- Konu Sahibi brnestetik
-
+1500000000Bence de adam ezik. Boyle bi kadina hala tahammul ettiği icin. Susturamamis bi oturdugun yerden kazandığım paraya laf ediyosun asil ezik sensin diye.
Bu KK hatunlarını da hastayım. Asgari ücretle ev gecindirip kira ödeyen adamin karısının ailesi için jest yapmasını tatile götürmesini falan bekliyorlar. Yağmasanız da gürlüyorsunuz yaw
Bakın konu sahibi ne demiş. Son ana kadar kayınpederin ödeyeceği belli degilmis, bu durumda eşi 4 kişinin ücretini ödeyeceğini bilerek gitti değil mi? En azından kendilerinin ücretini ödeyeceğini biliyordu diyelim. Parası var demek ki. Ha yok eğer kayınpederinin huyunu bilip de biz gidelim de nasılsa bana odetmez diyerek ona güvenip gittiyse o zaman konu sahibi söylediği sözlerde çok haklı. Ama asgari ücret alıyormuş adam naapsin demek çok saçma. Asgari ücretle çalıştığını otelin lobisine gelince fark etmedi herhalde bu adam.ama sonradan duydum ki babam bizi goturmus .otelde giriste israr etmis ben odeyecem elinu cebine sokma diye..
Adama da niye bu kadar acıdınız anlamadım. Konu sahibi zorla mı götürmüş tatile? Belli ki o da istemiş. Param yok gitmeyelim dememiş. Konu sahibinin babası gelmeseydi ödemeyecek miydi yine kendi otel masraflarını? 5 kuruş parasız mı çıkmış tatile? Adam da bir garip.
Yani göze alarak çıkmış tatile. Sadece ikisi olsa her türlü ödeyecekti yine.Ben kadının tavrından adamın laf geçiremediğini düşündüm,babası el atmasa muhtemelen karta ya da 3 5 kuruş birikmişe abanacaklardı
Yani göze alarak çıkmış tatile. Sadece ikisi olsa her türlü ödeyecekti yine.
Siz neden çalışmıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?