- 13 Eylül 2016
- 834
- 405
- 23
- 37
- Konu Sahibi brnestetik
-
hadi ya anlatirmisin biraz...peki durumu iyiymiydi ..annene odetmesi da daha bi ayip ya cikarci seylerSen onu bırak benim ex bir arada olunduğu zaman her şeyi anneme ödetiyordu, resmen her anlamda kullanıyordu. Bak yine başıma ağrı girdi
ma esimin maddi durumu pek iyi degil.tabi asgari ucretle kirada duruyoruz.b
biraz agir konusmussun ama belli ki durumu yok. o biriktirdiginiz parayi sadece kendine harcasa haklisin geleceginiz icin tutacak belli ki. ya da maasi ile bambaska is yapsa haklisin. ama bu devirde asgari ucret cok zor bence esini al karsina konus maddiyattan dolayi aile huzurunuza golge dusurmwyin. maddiyat gecer hissettikleriniz kalir...ayni durumdayiz yani.....ben ilj evliyken sorun yapmiyodum ama baktim.esim alisti cay parasini bile odememeye basladi ve ben artik bir dur demeye basladim ..ama daha aasla birlikte gitmem..anam babamla gidersem esimi goturmem
Ay kimse dememiş mi bunu diye baktım eline saglık.adam böbrekleri satıp 4 kişiyi tatile mi götürecekti. asgari ücretle kirada oturuyosunuz leblebi yediğinize şükretmeniz laızm. bırakın babanız ödesin ya. ya da bi işe girin çalışın kendiniz ödeyin.
adam böbrekleri satıp 4 kişiyi tatile mi götürecekti. asgari ücretle kirada oturuyosunuz leblebi yediğinize şükretmeniz laızm. bırakın babanız ödesin ya. ya da bi işe girin çalışın kendiniz ödeyin.
Altı çizili cümleyi okuyunca davet ettiğiniz anlaşılıyorbabamve annemle tatile bodruma gittik..esimle..onlari da goturmek istedik bu sene..ama sonradan duydum ki babam bizi goturmus .otelde giriste israr etmis ben odeyecem elinu cebine sokma diye..ben bunu bugun ogrendim.esimden ve bir suru kavga ettik..tatil sirasinda da hep ediyorduk gizli gizli .cunku yol molalarinda herseyde hesabi babamin odedi..ben eziliyorum bole olunca anneme karsi falan..babam eli cok acik biri esimi de asiri sever..ev gecindiriyo tek maasla deyip surekli hesabi odedi..ama ben esimi kenara cekip hep kizdim git kasaya cabuk hesabi ode babam atlamadan diye.ama kendini uyanik saniyo heralde hic ole bi girisimde bulunmadi..sanki odesin babam diye agirdan aldi kendini..okadar siniriim bozuk ki suanda ezik diye bagirdim kac kere bende kocam beni tatile goturdu diye sevibiyorum meger babam goturmus sende ezik ezik gezrin yanimizda dedim..haketti bu laflari...bidahakine hesap oder belki.bazen 1 hafta falan annemlerde kaliyiruz iş cikisi elini kolunu sallayarak gelir yer icer .hic jest yapayim bisey alayim.demeez ben zorlamasam mola yerinden leblebi aldik esime dedim al cok cnm cekti diye tmm dedi indik hep birlikte babam.1 er kilo almis ama hesap odenmedi daha bakiyoruz etrafdaki seylere o ara ben w ye gittim.o da pesime.geldi bi ciktik babam.odemis bide agiz ucuyla ben oderdim diyo bende herkezin yaninda onu wc ye girmeden once dusuncektin dedim mahcup oldu gitmis yibe leblebi almis arabada yola giderken bunu yeriz diye.cok sinirim.bozuk ya..ama esimin maddi durumu pek iyi degil.tabi asgari ucretle kirada duruyoruz.birikmis paramizla hayatimizda ilk defa 3 gunluk tatile gitmek istedik onu da babam.odemis...ben ailemle gitmek istemedim bunlarin basima geliceni biliyodim ama babaam com istedi birlikte gidelim zaten bizde gitmek istiyoduk diye..biz davet etmedik ozellikle yani.siz olsaniz nasil karsilardiniz bu durumu ? buarada babama da oralarda hep dedim ya baba her hesaba ne atliyon sunu simartma falan diye kizgin bi dille de uyardim hep babamin tepkisi..olsun o ev gecindiriyor aciyorum ona diyor....ama ben hep mahcup oluyorum cok fazla rahatsizim.bu durumdan
evet ayrintili yazmamisim oyle anlasilmis...annem babam yanliz oralarda sıkılır diye uzuldum ben bizle daha eglenceli olur diye dusundum biz ayri onlar ayri odeyecekti zaten oyle konusmutuk basta esimde 500 tl kapora yatirnisti zaten.. ama ben esimin bole yapacani tahmin edemedim pek..Altı çizili cümleyi okuyunca davet ettiğiniz anlaşılıyor
onlarda plan yapiyordu zaten cnm gitmek icin ama babam bizle gitmek cok isyiyodu biz de gitmeye karar verince birlikte gidelim dedikIyi de.. bence babanla annen ,hadi sizi tatile goturelim ,dememisler de birlikte gidelim demisler gibi geldi bana.. yani onlar hesaplari odemeyi bastan dusunmusler sanki. Asgari ucret,tek.maas,bi de kira... bence annenle baban size tatil yaptirmak istemis..bahaneleri de birlikte gidelim olmus....
Ama size yapilan bu jest karsisinda esinin de hic degilse bi etkinlige goturup giderlerikarsilamasi gerekirdi,yada alinan birseyleri odeme vs..
onun yaninda demedi tabi aciyorum diye bana dedi..olsun sus ben oderim falan dediAy kimse dememiş mi bunu diye baktım eline saglık.
Adamdan cok sey bekliyosun asgari ücretle ve kira öderken. Ayrıca çok çirkin konuşmuşsun. Babanın acıyorum ona demesi ne ya. Madem ödedi olsun kızım ben babayım, ha o ha ben falan diye geçiştirmesi lazım. Ailecek eziklionuz gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?