hesabi babamin ödemesi esimin yaninda

Asgari ucretle kira odeyip ev gecindiren bir esim varken birakin annemi babami, kendimi bile tatile goturtmem.
Bence babanizin odemesi daha normal. Bir baba asgari ucretle kira odeyen cocuklarini 3 gun tatile goturebilir ama asgari ucretle kira odeyen cocuklarinin rizkina konup tatile gidemez. Zaten aranizda o mu odedi bu mu odedi hesabi olucaksa birlikte tatile gitmeyin.

Siz şaka mısınız acaba?
Babanız eşinizi aşşşşırı seviyormuş, ama arkasından acıyorum ona diyor?
Siz ev geçindirmeyi ne sanıyorsunuz acaba? Adam sizi asgari ücretle+kira ile gönlünüz olsun diye tatile götürmüş farkında mısınız?Bence değilsiniz.
Ayrıca 4 kişinin hesabını ödemek zorunda değil. Babanız da değil.Gelmeselerdi.
Tabi çalışmayıp havadan eşin parasını yiyen siz, ezik olan eşiniz? Siz de çalışın bir dahakine de siz ödeyiverin hesabı, ama hiç sanmıyorum.
Eşinizin yerinde olsam bana ezik diyen kadını, babasının evine bırakırım. Madem ben eziğim, babanın evinde yüksek makamda otur derim

eşin bari bi kaç kere ödeseydi
ama babanlar da kendileri gelmek istemişler
biraz garip olmuş da asgari ücretle 4 kişinin hesabını eşin ödeyemezdi bence
keşke sadece ikiniz gitseydiniz

şimdi eşin gidip ikinizin hesabı ödese daha ayıp olurdu
yaptığı yanlış hiçbir şeyde elini atmaması

peki hadi o ödemedi, sen neden ödemedin ben onu anlamadım?

Bu KK hatunlarını da hastayım. Asgari ücretle ev gecindirip kira ödeyen adamin karısının ailesi için jest yapmasını tatile götürmesini falan bekliyorlar. Yağmasanız da gürlüyorsunuz yaw

Cift maas ve kira odemeyen halimizle biz kendimize yilda 1 erken rez. tatili zor alirken gercekten kim nasil bu adamdan bunu bekliyor anlamis degilim.

Valla benim eşim asgari ücret kazanıp, kirada olan evi geçindirirken dört kişiyi üc günlüğüne tüm masraflar dahil tatile götürse esas o zaman şüphelenirim.

Hayır şunu da anlamıyorum. Eşinizin maddi durumu belli, işi belli, parayı ödeyip ödeyemeyeceği belli. Madem size bu adam ezik geliyor niye ezik bulduğunuz insanlarla evleniyorsunuz? Evleniyorsanız neden eziyorsunuz?

Adama da niye bu kadar acıdınız anlamadım. Konu sahibi zorla mı götürmüş tatile? Belli ki o da istemiş. Param yok gitmeyelim dememiş. Konu sahibinin babası gelmeseydi ödemeyecek miydi yine kendi otel masraflarını? 5 kuruş parasız mı çıkmış tatile? Adam da bir garip.

Üç siz üç de annenler galiba 12 yaşında kız kardeşin var

Bir ara Samsun hastane vs diye konun var

Samsun'dan Bodrum a mı gittiniz

Bu altılının yol parası onu geçtim tuvalet parası dünya tutar üç gün git gel için

ama sonradan duydum ki babam bizi goturmus .otelde giriste israr etmis ben odeyecem elinu cebine sokma diye..
Bakın konu sahibi ne demiş. Son ana kadar kayınpederin ödeyeceği belli degilmis, bu durumda eşi 4 kişinin ücretini ödeyeceğini bilerek gitti değil mi? En azından kendilerinin ücretini ödeyeceğini biliyordu diyelim. Parası var demek ki. Ha yok eğer kayınpederinin huyunu bilip de biz gidelim de nasılsa bana odetmez diyerek ona güvenip gittiyse o zaman konu sahibi söylediği sözlerde çok haklı. Ama asgari ücret alıyormuş adam naapsin demek çok saçma. Asgari ücretle çalıştığını otelin lobisine gelince fark etmedi herhalde bu adam.
Yine söylüyorum keşke birkaç hesabı da sen ödeseydin konu sahibi eşini bekleyene kadar.

Aranızda ki sıkıntı, beklenti yönünden birbirinize denk değilsiniz. Biraz lüks tutkusu var sende galiba, eşinin kazancını, yaşam şartlarını beğenmiyorsun bu yüzden adama ilk fırsatta bilinç altını kusmuşsun.

Maddi durumum gayet iyi ama bir yere yemeğe gittiğimizde, babam parasını öder. Ne ben nede abim elini cebine atmaz babam ödettirmez zaten. Kocamı yada abimi eziklemek hiç aklıma gelmedi.

Ailenizin maddi durumu size göre daha iyiyse ödemesinde sorun yok. Havalar sıcak, sizde mangallık birşeyler alıp pikniğe götürürsünüz sorun olmaz.

Sonuna kadar çok haklı buldum, hala da haklısınız ama asgari ücret çok düşük adama da acıdım ben

Asgari ücretli eşin ailenin tatil masrafını nasıl karşılasın ki zaten. Açıkçası ailen düşüncesiz geldi bana. İlk kez tatile gidiyorsunuz durumunuz belli niye arkanıza takılıyorlar ki? Eşin bu kadar kişiye 2 şer top dondurma ısmarlasa zaten 100 tl tutar yani, ne yapsın adam 3 günlük tatil için 3-4 maaşını feda mı etsin. Senin geçimin eşinle değil mi önce kendi bütçenizi düşünmeniz gerekir. Baban durumu bildiği için bonkör davranmış, maddiyatı iyiyse sıkıntı yok. Eşine bu kadar yüklenmek yersiz. Tatile ailelerle gitmekse çok saçma bana göre.

Ben kadının tavrından adamın laf geçiremediğini düşündüm,babası el atmasa muhtemelen karta ya da 3 5 kuruş birikmişe abanacaklardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…