hesabi babamin ödemesi esimin yaninda

Size o kadar sinirlendim ki eşinizin yüksek bir geliri olsa ve bu durumdayken bütün hesabı babanız odese o zaman haklısınız ama eşim asgari ücretle ev gecindiriyor diyorsunuz eeee bu durumda adam nasıl dört kişinin bütün giderlerini karşılasın???? Süz dua edin eşiniz sizin ailenizle tatile gitmeyi kabul etmiş çok yanlış davranmissiniz ve alenizin yanında eşinize böyle davararak aşağılayarak çok ama çok ayıp etmisiniz ne demek ezik bi erkeğe ailenin yanında soylemicem şey mi sizi çok ana çok kiniyorum. .

Asgari ücretle geçinip kirada oturuyorsunuz,çalışmıyorsunuz eve maddi katkınız yok babanızın durumu da iyiymiş zaten . ayrıca tatile onları siz davet etmemişsiniz,kendileri sizle gelmek istemiş.masrafları niye tek başına eşin ödesin ki .adamın parası yok belli .ailenize tatil ısmarlamak isiyorsanız çalışın kazanın .ben eşinizin yerinde olsam bu kadar hakaretin üstüne bir dahaki tatile tek giderim.

İyi de baban zaten kendini davet ettirmiş altta kalmamak için de o Ödemiş bu anormal degil

Eşinin durumu iyi değil babanın durumu iyi. Adamcağız inçe düşünmüş . Otel parasını Ödemiş ödeyebilir de bu kadar dert edecek bir şey Yok ama sonrasında
Yani tatil esnasında eşinin babanıza para harçatmaması gerekirdi .

Ne yapardın; ödedi madem sende güzel lüks bir aksam yemeğine çıkarırdın gitmeden eşinden parayı alır sen öder riske atmazdın.

Babaya kıyamıyor genelde kızlar
Hep kocadan gitsin istiyor :)

Ayrıca çok hakaret etmişsiniz eziklik de eşinizin yaptığı değil ..

Eşiniz tek mi çalışıyor? Siz çalışmıyor musunuz? Evinize tek giren ücret eşinizin asgari ücreti mi? Evet eşiniz rahatlık kısmını abartmış size hak verdiğim noktalar var ama aynı durumu kayınpederiniz yapsa ne tepki verirdiniz merak ettim doğrusu. "Bırak ödesinler zaten kıt kanaat geçiniyoruz" mu derdiniz yoksa -aynı ölçüde rahatsız olmanız zaten mümkün değil ama- rahatsız olur muydunuz? Eğer tek maaş giren bir evlilik düzeni içindeyseniz sizin de çalışmanız gerektiğini düşünüyorum onun dışında babanız çok babacan bir adammış çok sevgi dolu şanslısınız. Babanızı da bu konuda kibarca uyarın eşimin alışmasını istemiyorum diye, eşinizi de uyarın artık bir şekilde telafi etsin mesela piknik falan ayarlayın eşiniz karşılasın masrafları ya da bir akşam yemeği?

Acaba kendi ailesi olsa ödetirmiydi ? Büyük konuşmak istemiyorum böyle bir durumda kalsam adamdan soğurum isterse asgari ucretin altinda çalışsın ödeyemecek durumdaysa tatil planı yapmasın bir zahmet ! babaniz ben acıyorum demiş bunda kötülük göremedim aksine ev gecindiriyor durumuz olmadığı için yardımcı olmaya çalışıyor söylediği cümle yanlış olabilir büyükler bizim gibi her cümlenin detayına takılmıyor malesef .babası onu eziklemiyor bence .eşiniz kendini ezik durumda bırakıyor net etrafta küçük emrah gibi gezmesin o zaman hesap gelirken bunu kabul etmiyorum diye kendini ortaya atar hadi odeyemedi insan bir jest yapar karşılık olarak yok bence işine gelmiş paranın cebinde kalmasına .

Adam asgari ucretle rv ggecindiriyor ev kira bodrum da tatil
Kusura bakmayin ama bu anlattiklarinizla yan sehire gunu birlik gidilmez.
Babanin durumu iyimis jest yapmis .
Esine ezik filan demen cok itici muhtemelen tatilide siz istemissinizdir yoksa bu maasla imkansizi zorlamis adam

Canım öncelikle sakin ol bence,eşinde artık babanın bir evladı sayılmazmı eğer babanın durumu iyiyse ve bütün harcamaları ödemişse bunun ne gibi bir kötü tarafı olsunki,anladığım kadarıyla durumunuz pek iyi değil ee oda sizin babanız babadır öder yani..eşinin durumu iyi olup cimrilik yaparsa bu sorundur ama bu durumda bence çokda abartılacak birşey yok..Tatile gittiğin kişiler eşinin ailesi olsa ve herşeyi babası ödemiş olsa yine aynı tepkiyi verirmiydin,vermezdin beynimize hep bu kazınmış ama yanlış biz evlenince evlatlıkdan çıkmıyoruz.baban içinden gelerek yapmışdır,sen orda gerilerek tatiline yazık etmişsin.

Haklısın ama canım sizin de dört kişilik tatil için durumunuz yok sanırım, eşin de para görmemiş pek, böyle erkekler biraz fırsat biliyor, bir daha ikiniz gidin tatile aile ile hep sorun oluyor. Yemeği de evinizde yiyin, böylesi annenin hoşuna gidiyor mudur bilemiyorum.

Saçmalık. Zaten kendi tatil parasını ödemişsiniz onlarınkini neden ödüyorsunuz. Asgari ücreti ev kira tatil Bodrum

bizde borc oduyoruz babam yok annem bizimle geldiginde hep öder ama benim esimin sizinki gibi agirdan alma durumu yok bunun savasi verilir kasada herzaman
esiniz gidecek durumu yokken sirf siz istediniz diye falanmi cikti bu tatile acaba ?
birde su var esinizin durumu zaten belliyken 2 kisinin masrafini bile cok zor kaldirirken aileniz kendi istegiyle geldiyse yuk olmamak adina odemis olabilir babaniz.
keske esiniz odeyebilse hesabi ama durumu yoksa ne yapsin ki adam
esinizi eziklemek yerine calisip destek olup biraz rahatlatsaniz belki oda hesabi takir takir odemek isterdi yanlis anlamayin sizide anliyorum ama esinize milletin icinde ezik falan demenizi hos bulmadim

Siz şaka mısınız acaba?
Babanız eşinizi aşşşşırı seviyormuş, ama arkasından acıyorum ona diyor?
Siz ev geçindirmeyi ne sanıyorsunuz acaba? Adam sizi asgari ücretle+kira ile gönlünüz olsun diye tatile götürmüş farkında mısınız?Bence değilsiniz.
Ayrıca 4 kişinin hesabını ödemek zorunda değil. Babanız da değil.Gelmeselerdi.
Tabi çalışmayıp havadan eşin parasını yiyen siz, ezik olan eşiniz? Siz de çalışın bir dahakine de siz ödeyiverin hesabı, ama hiç sanmıyorum.
Eşinizin yerinde olsam bana ezik diyen kadını, babasının evine bırakırım. Madem ben eziğim, babanın evinde yüksek makamda otur derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…