Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hesap nasil odenir bilmem demis bir arkadas, erkeksiz bir yere hic gitmedimi acaba, yalniz veya kiz arkadaslariyla gidince napiyor acaba.
Masada bayanin hesap odemesi abesmis bilmem ne bunlar cok geride kaldi, siparisimi de kendim soylerim, garsona soracagim varsa sorarim, ben bir bireyim herseyden once yanindaki de bakicim degil.
Tatli yemeye gidilecekmis sanirim, bence gitmeden soyle garantiye al, bugun tatlilar benden dersin olur biter. Yok falan derse icimden geldi, ben sevgilime bisey ismarlayamaz miyim dersin. O hani kadin odemez kafasinida anlamiyorum. Bu erkekler hangi devrin erkegi. Biz esimle gittigimiz de bile bazen ben oduyorum kese ayni kese ama mutlu oluyor hosuna gidiyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Erkek arkadasimla üç senedir hiç bu sorunlari yaşamadik. Aramizda bunlarin hiç lafi olmaz. Ben öderim o öder. Bu sirf yemek için geçerli değil alişveriş sirasinda da öyle. Bu konularda sadece erkeğe yüklenmek çok yanliş. Bizim ortak bir kredi kartimiz var harcamalarimizi yaptigimiz hemde puan topladigimiz genelde oradan yapariz harcamalarimizi sonra faturayi beraber öderiz. Hem çalişip hem okuduğu için bazen ben kapatirim hesabi. Bazen o. Atm bulamadiğimiz zaman çantama para koyar. Bir şey aliyorsak marketten parasini bozdurmasin diye ben öderim. Sonuçta ciddiyse ilişki evlilik düşünülüyorsa bunlar híç sorun edilmemeli. Bir bayan çalişiyorsa sirf karşisinda ki erkek sevgilisi diye her şeyi ona yikamaz bu çok yanliş.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O bayan hesabıda arkadaşlarına ödetiyordur ne de olsa bi kadın(!) Nefret ederim böyle kendini asilzade gibi gösterip milletten yararlanmaya çalışanlardan. Anlatış tarzıyla iyice itti beni.
Ben de bu soruyu kafama takmis durumdayim. Sevgilimle yemege gittigimizde falan hesap isleri geldiginde kendimi geri cekiyorum sizce bu yanlis mi?
Benim kendimi cekmemin nedenide, cevremdekiler "erkek hesabi odesin, sen ben öderim deme gururu incinir","bi zahmet hesabi da erkek odesin o calisiyo sen ogrencisin" kafasindalar. Sizce bu dusunce dogru mu? Ben bu dusunceye uymaya calistim. Sevgilimle yemege gittigimizde o ödüyor hep, bu olay bana da rahatsizlik veriyor gibi 😔 siz ne yapiyorsunuz? Gereksiz yere mi takinti yapiyorum acaba? Sanki kendimi ona yükmüş gibi hissediyorum. Onun aklindan boyle dusunceler gecmiyordur eminim. Şimdiye kadar hic hesaba elimi uzatmadim, simdi oyle bir sey yapsam gercekten gururu mu incinir?
Bende oyle dusundum hesap odemeyi bilmem demis, cok gizemli birsey gibi kafasini cevirirmis, bakmazmis...Evet cok degisik bir bakis acisi sastim kaldim. Burda yazanlarin cogunu okuyunca erkek olmak istemezdim. Erkekleri alistirmayin yazmis bir arkadas, kendini bilen bir insanda bu tip birseyin aliskanliga donusecegini dusunmuyorum. Sadece erkek konusunda degil bayan arkadasim dahi olsa bir icecek ismarlasa bile onun altinda kalmam, bir dal sigara alsam odunc alir geri veririm benim huyum bu, bayan erkek farketmez. Etrafimdada yiyicilerdense ince dusunceye sahip insanlar oldugunda cok mutlu oluyorum ben. Hicbir yerde hicbir zaman asalak gibi olmamali insan bence.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi