• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hesaba hiç el atmamalı mı bir kadın?

samanyolu11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
826
1.358
23
34
Konumuz bu ben ilk buluşma dışında hesabı karşıya ödetmemeye çalışıyorum bir o bir ben usulü. Ama ailem böyle yapma diyorlar. Sen ödettirmezsen onlar başka birine ödetir diyorlar. Bir de bazen borç alıp geri ödeme durumları oluyor. Sizce bunlar olmamalı mı ?

Yoo gayette normal.
ben gittiğimiz yerlerde hesabı öderim.
Bazen ben bazen eşim çok dikkat etmeyiz.
Hangimize denk gelirse,hangimize daha çok para varsa,bazen hadi gel sana kahvaltı,yemek ismarlayayim deriz.
Ayrıca bende hiç para kalmasa borç da isterim borç da veririm.
Geri ödemesine param olunca al hayatim senden aldığım borç derim ama genelde eşim almaz parayı 😊
Ama ben alırım 😂

Yoo gayette normal.
Hangimize denk gelirse,hangimize daha çok para varsa,bazen hadi gel sana kahvaltı,yemek ismarlayayim deriz.
Geri ödemesine param olunca al hayatim senden aldığım borç derim ama genelde eşim almaz parayı 😊
Ama ben alırım 😂
Sevgililikte bu borç durumu nasıl olur

Hiç sevmem ben böyle hep erkek ödesin olaylarını. Değil yemek bir çöpe bile para istemem. Bir o bir ben misali yaparım tıpkı sizin gibi. Alman usulü de iş görür 😂 Aileniz değişik düşünüyor.

Konumuz bu ben ilk buluşma dışında hesabı karşıya ödetmemeye çalışıyorum bir o bir ben usulü. Ama ailem böyle yapma diyorlar. Sen ödettirmezsen onlar başka birine ödetir diyorlar. Bir de bazen borç alıp geri ödeme durumları oluyor. Sizce bunlar olmamalı mı ?
Adamlar bizim finansal kölemiz değil

Sevgililikte bu borç durumu nasıl olur
Sevgiliykende ben suanki eşime borç vermiştim.
Kendisi esnaf acil ödemesi çıktı verdim ama geri verdi parayı.
Mesela ayın 10 nuna kadar para lazım der verirsin o gün verir.yani benim eşim verdi
Ama vermesse iste ki o zaman para,borç işine girme.
Gününde borcunu ödemeyen güvenme.

Sevgililikte de öyle büyük borçlar dışında unuturum ben ya para verdim vermedim mi. Çok gereği yok bence. Karşımdaki insanın da böyle düşünmesini isterim. Ha onun parası ha benim.

Ben de öderim. Aciz miyim, param mı yok, niye erkek her şeyimin parasını veriyor, kendimi kötü hissederim.

Yoo gayette normal.
Ama ben alırım 😂
🤣 İyi yapıyorsunuz alın tabi De
karı koca arasında borç alıp verme tuaf geldi bana. Hesap ödeme nadirde olsa ben de öderim.

🤣 İyi yapıyorsunuz alın tabi De
karı koca arasında borç alıp verme tuaf geldi bana. Hesap ödeme nadirde olsa ben de öderim.
Evin ihtiyaçları için borç olmaz zaten.
Kendi hesaplarimizda ayrı.
Kendi param biter baya harcarim ama o ay bişey isterim param yetmez vallahi borç isterim ben eşimden.
Ama geri almaz çoğunda parayı 😂
Eşim çok borç istemiyor ama isterse gününü söyler o gün parayı verir bende alırım 😁

Hesabı ben de ödüyorum ve zaten olması gereken bu bence. Ama borç konusunu bilemedim. Ya geri ödenmezse, ben istemeye utanırım gibi o yüzden hiç bulaşmamak en mantıklısı.

Yoo ödersin ne alaka.

valla kim öderse ödesin, kasada sen ben kavgası olmasın da 😂

Edit: borç alıp ödemiyor mu? Hoş değil.

Hesabı erkek ödüyosa bırak ödesin. Parası pulu işi varsa ödesin. Haa parası kısıtlıysa tabi sen de öde. Ama hem parası olcak, hem bana yedirmeyecek,cimrilik yapacak ....hadi canım bayyy diyeceksin, öylesinden hayır gelmez.

Borç alacak başka biri yok muymuş senden başka. Yakında seni bi güzel silkeleyip terkeder, konu açarsın, kızlar paramı aldı geri istemeye utanıyorum diye. Az akıl yaaa nolur.

Ne saçma ailenin dediği ya..benim ailem elin adamının bana sponsor olmuş gibi her şeyimi ödediğini öğrense üzülürdü herhalde...
Borc meselesine gelicne, eskiden verirdim akillandim. Daha benden zırnık borç işlemez erkek milletine😂😂

Back
X