- 4 Nisan 2010
- 6.268
- 26.773
- 1.073
- Konu Sahibi brnestetik
-
Madem asgari ucretle esiniz evi gecindiriyo ve siz calismaya bile yeltenmiyosunuz bari elestirmeyin.
Tatile de gitmeyiverin eksik kalsin o da.
Bir de 4 kisi yani.Hadi adam calisti kazandi bir tatil yapayim dedi ama onun annesinin babasinin tatilini niye odesin?Hayır bir de bodrum yani ucuz bi yer değil ki
Konu sahibine sonradan dikkat ettim de kim olduğunu hatırladım...Bir yorumunda orta gelirliyiz ama kıyafet alma hastalığım var demissin asgari ücret orta gelir sayılır mı bilemedim lükse düşkün bir yapın da var anladığım kadarıyla, bu adam ya 3 5 iş yapacak ya sen dengini bulacaksın
Bodruma yarim saat uzaktayim nerdeyse.cocuklarim icin cantama buzlu su koyup gidiyorum yarim litre su 5 lira en ucuzu bu 1 liralik dondurma 8 liraHayır bir de bodrum yani ucuz bi yer değil ki
Bodruma yarim saat uzaktayim nerdeyse.cocuklarim icin cantama buzlu su koyup gidiyorum yarim litre su 5 lira en ucuzu bu 1 liralik dondurma 8 liraHayır bir de bodrum yani ucuz bi yer değil ki
Benim babamda piknige falan gittigimizde herseyi ben alacagim siz karismayin kesinlikle diyor esim yinede kiziyor dayanamayip marketten bir ton alisveris yapip gidiyor. Yani esinizin bu kadar rahat olmasi da tuhaf ama yine de agir konusmayin tamiri mumkun olmayan şeyler soylemeyin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?