- 17 Aralık 2020
- 826
- 1.358
- 23
- 34
- Konu Sahibi samanyolu11
-
Sevgililikte bu borç durumu nasıl olurYoo gayette normal.
ben gittiğimiz yerlerde hesabı öderim.
Bazen ben bazen eşim çok dikkat etmeyiz.
Hangimize denk gelirse,hangimize daha çok para varsa,bazen hadi gel sana kahvaltı,yemek ismarlayayim deriz.
Ayrıca bende hiç para kalmasa borç da isterim borç da veririm.
Geri ödemesine param olunca al hayatim senden aldığım borç derim ama genelde eşim almaz parayı
Ama ben alırım
Adamlar bizim finansal kölemiz değilKonumuz bu ben ilk buluşma dışında hesabı karşıya ödetmemeye çalışıyorum bir o bir ben usulü. Ama ailem böyle yapma diyorlar. Sen ödettirmezsen onlar başka birine ödetir diyorlar. Bir de bazen borç alıp geri ödeme durumları oluyor. Sizce bunlar olmamalı mı ?
Sevgiliykende ben suanki eşime borç vermiştim.Sevgililikte bu borç durumu nasıl olur
Yoo gayette normal.
ben gittiğimiz yerlerde hesabı öderim.
Bazen ben bazen eşim çok dikkat etmeyiz.
Hangimize denk gelirse,hangimize daha çok para varsa,bazen hadi gel sana kahvaltı,yemek ismarlayayim deriz.
Ayrıca bende hiç para kalmasa borç da isterim borç da veririm.
Geri ödemesine param olunca al hayatim senden aldığım borç derim ama genelde eşim almaz parayı
Ama ben alırım
Evin ihtiyaçları için borç olmaz zaten.İyi yapıyorsunuz alın tabi De
karı koca arasında borç alıp verme tuaf geldi bana. Hesap ödeme nadirde olsa ben de öderim.
Hesabı erkek ödüyosa bırak ödesin. Parası pulu işi varsa ödesin. Haa parası kısıtlıysa tabi sen de öde. Ama hem parası olcak, hem bana yedirmeyecek,cimrilik yapacak ....hadi canım bayyy diyeceksin, öylesinden hayır gelmez.Konumuz bu ben ilk buluşma dışında hesabı karşıya ödetmemeye çalışıyorum bir o bir ben usulü. Ama ailem böyle yapma diyorlar. Sen ödettirmezsen onlar başka birine ödetir diyorlar. Bir de bazen borç alıp geri ödeme durumları oluyor. Sizce bunlar olmamalı mı ?
Borç alacak başka biri yok muymuş senden başka. Yakında seni bi güzel silkeleyip terkeder, konu açarsın, kızlar paramı aldı geri istemeye utanıyorum diye. Az akıl yaaa nolur.Konumuz bu ben ilk buluşma dışında hesabı karşıya ödetmemeye çalışıyorum bir o bir ben usulü. Ama ailem böyle yapma diyorlar. Sen ödettirmezsen onlar başka birine ödetir diyorlar. Bir de bazen borç alıp geri ödeme durumları oluyor. Sizce bunlar olmamalı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?