Hesabi hep erkekler mi öder...?????

sevgilinle yeni mi sevgili oldun bilmiyorum ama zamana bağlı bu durumlar ilk zamanlar tamam o ödesin ama zaman geçtikçe bu yemekte benden olsun hadi sana yemek ısmarlayayım gibi şeyler söyle bakalım tepkisi ne olacak ona göre sende ödersin hesap ki ben sevgiliyken eşime kaç kez yemek ısmarlamışımdır.. belki sevgilin de artık bi yemek parasını da sevgliim ödese diye düşünüyordur :)

Siz evli falan degilsiniz herkesin parasi kendine. O calisiyor siz ailenizden aliyorsunuz ama fark etmez herkesin eline gecen para kendisinindir. Sevgilinin senin tum yemeklerini cartini curtunu odeme zorunlulugu yok. Keske teklif etseydin bu gune kadar arada bir. Ben olsam inanilmaz utanirdim. Kimseye elimi cuzdanima atmadan rahatca bir sey odetmem cunku gunumuzde hic bi erkek o gururum incinir kiz bi kurus bile odemesin kafasinda degil. Bence cok yanlis yaptiginiz. Tesekkurler.

Bazi insanlar aksini dusunse de ben hesabi ödemeyen, uzattigim parayi alan erkekten isik hiziyla sogurum. Erkeğin hesap ödemesi centilmenlik ve bonkorluk gostergesidir. Ve bir de tip birakiyorsa tam hayallerimin erkegidir. Tipki benim sevdicegim gibi

konu acmak icin sayfanın hemen ustunde ana sayfa,girdiginiz forum bolumleri ve alt baslıklar bir sira halinde cıkıyor, onun devamında sag ustte "konu ac" sekmesi var, orayı tıkladıgınızda kolaylıkla yeni konu acabilirsiniz.

bu arada gayet samimi olsanız dahi akraba vs olmadıkca aynı masayı paylasmadıgınız kisilerce yapılmaması gereken birsey,
ustelik sadece merhabaniz olan bir kisiymis... jest amaclı yapsa da sahsen hic hoslanmazdım.
nerede nasıl karıslasıyorsam bir sekilde ulasır tesekkur eder ancak cok memnun oldugum vb cumleler asla kurmazdım, hatta yanlıs anlamayacak biriyse kibarca bu luzumsuz davranısını tekrarlamamasını da rica ederdim.

valla bizim aramizda bu konular cok rahat konuşuluyor
yeterli parasi varsa erkek arkadasim oduyo ylksa soyluyo ben ödüyorum ya da birazini ben veriyorum birazini o. yemegi ben ödüyorum baska seyi o gibi. bence boyle olmali. kendini geri cekme konusun bu konuyu

Artik erkekler utanmadan hesabi kadinlara ödettiriyorlar zaten diyesim geliyor

Ben sahsen öderim ödemesine de karsimdaki sevgili gözümde öyle bir degisik hal aliyor sonrasinda
Erkek dedigin güclü olacak bence ..maddi manevi ..fiziksel vs her yönden. Öyle birsey asilanmis beyine birkere.
Degismiyor maalesef.

Evlenince degisir belki

Hesabı her erkekler öder düşüncesi 80 lerde kaldı .

bence seven insanlarda birbirini anlama olayı mantığı vardır.Kimde var ise o ödeyebilir ...Karşılıklı olabilir yani :)

Kendini geri cekmene gerek yok her zaman erkegin odemesi gibi bir durum olamazki
Ben kendimi rahatsiz hisederdim
En azindan teklif etmelisin
Bugun benden yemekler
Yada cay kahveyi sen odeyerek kendini rahat hissedebilirsin
Bence..

Cevap için teşekkür ederim. ben de onu gördüğümde teşekkür edeceğim ve mahçup olduğumu belirtmek istiyorum. Çünkü gerçekten kasada kendimi tuhaf hissettim.

Öğrenciyken birlikte öğrenciydik sevgilimle, bir dönem ben çalışırken o öğrenciydi, ben tekrar üniversiteye başladım, o da görevine. Yani durumlar değişti sürekli bizde. Hesap ödemek hiç dert olmadı bize. Ortak bir cebimiz var gibi oldu kendiliğinden. Ben öğrenciyim şu an hem de çalışıyorum. O ödüyor genelde. Canım isterse ben de ödüyorum. Ama bu konu hiç mesele olmadı.

Konu hortlamış ama yine de yazayım.

Hesap konusunu düşünecek durumdaysanız o ilişki ilişki değildir benim gözümde. Normal bir ilişkide hesap dert edilmez, kimde varsa ya da kim istiyorsa o öder.

durumunu bilirim zaten egerki ilk tanısma donemleri degilse yeri gelir yemek yemem biyerde birseyler iceriz bu tarz seyleri dusunen biri oldugumdan o bana yemek yiyelim demeden acıktım vs demem zaten yemek yiyelim diyen adamında cebinde para vardır :)

bu aralar hep benimki ödüyor ve ben rahatsız oluyorum. haftaya yemekler benden olacak ve gercekten o zaman rahatca yiyeceğiim

Cevap için teşekkür ederim. ben de onu gördüğümde teşekkür edeceğim ve mahçup olduğumu belirtmek istiyorum. Çünkü gerçekten kasada kendimi tuhaf hissettim.
rica ederim,
ne hissettignizi anliyorum.

ayrica siz yine de dikkat edin, bazilarinda duygusal bir beklenti de olabiliyor,
ilgisini belli etmek icin flort mahiyetinde yapmis da olabilir,
ihtimaller dahilinde.

kendisinin rahatsız olup olmadığını bir kere hesap ödeyerek anlayabilirsin ..
bazı erkekler bu durumda gocunuyorlar maalesef
yani kişiye göre değişir bazıları da hiç ödemez
aradaki dengeyi iyi kurun

al işte sevgilin var derdin var.. arkadaşlarla yaptığın gibi alman hesabı yapamıyorsun, en azından kahveyi çayı sen ödemeye kalksan yoktan yere masraf.. geleceği olmayan ciddi bi ilişki değilse sıkıntı çekmeye değmez bence..

neden mi böyle katı düşünüyorum? zamanında 5 para etmezlere para yedirdiğim için.. çok pişmanım, artık asla o hataya düşmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…