16 sayfadan çıkardığınız sonuç bu mu? Yoksa geride kalmayı düşünmüyorum yada geride kalmamayı düşünüyorum yazacakken yanlış mı yazdınız?
Yok hayir yanlis yazmadim. Ama benim 16 sayfa yorumdan cikardigim"hesabi bir o bir de benim odemem gerektigi" biz zaten tatli yemege gittigimizde hesaplari ben odiycem, tatlicidan lunaparka gecicez direk. Lunaparkta da benim ödemem sacma olmaz mi?
Bir o bir sen odemelisin deyince ben boyle anladim, yanlis mi dusunuyorum
pardon da şunu neden anlamak istemiyosunuz sadece size değil ortaya cevabım bu görüşü savunanlara
daha öncede yazdım zaten bunu dile getirince hangi erkek hadi öde derki ?
sizde bunu demesini bekliyomuş gibii aa bu konuda çok hassas gururu incinir falan dye mi düşünüyosunuz ?
ödemek isteyen her türlü öder dile getirdim ne demek ?
dile getirdiğinizde öde demicegini gayet biliyodunuz çünkü .. hesap zamanı yaklaşırken tuvalet bahanesiyle kalkar yine ödersiniz yani o kadara da zor değil
ben ödicem yoksa bidaha hiçbişi yemem senle dersiniz
yok sevgilim hassas falan muhabbetine girmeyin artık yahuu..
nasıl rahat ediyosunuz çok merak ediyorum ya öyle böyle değil nasıl bi rahatlıktır bu
ali ağaoğlu sevgilim olsa bi o öder hesabı bi ben arkadaş o kadar da netim bu konuda.
Yok hayir yanlis yazmadim. Ama benim 16 sayfa yorumdan cikardigim"hesabi bir o bir de benim odemem gerektigi" biz zaten tatli yemege gittigimizde hesaplari ben odiycem, tatlicidan lunaparka gecicez direk. Lunaparkta da benim ödemem sacma olmaz mi?
Bir o bir sen odemelisin deyince ben boyle anladim, yanlis mi dusunuyorum
Nasıl bir üsluba sahipsiniz siz yahu yuh. Birebir benim yazdıklarımı yorumlayıp da lafım size değil demek de ayrı bir çelişki. :) Yazışma tarzınız hiç de karşıt fikirlere saygı gösteren türden değil. Herkesin yaşam tarzı, fikirleri, bakış açısı farklıdır; yaşanmışlıklar farklıdır çünkü. Önce başka fikirleri yorumlarken daha nazik nasıl olunabileceğine kafa yorun bence; buna daha çok ihtiyacınız var. :) Böyle bir üslupla yazılmış bir cevaba verecek karşılığım yok, olamaz da zaten. İyi günler..
Ben de bu soruyu kafama takmis durumdayim. Sevgilimle yemege gittigimizde falan hesap isleri geldiginde kendimi geri cekiyorum sizce bu yanlis mi?
Benim kendimi cekmemin nedenide, cevremdekiler "erkek hesabi odesin, sen ben öderim deme gururu incinir","bi zahmet hesabi da erkek odesin o calisiyo sen ogrencisin" kafasindalar. Sizce bu dusunce dogru mu? Ben bu dusunceye uymaya calistim. Sevgilimle yemege gittigimizde o ödüyor hep, bu olay bana da rahatsizlik veriyor gibi 😔 siz ne yapiyorsunuz? Gereksiz yere mi takinti yapiyorum acaba? Sanki kendimi ona yükmüş gibi hissediyorum. Onun aklindan boyle dusunceler gecmiyordur eminim. Şimdiye kadar hic hesaba elimi uzatmadim, simdi oyle bir sey yapsam gercekten gururu mu incinir?
Valla sen elini uzatmıyorsun ilerde onun ailesi kız seni kullanıyor olur.Ben de bu soruyu kafama takmis durumdayim. Sevgilimle yemege gittigimizde falan hesap isleri geldiginde kendimi geri cekiyorum sizce bu yanlis mi?
Benim kendimi cekmemin nedenide, cevremdekiler "erkek hesabi odesin, sen ben öderim deme gururu incinir","bi zahmet hesabi da erkek odesin o calisiyo sen ogrencisin" kafasindalar. Sizce bu dusunce dogru mu? Ben bu dusunceye uymaya calistim. Sevgilimle yemege gittigimizde o ödüyor hep, bu olay bana da rahatsizlik veriyor gibi 😔 siz ne yapiyorsunuz? Gereksiz yere mi takinti yapiyorum acaba? Sanki kendimi ona yükmüş gibi hissediyorum. Onun aklindan boyle dusunceler gecmiyordur eminim. Şimdiye kadar hic hesaba elimi uzatmadim, simdi oyle bir sey yapsam gercekten gururu mu incinir?
Ben de bu soruyu kafama takmis durumdayim. Sevgilimle yemege gittigimizde falan hesap isleri geldiginde kendimi geri cekiyorum sizce bu yanlis mi?
gururu incitmeyecek şekilde söyleyebilirsiniz biz dışarı çıktığımızda sevgilim çok harcama yapmışsa o gün bu sefer yemekler benden yada kahveler de benden olsun derim ya da cafeye daha girmeden gel sana yemek ısmarlıyim derim meselaBen de bu soruyu kafama takmis durumdayim. Sevgilimle yemege gittigimizde falan hesap isleri geldiginde kendimi geri cekiyorum sizce bu yanlis mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?