sevgilinle yeni mi sevgili oldun bilmiyorum ama zamana bağlı bu durumlar ilk zamanlar tamam o ödesin ama zaman geçtikçe bu yemekte benden olsun hadi sana yemek ısmarlayayım gibi şeyler söyle bakalım tepkisi ne olacak ona göre sende ödersin hesap ki ben sevgiliyken eşime kaç kez yemek ısmarlamışımdır.. belki sevgilin de artık bi yemek parasını da sevgliim ödese diye düşünüyordur :)Ben de bu soruyu kafama takmis durumdayim. Sevgilimle yemege gittigimizde falan hesap isleri geldiginde kendimi geri cekiyorum sizce bu yanlis mi?
Benim kendimi cekmemin nedenide, cevremdekiler "erkek hesabi odesin, sen ben öderim deme gururu incinir","bi zahmet hesabi da erkek odesin o calisiyo sen ogrencisin" kafasindalar. Sizce bu dusunce dogru mu? Ben bu dusunceye uymaya calistim. Sevgilimle yemege gittigimizde o ödüyor hep, bu olay bana da rahatsizlik veriyor gibi 😔 siz ne yapiyorsunuz? Gereksiz yere mi takinti yapiyorum acaba? Sanki kendimi ona yükmüş gibi hissediyorum. Onun aklindan boyle dusunceler gecmiyordur eminim. Şimdiye kadar hic hesaba elimi uzatmadim, simdi oyle bir sey yapsam gercekten gururu mu incinir?
arkadaşlar hesap ödeme ile ilgili bir şey sormak istiyorum. yeni konu açmayı beceremedim.
sadece merhabamız olan bir erkek yemek yediğim yerde başak bir masada yemek yerken ben farkında olmadan hesabımı ödemiş. kasaya gidince garson söyledi. hesabı ödeyen gitmişti. sizce bu ne anlama gelir. ben teşekkür edemedim. telefon numarasını da ortak arkadaşlar sayesinde bulabilirdim ama bulmaya çalışmadım. ardan süre geçince acab aramalı mıydım diye düşündüm. sizce bir erkeğin pek tanımadığı bir bayanın hesabını ödemesi normal mi? cevaplayan olursa mutlu olurum
Hesabı her erkekler öder düşüncesi 80 lerde kaldı .Ben de bu soruyu kafama takmis durumdayim. Sevgilimle yemege gittigimizde falan hesap isleri geldiginde kendimi geri cekiyorum sizce bu yanlis mi?
Benim kendimi cekmemin nedenide, cevremdekiler "erkek hesabi odesin, sen ben öderim deme gururu incinir","bi zahmet hesabi da erkek odesin o calisiyo sen ogrencisin" kafasindalar. Sizce bu dusunce dogru mu? Ben bu dusunceye uymaya calistim. Sevgilimle yemege gittigimizde o ödüyor hep, bu olay bana da rahatsizlik veriyor gibi 😔 siz ne yapiyorsunuz? Gereksiz yere mi takinti yapiyorum acaba? Sanki kendimi ona yükmüş gibi hissediyorum. Onun aklindan boyle dusunceler gecmiyordur eminim. Şimdiye kadar hic hesaba elimi uzatmadim, simdi oyle bir sey yapsam gercekten gururu mu incinir?
Ben de bu soruyu kafama takmis durumdayim. Sevgilimle yemege gittigimizde falan hesap isleri geldiginde kendimi geri cekiyorum sizce bu yanlis mi?
Cevap için teşekkür ederim. ben de onu gördüğümde teşekkür edeceğim ve mahçup olduğumu belirtmek istiyorum. Çünkü gerçekten kasada kendimi tuhaf hissettim.konu acmak icin sayfanın hemen ustunde ana sayfa,girdiginiz forum bolumleri ve alt baslıklar bir sira halinde cıkıyor, onun devamında sag ustte "konu ac" sekmesi var, orayı tıkladıgınızda kolaylıkla yeni konu acabilirsiniz.
bu arada gayet samimi olsanız dahi akraba vs olmadıkca aynı masayı paylasmadıgınız kisilerce yapılmaması gereken birsey,
ustelik sadece merhabaniz olan bir kisiymis... jest amaclı yapsa da sahsen hic hoslanmazdım.
nerede nasıl karıslasıyorsam bir sekilde ulasır tesekkur eder ancak cok memnun oldugum vb cumleler asla kurmazdım, hatta yanlıs anlamayacak biriyse kibarca bu luzumsuz davranısını tekrarlamamasını da rica ederdim.
rica ederim,Cevap için teşekkür ederim. ben de onu gördüğümde teşekkür edeceğim ve mahçup olduğumu belirtmek istiyorum. Çünkü gerçekten kasada kendimi tuhaf hissettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?