hesabi babamin ödemesi esimin yaninda

çünkü çalışmak zor. asgari ücretle tatile götürüp masrafı karşılayamayacağı belli olan eşe ezik diye hakaret etmek kolay.

Ben de esasen bu kısmı anlayamadığım için sormuştum. Eşiniz asgari ücret kazanıyorsa ne yapabilir ki? Olmayan parayı basamaz? Hem bu para sadece eşinizin maaşı değil ki, evinizin ortak bütçesi. Adamın ekonomik sıkıntı çekmesi demek, sizin ekonomik sıkıntı çekmeniz demek. Adam bugün her masrafı karşılayıp yarın kredi kartı borcuyla boğuşsa daha mı iyi?
İşte, eşinizin kazancını yeterli bulmuyorsanız, eğer sağlık sorununuz yoksa veya eşiniz çalıştırmamazlık etmiyorsa, sizin de çalışmanız gerekiyor. Çalışmamak bir tercih, ama, bunun getirdiği sonuçlar için eşinize hakaret etmemelisiniz. Eşiniz endişelenmiştir yetişemem diye.

Adam son dakikada fark etmedi ama, konu sahibi de fark etmedi ki? Ailede bütçe ortaktır herkes olan parayı bilir, konu sahibinin eşi içinde ne olduğu belirsiz gizli sandık sanki. Çiftin parası varsa veya yoksa konu sahibi de biliyordur, varsa kart mı para mı hangisini kullanıyorlarsa kendi ödeyebilirdi.

Sen neden calismiyorsun? Adam asgari ucretle hem kira odeyecek hem de annenle babani tatile mi goturecek? Nasil gotursun? Calismak kazanmak kolaysa sana da tavsiye ederim.

Tatili yarıda bırakıp dönseniz....annenize bir bahane uydurun.... eşine de oldumu istediğin de....diyecem ama siz bilirsiniz....

Tatili yarıda bırakıp dönseniz....annenize bir bahane uydurun.... eşine de oldumu istediğin de....diyecem ama siz bilirsiniz....

acik yazacam ne olur kizma bana . sizin esiniz bulmus bir enayi tatilini bedavaya getirmis ..... ezik . deseydin butun ailemin gozunde eziksin bir tek benim degil diye .aksamlari gelirken geldi yine ezik diye seni konusacaz artik deseydin ..

Ya bu bahsettiğin, yerden yere vurduğun hayat arkadaşın farkındasın değil mi? Ne kadar çirkin tabirler.. Çok şikayetçiysen git boşanma davası aç.
Baban önden gidip ödüyorsa eşin babanın ayağına çelme takıp mı ödesin :) Ne istiyorsun adamdan. Ayrıca asgari ücret diyosun o parayla adam ev geçinditiyo sen de çalışmıyosun, bence ezik olan eşin değil!
Aynı durumda olsak ve babacım ödese, tatilden döndüğümüzde onlara giderken hoş bi hediye almayı teklif ederdim bütçemiz el verdiğinde..
Bu kadar yapmayın yüklenmeyin adamlara, atm muamelesi yapma yani kocan o senin, bütçeniz ortak.. Hayatınız ortak.
Anne baba bir yana eş bir yana..

Adam asgari ücretle çalışıyor. Ne bekliyordun ki. Siz davet etmeden babanlar istemiş gelmeyi. Ben tatil konusunda hiç de seni haklı bulmadım. Masraflar ya bolusulur ya da sırayla ödenir.

Eşinizin üstüne fazla gitmişsiniz evet eşiniz de arada elini cebine atmalıydı bu konuda haklısınız ama tepkiniz fazla olmuş bence

Bana mecburiyetten öyle yapıyor gibi geldi. Adam asgari ücretle kirada ev geçindiriyormuş, bu çok zor bir durum. Belki sizde çalışıp ev geçimine ortak olursanız eşiniz de biraz rahatlar ve daha kolay para harcar.

İlk mesajımda yazdım zaten ben konu sahibine siz ödeseydiniz diye.

Mesajlari en bastan okuyorumda ilk bir kac sayfadakiler cidden cok icler acisi. Konu sahibi de ne zaman ki insanlar esine hak vermis ortadan kaybolmus birden halbuki bas sayfalarda ne guzelde yazmista yazmis.
Adam basta zaten ikisi gidecek diye 500 tl onden odenmis sonradan da ebeveynler dahil olmus. toplam tutar zaten 1000 kusur yazmis. Adam zaten kendilerinin tatilinin yarisini odemis.
Bu adam asgari ucretle çalışıyor bu ne demek yani adam 10gunluk calismasinin emegini vermis ve ustune ezik olmus acinasi hale gelmis. Sen cocugu krese verme takilarini boz kiyafet al sonra koca ezik olsun leblebi parasını odemesin olsun.
yzacak cok sey varda sen bencr otur sukret iyi adama dusmussun.

Asgari ücretle kirada oturuyorsunuz ve siz hala onu ödesin bunu ödesin istiyorsunuz. Gerçekçi düşünmüyorsunuz. Adam resmen sizin eve geldiğı haftalarda bayram ediyordur oh bir hafta mutfak harcsmasindan kurtulduk diye ki haklı da yani. Asgari ücretı okuyana kadar size hak vermiştim ama ondan sonra kocanız haklı. Jest yapmıyor diye kızıyorsunuz belki leblebi parasını kar sayıyor diye kızıyorsunuz ama kar sayıyor ve haklı çünkü babanıza ve annenize bir çay ismarlayacak kadar bile parası yok. Bir de eşimin durumu kötü demişsiniz. Siz o evde yaşamıyorsunuz galiba ya da babanız size harçlık falan mı veriyor

Asgari ucretle bodruma gidiyorsunuz valla helal olsun,op basina koy o kocayi hem siz davet etmemissiniz babaniz sizinle gelmek istemis,esiniz de elini cebine atabilirdi tabi ama adamin cok ustune gitmissiniz uc gunluk tatili kendinize de esinize de zehir etmissiniz yazik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…