hesabi babamin ödemesi esimin yaninda

Yazıyı tekrar okuyunca Adama daha çok üzüldüm. ' onu önceden düşünecektin' demesi üzerine gitmiş bir daha almış yolda yeriz diye. Karısına yaranmak için.

Bu evlilik devam ederse konu sahibi kocasının ömrünü yer , bitirir.
Bu kadar beklentisi varsa keşke zengin koca bulsaydı kendine.

Sonuna kadar şimdi okudum da siz denk bir çift değilsiniz

3 günlüğüne de olsa bodrum gibi bi yere nasıl gitsin asgari ücretli adam,annenleri sen neye göre davet ettin ki,bodrumda su bile fahiş fiyata sayılıyo,baban da etinizi budunuzu biliyo demek ki,tamamını okumadan yorum yapmayayım bi daha

Asgari ucretle ev gecindiriyor ACİYORUM ONA bu yanlis bir cümle olmus. Konunun genelinde hakli olabilirsin ama genel olarak sizde bir uslup bozuklugu var sanırım. İnsanlari bu sekilde rencideye edecek konusmalar yapmak hos degil kaldi ki bu sizin esiniz.

Kayınpederim de babam da yanımızda onlar varken elimizi cebimize attırmaz.
Ve diyelim eşim erken davrandı önden gitti ödedi, ki yapmışlığı var, kendilerine hakaret edilmiş gibi davranırlar...
Artık biz de alıştık, bu gibi durumlarda harekete geçmiyoruz.

Onun yerine, Doğum günlerinde biraz daha kıymetli hediyeler alıyoruz
Gidip gelirken elimiz boş gitmemeye çalışıyoruz.
Ama bu demek değildir ki eşim almak zorunda.
bizimkiler ben yapıp götürdüğümde daha mutlu olurlar cunku hazır seyler tüketmez pek iki tarafta...
Kayınpederim şeker hastası, onun için kurabiye yaparım mesela şekersiz...
Kayınvalidem yaptıgım kısırı cok sever bazen yaparım onu gotururuz.
Yada annemle babam mısır ekmeği seviyor yapabildiysem o gün yaparım gotururuz.
Bazen de dışarıdan hazır bir şeyler alırız...
Yani eşinizin eli boş gelmesinden bu kadar rahatsızsanız imkanınız dahilinde çırpın bir kek götürün...

Eğer maddi kaygılarınız hayatınızda bu kadar önemli yer kaplıyorsa, daha zengin biriyle evlenmeliydiniz
Yada zahmet olacak ama çalışmaya başlayın.

Bir yorumunda orta gelirliyiz ama kıyafet alma hastalığım var demissin asgari ücret orta gelir sayılır mı bilemedim lükse düşkün bir yapın da var anladığım kadarıyla, bu adam ya 3 5 iş yapacak ya sen dengini bulacaksın

Konu sahibine sonradan dikkat ettim de kim olduğunu hatırladım...
Artık ne kadar etkilendiysem unutmamışım konusunu.
3 yaşında oyun oynamak isteyen kızını oruçlu, yorgun diye tersleyen, parası yok diye kreşe veremeyen anne...ki bence orada bile esas yarası maddiyattı.

E madem evde bakmıyorsun, çocugun ihtiyacı olanı veremiyorsun sen işe o kreşe dendi, zor gelmiş olacak hazretlerine çalışmak, hiç oralı olmadı..

Sanırım insanların hayalinde ziyagil yalısında her ihtiyacının karşılanması karşılığında sadece makyaj yapıp, giyinip, yiyip içip yaşamak var..
Para harcamak konusu da pek hevesliyken kazanmaktan bu kadar kaçan insanları başka türlü açıklayamıyorum.

Sen de çalışıyor olsaydın da sen ödeseydin paranla , eşine yüklenmen saçma , zengin olsa hadi neyse , asgari ücretle ev geçindirmek kolay mı kaldı ki anne babanın tatil parasını neden ödesin ? Bi de babam demiş biz de gelelim diye

Asgari ücreti şimdi okudum çokta şaşırdım.

Neyle gittiniz oraya uçak araba otobüs?
Tatil herkesin hakkı ama imkana göre davranmak gerek
Sezonda gitmek yerine haziranda gidebilirdiniz otellerin çoğu kapalı açık olanlarda 50-60 lira gibi fiyatlara sattılar onu kaçırdınız eylül sonu giderdiniz bodrum yine bodrum sadece fiyat farklı

Babanızın içi rahat edenemiştir durum buyken büyütmeyin derim

Asgari ucret aliyor esiniz, kiradasiniz. Tatile cikinca babanizin odeme yapmasi cok normal geldi bana. Ben de baba olsam ben oderim. Ama siz surekli esinizi asagilaya asagilaya ezik olmasina sebep olmussunuz. Asiri derecede saygi sorununuz var. Esiniz size iyi tahammul ediyor bence babaniz da sirf esiniz tasi taragi toplayip kacmasin diye hesaplari oduyor zavalli adam.

Benim babamda piknige falan gittigimizde herseyi ben alacagim siz karismayin kesinlikle diyor esim yinede kiziyor dayanamayip marketten bir ton alisveris yapip gidiyor. Yani esinizin bu kadar rahat olmasi da tuhaf ama yine de agir konusmayin tamiri mumkun olmayan şeyler soylemeyin .. Bu arada eminim ki bodrum cok pahalidir bunu da göz önünde bulundurun.

Demek ki eşin bir ton alışveriş yapmasına imkan veren bir maaş alıyor,ya da açıkça sorayim asgarinucretle tek maaş mı geçiniyorsunuz?

Adam asgari maaşla kirada oturuyor alışveriş bağımlısı da bir karisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…