyorken ona güvenipte işimi ayarlamadım, e haklı da çıktım malesef.
kimseden birsey beklemeyin
kimseden birsey beklemeyin
kimseden birsey beklemeyin !!!
ayip yahu adamlarin eve giren cikan parayi hesaplamissiniz
zaten ortadaki hesaba göre sizin onlara yardim etmeniz lazim
Anladığım şu;
50 milyar ev borcunuz var,siz çalışıyorsunuz ama eskiden gelen borçlarınızı ödüyorsunuz,eşiniz düğün borcunu ödüyor,kayınpederde 950 lira maaşla sizin perde vs. nizi aylık 300 lira olarak ödüyor.
1-Kayınpederiniz zaten maaşının 3te birini sizin borçlarınıza ödüyor,kalan parayla nasıl geçinip birde 200 lira kenara koyacaklar:26:
2-Kayınpederiniz sizden 2 sene önce para biriktirmeye başlasa aylık 2400 lira eder,yani 50.000 borcun faizi bile olamaz bu para.
3-Belki kayınpederiniz,sizinde çalışmanıza güvenerek ev sahibi olun diye oğluna destek vermiştir,azda olsa yardımı olacaktır ama.Sizin borcunuzu hesaba katmamıştır.
4-Sizin ev borcunuza sizin bir katkınız yokken kayınpeder neden biriktirmiyor demeniz bence normal bir soru olmamış.
borcu erkek tarafından birinden aldığınıza göre aradaki samimiyeti eşin daha iyi bilir sen takma, ayrıca kayınpederinin kenara para atacak durumu olduğunu sanmıyorum, çok zorda kalırsanız senin ailen yardım etsin madem, onlarda senin önceden kalan borçlarını sırtlansınlar sende maaşınla eve katkı sağla biraz, feraha çıkın
ALLAH tan baska kimseden bişey beklemeyin... şuan kira vermiyosunuz.. kira ödüyo gibi düşünüp borcunuzu ödeyebilirsiniz, gerekirse her türlü masraftan kısılmalıdır, giyim gezme gibi hatta faturalardan bile kısmaya başla derim.. kayınvalidem herseyden kısıyo dedin benimkide aynı, ama helal olsun hersene kurbanını keser ihtiyacını karşılar kimseye muhtaç olmamak için bunu yapıyo en güzelini yapıyo... takdir ediyorum valla bende onun kadar olmasada elimden geleni yapıyorum... bence ondan bundan umut bekleyecegine kalk bi yerden başla canım..
tamam tutucu da tutmak zorunda değil... kadının parası yok ki gezsin parası yok ki istedigini yesin. sonucta gecmişte iki ogluna ev almıs su an alamıyor olabilir. hanımefendi butun soyledikleriniz zaten kayınvalidenizin parası olmadı için kendinden yeterince fedakarlık ettigini gosterir... bir yerden baslaması gereken esiniz ve sizsiniz, bu insanlar bu durumda birşey zaten matematiksel olarak yapamazlar. zaten ayda 300 lira vererek destek veriyorlar ki size.
sizin aileniz size yardım edemez mi?
çok kızdım kaynanana çok
insan o 950 liradan nasıl 200 lira ayırıp köşeye atamaz
hatta hatta bu yaşta çalışıp sizin borçları ödemesi gerekirdi![]()
yorumlar beğenilmedi galiba?
kardeşim bence sen haklısın baştan söz vermişler demek ki bişeylere güveniyorlar, ama siz başlamadan onlar para falan atmaz kenara, kendini yıpratma, eşin de benimkine benziyor kendi ailesi söz konusu oluca hemen parlıyor, öyle demek istemedi böyle demek istemezler deyip konuyu çevirirler işte, bizim de sinir olduğumuz kalır. ama kayınvalidenle zıtlaşmamaya çalış...[/QUOTE
tesekkur ederım anlayısınız ıcın.cok saolun.haklısınız.
yahu kaynanangil öderiz deyip vazgeçmemişler ya.
siz de borcunuzu bitirin birlikte başlayalım demişler, yardım edecekler yani ne güzel işte.